Femijeria. . .

agim40

Valoris scriptorum
Nuk laheshin perdet pa u bere une nuse me pare Lol
jr9qq0.jpg

awww sa fëmi i bukur!!:D

Po sikur do të konkuroja edhe unë me një foto fëmijërie....?:p

Almaa'95

Papirus rex
awww sa fëmi i bukur!!:D

Po sikur do të konkuroja edhe unë me një foto fëmijërie....?:p
Sille :D konkursi eshte i hapur. Por jo per te zgjedhur femijen me te bukur se te gjithe femijet te bukur jane por me shume per faktin qe tiu shtyj juve te sillni foto :)

agim40

Valoris scriptorum
edhe tani jam i bukur, biles edhe më i bukur:p
hahaha 15 i kam kaluar moti.....Jam gati në at moshë që t'pëlqen tye.....:p

Almaa'95

Papirus rex
edhe tani jam i bukur, biles edhe më i bukur:p
hahaha 15 i kam kaluar moti.....Jam gati në at moshë që t'pëlqen tye.....:p
Po spaske ndryshuar fare nga 8 vjec der tani.. Nje surrat ke si tek foto profilit si te ajo qe solle Lol

Moshen qe m pelqen mua?? Une vertet thash mbi 27 po dhe 40 jo tani:p

agim40

Valoris scriptorum
Prandaj e kam sjell at profil, :p:D
Ajo 40 nuk e ka dmth e vjetëve që i kam (ndoshta edhe jam i lindur në vitin 40 dhe tani jam babgjysh:p).... S'pari u regjistrova pa numër, por emri ishte i regjistruar nga ndonjë agim tjetër (më quajnë ndryshe) dhe ja futa 40...numrit të shtëpisë...:p...

Po ti më 95 je e lindur?

Last edited:

-Zana-

e...Thjeshte
Akoma vazhdoj ta jetoj/shijoj femijerine ... Femijeri perfekte, me udhetime te shumta lart e poshte..e plot aventura nga me te ndryshmet, e preferuara ngelet kur largoheshim nga shtepia pa leje dhe nuk ktheheshim me dite , femije me ambicie eksploruese .. E si perfundim perfundonim tek gjysherit , ishin te vetmit qe mund te na shpetonin nga prinderit pas kthimit .. Ua kishim mesuar taktin :p

Beautiful childhood :)

Almaa'95

Papirus rex
Sa te shkokan balluket oj Alm. Po ai arushi zevendesonte Dhendrin
Akoma me shkojne baluket thjesht sme pelqejne ndaj si pres :) ai qeni ishte lodra ime preferuar. Kur isha cik me e vogel se tek foto, I hipja siper dhe mami e shtynte & ai gjoja ecte.

Komplet e cmendur . Lol

Rimseb10

Valoris scriptorum
Se di cmodel i ke floket tani, sa per qenin e paske trajtuar sh mire hahaha. E ti hala ke ngel e cmendur do thoja edhe pse ke kuptu qe qeni nuk ecte.
Sa vj je tek kjo foto

Almaa'95

Papirus rex
Duhet te kem qen 3 ose 4 besoj por dukesha perhere me e madhe se'c isha nga gjatesia :)
Tani i kam pa baluke , me shkallezim qe vjen ne form V-je ne fund

E cmendur? Hmm ndoshta jam pak akoma por qenit si hipi me nje here, kjo eshte e sigurt :p

Rimseb10

Valoris scriptorum
Duhet te kem qen 3 ose 4 besoj por dukesha perhere me e madhe se'c isha nga gjatesia :)
Tani i kam pa baluke , me shkallezim qe vjen ne form V-je ne fund

E cmendur? Hmm ndoshta jam pak akoma por qenit si hipi me nje here, kjo eshte e sigurt :p

Me dukesh shume fmi i bute se di mbase ngaqe ke dashur te imitosh rolin e nuses. Buzeqeshjen e ke patur te lezetshme per nje 4 vjecare. Sa per floket po si pash si tja jap nje shembull vetes. Dihet qe tani qenin e mer perdore sa per cmendinen nje dit do te zhduket nga ti

Almaa'95

Papirus rex
Ahahah jo ne fakt kam qene shume e eger si femij nuk ngjitesha por kisha nje pasion te fshehte per tu bere nuse para se te laheshin perdet :p

Po kshu kam qene femij i lezecem , gjithmone fitoja Miss Lagjia . Bile kur isha beb fare mami me bente nje pulle ne balle gjithmone me buzekuq sepse me hanin me sy , Lol

Rimseb10

Valoris scriptorum
Ja pra jan ca gjera tek ti qe i percjell akoma dhe ne matur egersia ti je si ndonje perbindeshe e per ket skam dyshime. A e din qe thone tbejsh si nuse sjell ters apo thuj ti e deshiron faktin qe tjesh single per nje kohe dhe te gjat mbase sperben problem. Imagjinoj ty me vello ne ditet e sotme hahaha. Ja tpys per dicka o Miss ca te ecure keni ju. Mami a skisht ndonje boqe hudhre apo gur kali dhe si perfundim a arriten te mernin sysh ndonjeher.

Almaa'95

Papirus rex
Ja pra jan ca gjera tek ti qe i percjell akoma dhe ne matur egersia ti je si ndonje perbindeshe e per ket skam dyshime. A e din qe thone tbejsh si nuse sjell ters apo thuj ti e deshiron faktin qe tjesh single per nje kohe dhe te gjat mbase sperben problem. Imagjinoj ty me vello ne ditet e sotme hahaha. Ja tpys per dicka o Miss ca te ecure keni ju. Mami a skisht ndonje boqe hudhre apo gur kali dhe si perfundim a arriten te mernin sysh ndonjeher.

Po e nis nga e fundit se shume pyetje na bere o zoteri :p

Po me merrnin perhere me sysh sepse isha femij i lezecem (fytyr e embel,floke-verdhe, dhe flisja thapa thupa sepse isha thuthuqe) por hudhra sme kan vene ndonjehere, ndoshta nga era. Preferonin te Me linin me pull ne balle Lol

Un kam te ecura te ndryshme, sipas vendit ku jam. Por nese po pyesje a e kam ate finesen qe nje miss duhet te kishte, Po e kam patur/ e kam akoma.

Qe te behesh nuse sjell ters??? kete nuk e dija :eek: sot e degjova per here te pare nga ty! Uroj te jete budallalliku jot i rradhes , Lol

Rimseb10

Valoris scriptorum
I drejtoj pyetjet duke ditur se me ke po bisedoj. Me pak fjale ju paske hapur luft shtrigave te lagjes qe foshnje ti. A vazhdon ta kesh po at lloj impresioni ne fytyr perveq ksaj tfolmes si pariziene. Dhe sa per ato hudhrat nuk mbajn ere nese ti si qeron, a ke nai foto me at shenjen si Almaxhia hahaha. Tani ti po mthua qe e ndryshon te ecuren si Kaizer Soza tek I Soliti Sospeti, dua tdi a ecen kshu lirshem apo duke u shkund sa per miss kur tshof tjap votim tim.
Me kte te fundit the dicka qe duhet vlersuar sepse e kerkoke me doemos at diten e nuserise, une se shpika ashtu me te degjuar e kam dhe ty sta uroj qe trrish e stazhionuar jo

Almaa'95

Papirus rex
Duke u rritur ndryshojne tiparet, e rendesishme eshte qe ky ndryshim te behet per me mire.

Sa per te ecuren, qe e vogel kush me takohente i thoshte mamit qe vajzen do ta besh Miss. Dhe une u rrita m kete lloj fryme , vishja takat e mamit dilja para pasqyres dhe beja sfilata mode. Ne 8 vjecare fitova Miss shkolla (ky ishte kulmi karrieres time) por ngeli aty. Mgjths pata shume mundesi te vazhdoja dicka me teper se aq, mami mi preu endrrat. Njs , me mire kshu!

Kam nje te ecur delikate/ femre. As nuk thyem kur eci as nuk eci me kembe te hapura. Eshte dicka e ndermjetme qe me ben me te thjeshte , dhe pikerisht kjo thjeshtesi ndoshta ben te tjetert te kthejne koken.

Nuse?? Po eshte e vertet. Une jam shume tradicionale, dua te martohem me nje dasem tipike tradicionale, me te gjitha zakonet Shqipetare & te vesh nje fustan te bardhe prej verteti. E mendoj shpesh ate dite :)