Re: falje falenderime
dmth. nga ky shkrim u kuptua "E habitshme shume vetem me 1 muaj ne chat mu dha acces, Falenderoj ata qe e bene kete gje." iu dha acess dmth pa shkak, pa merit iu dha acess nje floodisti: "Por edhe pse e dinin qe floodet i beja une nuk me jepnin as akick as akill". Ky ketu qenka zire me te gjithe "gjasme" pervec Keltit, tonit, harapit etj (ah prandaj e paske akoma acessin , se provo foli si njeri trim ketyre se e shef si ti hapin syt, i am sorry ti mbyllin syt, po paske gjet ku ke bo garipin."(sepse kisha pak eksperience edhe e dija qe mund te miqesohesha me te gjith duke folur shume ne main.)" Ka marre acess pse foli shume ne main dhe u miqesua me ato qe rrijn lart, ah dmth jo se njifshe komandat,jo se iu duke tip qe ruan dhomen qe chatistet te chatojn lirshem. 1)" AnGeLiC pasiqe une kam ber flode per te edhe ajo perseri eshte sjelle mire me mua, Sidomos athere qe ajo ishte sop une i kam bere flood me ip reale edhe sic isha me aop edhe ajo perseri u tregua shume e durueshme edhe shume e sjellshme me mua. Edhe tani qe eshte vetem me aop e kam shajtur por nuk e dija qe ishte ajo se nuk kishte nick te vet.Angelic me vjen vertet keq por ta dish qe kam qen shume i stresuar". sa gjynaf se paska zen gjumi, he se te bejm sop. spo flasim per personin numer 2 nuk ka koment.
3)kete si duket e ke shajt nga mami por do doje ta kishe vella( shume shqetesuse)4) qeka dhe menjemodh. 5)Prap stress po do pike kafe ( degjo se kafja tipave si ty nuk i ben mire te ngren tensionin). Spaskam durim me u mor me ty, me shok qe nuk i ke shok , me trima qe sishin trima , po POR me qe e thuke vet fajin se ke ti po e paska tjeter kush.
hajde mirupafshim hallall ta boft zoti.