femra me e kenduar?

D-J

Forumium maestatis
femra me e kenduar?

so Sally cant wait
she knows its too late...

/pf/images/graemlins/rockband.gif
 

D-J

Forumium maestatis
Re: femra me e kenduar?

But when I looked in her eyes
well I almost fell for my Lola
Lo-lo-lo-lo Lola lo-lo-lo-lo Lola
Lola Lo-lo-lo-lo Lola lo-lo-lo-lo Lola

Kinks brilliant /pf/images/graemlins/thumbsup.gif


Lola eshte emri me i bukur ne planet /pf/images/graemlins/wub.gif
 

bebi

Primus registratum
Re: femra me e kenduar?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
so Sally cant wait
she knows its too late...

/pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

...don't look back in anger /pf/images/graemlins/laugh.gif


sa per temen, femna ma e kndume jam un,her me za e her pa za /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif
 

Mirsa

Primus registratum
Re: femra me e kenduar?

Giulia!

Giulia ohoh Giulia...
dammi il tuo amore dammi il tuo amore /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

D-J

Forumium maestatis
Re: femra me e kenduar?

Michelle ma belle

...

I love you, I love you, I love you
That's all I want to say
Until I find a way
I will say the only words I know that
You'll understand

/pf/images/graemlins/blush.gif
 

Indulgence

Primus registratum
Re: femra me e kenduar?

ROXANE...
You don't have to put up the red light tonight.
ROOOOOXANE....

Apo... Zana - hajde ke lala... Zaaana... /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

D-J

Forumium maestatis
Re: femra me e kenduar?

EMMANUELLE (pierre bachelet) /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Viktori tu befte nenja dhe moj
lidhi leshrat allafrenga dhe moj /pf/images/graemlins/laugh.gif


kenga Viktorise eshte per gjyshen time qe e kerkonte gjithe permeti vetem se gjyshi im kepucar ja prishi mendjen /pf/images/graemlins/grin.gif
 

alinos

Forumium maestatis
Re: femra me e kenduar?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po Aisha? /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

edhe une per Aichen po vija ne kete teme /pf/images/graemlins/laugh.gif
Aicha kendoi Khaled
Aicha nje grup gjerman
Aicha nje tufe me turq dhe si perfundim:

Ku ke ti moj Aishe moj
te molla aman, te molla aman te mollaaaaaaaaaaaaa
Ti te molla shkojshe moj te molla, aman te molla, aman te molla...

dhe pastaj Aishja ia nguli /pf/images/graemlins/lol.gif

p.s. Edhe pse m'u per vete, kenget per Lola-t me kane pelqy gjithnji. Me dhimbje jam ne nje mendje me DDD kete rradhe... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
 

MLK

Primus registratum
Re: femra me e kenduar?

Jam dakort me Cia-n, femra qe i eshte kenduar me teper eshte Maria, kjo per faktin se eshte shenjtezuar.
Ave Maria kendohet çdo jave neper kisha e vende kulti, kendohet nga soprano e bariton, nga kengetare te muzikes se lehte....
 

epremte

Primus registratum
Re: femra me e kenduar?

Esmeralda (te bjuti me bistin)

dhe nr komes 45
esmeralda esmerala

po qe nuk kisha guxim te ndeshesha ne korridor me urucin nje here e nje kohe se i shikoja kembet dhe me vinte per te qesh!
 

eniad

Forumium maestatis
Re: femra me e kenduar?

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
 
Top