falje falenderime

Emanuela

Forumium praecox
Re: falje falenderime

Pershendetje te gjitheve qe me njohin dhe FLM. Pini nga nje kafe te gjithe nga une sa per tu qetesuar /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

ssssssss

Primus registratum

o Emanuela e pim bashke se ta jap un i vodka red bull /pf/images/graemlins/smile.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

triad une e di qe ti je nje nga ish sopat e kanalit po edhe mund ta thuash kush je ska ngel mo gjo pa thone ketu megjithate une e kam nje mendim por do doja qe ta thoje ketu por edhe ne prv ska problem une e di qe ke pas probleme me keltin atehere per pune heqje accesi por megjithate ben mire te na e thuash kush je /pf/images/graemlins/smile.gif
ec se je cun bob triado cufo mos ma luni emanuelen se e kom ish te dashuren e nje administratori
kiss emanuela /pf/images/graemlins/wink.gif

italstud

Primus registratum

KY KETU JEPKA KAFE ME VODKA RED BULL , EH QORR I KE VON SYZET PARA SE TE SHKRUSH KETU. AJO E BIJA E ZJARRM SHEHUT (DEPUTETI BATHORES) NA JEPKA KAFE , KJO QE STE JEP I GUR ME CA KOKEN.

THUG-LIFE

Primus registratum

hahahahahahhahahahahahahhahahahaha
triadi si gjithmone njesh vllai batutat i ke fantastike /pf/images/graemlins/smile.gif
do kisha deshire te njifja kush je mer daje se po bohena me stress
sa kom qesh me rob shpie /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

italstud

Primus registratum

hey ket qyrrsen atje lart e kom pas ne gjimnaz. po vej dhe nonji /pf/images/graemlins/tongue.gifppp se ngja keq.

ssssssss

Primus registratum

heh,o triadi boll o cop k*r*,ene po qe se je zi me keltin mir ta ka bo se copa si ty skane cna duhen....bjeri kelto

ssssssss

Primus registratum

o thugo po ti sikur e ke len chatin mer,eh mer dreq ujku qimen e nrron po zakonin se harron /pf/images/graemlins/wink.gif

italstud

Primus registratum

ja foli dhe qorri maria de filipit, o sience o cun kopertinash leje keltin te dhjes rehat ( me pc dhe ne banjo e ben ate me downlodim) se kur flas per keltin une them tre her amen TE NA RUJ ZOTI SE PER TE NA E RRUJT NA E RRU KELTI.

cufi_bardhit

Primus registratum

o triadi akoma nuk e ke kuptuar ke tema qe une i kerkoj te falur vetem atyre qe jan ircopa edhe sopa ne chat? e kjo do te thot qe me userat e kam pas punen shkelqyshem. Pyt verdall shoku.

Gjith puna eshte qe tipi im nuk ka qejf te duroj tipa vetem pse jan 1 grad me lart.
Me vjen gjynaf per ty qe paske deshtuar /pf/images/graemlins/frown.gif

italstud

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
o triadi akoma nuk e ke kuptuar ke tema qe une i kerkoj te falur vetem atyre qe jan ircopa edhe sopa ne chat? e kjo do te thot qe me userat e kam pas punen shkelqyshem. Pyt verdall shoku.
,
Gjith puna eshte qe tipi im nuk ka qejf te duroj tipa vetem pse jan 1 grad me lart.
Me vjen gjynaf per ty qe paske deshtuar /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]

JA TANI PO PYS VERDALL PER TY, ( SE SKOM PUN TJETER UN).
Ai qe peshtyhet nuk lepihet. Ti sduroke , ata TIPAT te paskan duru dhe shume madje ( e thu vet ket, si duket prandaj jan 1 grad me lart), sic e shef asnje nga ata TIPAT e lartpermendur as nuk kan marre mundimin me lexu ca ke shkrujt dhe jo me te kthy pergjigje. PO zgjidhje eshte te te bejm admin kshu i ke gjithe posht vetes, he si thu?
Dhe pse paskam deshtu un?

THUG-LIFE

Primus registratum

o thugo po ti sikur e ke len chatin mer,eh mer dreq ujku qimen e nrron po zakonin se harron /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
vallaj une sju mor vesh juve mer daje me duket se shqipen e flas dhe e shkruaj akoma ne menyre te persosur apo e kam gabim ?????????
besoj qe sme ke pare ne chat dje hyra vetem te takoja kete triadin sepse eshte nje nga opat me te vjeter ketu kur chati i albnetworkut kishte 30 veta dhe ju se dinit cfare serveri perdorte po muhabet tjeter ky .une ju kam thene qe sdo hy me ne chat dhe skam hyre u be dy muaj dhe kam hyre 2 here nga 5 minuta .e kam theksuar dhe me siper qe te shkruash ne forum sdo te thote qe hy ne chat ketu hyrja eshte e lire dhe per ketu skam dhene doreheqjen biles kam thene do rri me toncen ne forum si dy pencioniste te lexojme cfare ndodh ne chat keshtu sience me duket se e ke gabim ti jo une .Kur te me njohesh si tip nuk i leshon fjalet ne ere prandaj here tjeter kur te shkruash dicka ne lidhje me hyrjen time ne chat informohu me mire i dashur /pf/images/graemlins/wink.gif
hajtpra kalofsh mire ne chat .

ssssssss

Primus registratum

ja foli dhe qorri maria de filipit, o sience o cun kopertinash
clidhje ka maria de filipi dhe un cun kopertine???? a ma thu dot e

ssssssss

Primus registratum

o thug jo mer lal se un te pashe dje prandaja te thashe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

knej o t q..vja udhet ketej jam /pf/images/graemlins/wink.gif
po ti knej je ?
vallaj ska pas tema te nxehta knej pranej skom dale jam ne nje forum tjeter me simpatik megjithate flasim /pf/images/graemlins/smile.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

o triadi admin bohu vet zogu vogel. nuk kam nevoj te behem admin ne chat ta kem mire punen me te gjith.
mua me mjafton qe jam admin ne jeten reale e nuk kam nevoj ti laj kepucet italianeve.
meqenese nuk me njifke, shif shkruj ke ndonje teme qe i njef njerezit

cufi_bardhit

Primus registratum

ai eshte ndonje qe e kan majt per zar qe te sjell usera tek shqiperia ka bo shume per shqiperine e kur e kan pa qe nuk eshte nevoja me e majt me i kan fut nga mrapa ndonje shqelm por atij akoma i ka ngel fiksim chati, edhe vjen ketu bohet rompi palle pa e njoft njeri.

ssssssss

Primus registratum

lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol sa komq esh cuf ashtu i bie me rregull treshi /pf/images/graemlins/tonguee.gif