Femijeria. . .

joetisti_

Locus omnem
Kurse ne femijerine time nuk kishte mise dhe misa, ato festa qe na gezonin ishin te lidhura me idete e kohes. Shkoqnim tulla te kuqe duke i goditur me dicka dhe me pluhurin qe dilte benim ne toke nje yll te madh komunist dhe behej edhe konkursi se cila mehalle e kishte nxjerre me te bukur.

Vajzave nuk u vleresohej bukuria.

Hektor12

Locus omnem
Duhet te kuptohet nga disa qe mashkulli thirret mister jo misa ... se e bote per Elbasan muhabetin ...

P.S data sot nuk eshte 17 Maj

Rimseb10

Valoris scriptorum
Ne skaj te bisedes tende duket qe je e gjjtha pozitive perveq disa cikerrimash qe me kohen dhe ato do kthehen ne miresin tende. Normale qe veprimet e tua ne vogeli jan prej femre dhe kjo mbase tka dhene kuptimin e plote te fjales femer. Ndoshta mamaja juaj ka bere zgjidhjen e duhur per ty duke ditur qe vlersime te tilla zgjasin jo per nje kohe te gjate kshuqe ka deshiruar qe te ndjekesh nga hapat me te rendesishme te jetes. E ke ruajtur kuroren e Mbretereshes se Bukurise.
Flm qe i jep nje shpjegim te perkryer te ecures e medet per ato kokat qe zgjaten sa her qe ti kalon dikund. Do e quaja fiksasion momental.
Sa per ate diten e shenuar qe e mendoke vazhdimisht te uroj qe te gjejsh dike sipas meritave, sa per primitivitetin kjo dmth qe spo shuhen vajzat shqiptare ka gjithmone nje specie qe i mbijeton virusit.

SNAP

Papirus rex
Kam qen teper teper teper jasht mase i prapet si femi, i pabindur, femi qe vetem nata e shikoje ne shtepi, nje here me rrahu ime NEN aq me shume pasion :pDHE me thoshte po ku ishe ter diten o tmort kockat tuja o "THATUQ" :p:D nga qe isha i dobet. Mbrapa ne fakt asnji su bente me merak per mu se dihesh se ne darke do u ktheja ne shtepi:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu: kur u ktheja ne shtepi te gjithe u tallshin me mu:qaj::qaj::qaj::qaj: Erdh puntori :p:D shpejt buken
puntorit se osht lodh ter diten ne MITALURGJI,:p Nena thoshta cfar buke do ky THATUQI qenka bo si JEVG shko lahu. Kujtime femirie qe cdo njeri nga ne e ka kaluar, kur i kujton tani kohen e femirise, dhe ato vite te veshtira, themi si ka mundesi qe prinderit tane na ushqenin, na vishnin, u kujdesnin per ne aq bukur.:oops:

Last edited:

Almaa'95

Papirus rex
Ne skaj te bisedes tende duket qe je e gjjtha pozitive perveq disa cikerrimash qe me kohen dhe ato do kthehen ne miresin tende. Normale qe veprimet e tua ne vogeli jan prej femre dhe kjo mbase tka dhene kuptimin e plote te fjales femer. Ndoshta mamaja juaj ka bere zgjidhjen e duhur per ty duke ditur qe vlersime te tilla zgjasin jo per nje kohe te gjate kshuqe ka deshiruar qe te ndjekesh nga hapat me te rendesishme te jetes. E ke ruajtur kuroren e Mbretereshes se Bukurise.
Flm qe i jep nje shpjegim te perkryer te ecures e medet per ato kokat qe zgjaten sa her qe ti kalon dikund. Do e quaja fiksasion momental.
Sa per ate diten e shenuar qe e mendoke vazhdimisht te uroj qe te gjejsh dike sipas meritave, sa per primitivitetin kjo dmth qe spo shuhen vajzat shqiptare ka gjithmone nje specie qe i mbijeton virusit.
Ashtu mendoj dhe une, beri zgjedhjen e duhur e i jam mirnjohese sot :)

Kam qen teper teper teper jasht mase i prapet si femi, i pabindur, femi qe vetem nata e shikoje ne shtepi, nje here me rrahu ime NEN aq me shume pasion :pDHE me thoshte po ku ishe ter diten o tmort kockat tuja o "THATUQ" :p:D nga qe isha i dobet. Mbrapa ne fakt asnji su bente me merak per mu se dihesh se ne darke do u ktheja ne shtepi:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu: kur u ktheja ne shtepi te gjithe u tallshin me mu:qaj::qaj::qaj::qaj: Erdh puntori :p:D shpejt buken
puntorit se osht lodh ter diten ne MITALURGJI,:p Nena thoshta cfar buke do ky THATUQI qenka bo si JEVG shko lahu. Kujtime femirie qe cdo njeri nga ne e ka kaluar, kur i kujton tani kohen e femirise, dhe ato vite te veshtira, themi si ka mundesi qe prinderit tane na ushqenin, na vishnin, u kujdesnin per ne aq bukur.:oops:
Ahhahahahah o Thatuq :p

SNAP

Papirus rex
qurravece E MADHE!! loool...qaja per cdo gje timen,isha shume rrugace gjate gjith kohes jashte e vdisja te lozja me djemte e lagjes,saqe im vella me rrihte kur i shkoja mbrapa .ushqimi im i preferuar?! buke me recel dhe me djathe duke e ngrene jashte mundesisht duke vrapuar...
FEMIJERIA eshte pjesa me e bukur e cdo njeriu,je i qete i lumtur pa strese pa merzi ..je FREE!!
Thojne qe ato femi qe jane te prapet ne femirin e tyre, behen shum intiligjente, jane te forte, dhe te shkathet per te care ne jete;):)

joetisti_

Locus omnem
me gjenin shume here ne fund te dites me mundim diku ku per moshen s'mund te ishte e mundur. Gjyshja me thoshte: po te kerkoja ne qiell dhe te gjeta ne toke.

Balahk

Locus omnem
E vertete eshte kjo qe thua ti :)

Ahhahahaha. Buzeqeshja vesh me vesh qe atehere :)
k34nqe.jpg
Kush eshte??

Almaa'95

Papirus rex
Po po tani lere mos e pyet :)

Na trego ndonje gje nga femijeria jote te pakten meqe fotot si ke per mom. Ca femije ke qene? Si ke qene me ushqimin? Me shoket? Me shoqet :p . Ndonje histori a kudi une...

Balahk

Locus omnem
Hahaha tani je bere femer bukuroshe dhe jo vetem por edhe e mencur:)

Une kam qene "harami" lagjes
cfare nuk kam bere,lagjen ne kemb e kam ngritur,por duke u rritur duke u bere me i ndergjegjeshem
dhe jam ky qe jam tani :)
Si te dukem tani??

Almaa'95

Papirus rex
Hahaha tani je bere femer bukuroshe dhe jo vetem por edhe e mencur:)

Une kam qene "harami" lagjes
cfare nuk kam bere,lagjen ne kemb e kam ngritur,por duke u rritur duke u bere me i ndergjegjeshem
dhe jam ky qe jam tani :)
Si te dukem tani??
Gjithcka qe ska lidhje me haramin e lagjes:)

Jan disa cilesi qe bejne mire te ngelen atje ku jane. Cdo gje ka moshen e saj! Po un si te jam dukur e vogel dhe si te dukem tani? (Jo nga paraqitja se e morem vesh ate) :p