falje falenderime

cufi_bardhit

Primus registratum
falje falenderime

Pershendetje te gjithve aopa sopa ircopa admina te Albnetwork.
Kisha kohe qe po mendohesha per kete teme por me ne fund mora guximin edhe po ju shkruaj.
Me chatin kam histori te gjate por jo me kete shqiptar. po filloj shkurt.
Para 6 muajsh vin dy shoke te mi tek neti im (kapsolli me santos) edhe me tregojne qe ishin usera te perhershem te albnetwork. Edhe per tu lidhur me ata kur nuk ishin tek neti im hyja edhe une tek ky chat. Ata benin floode me ip time edhe kisha akick. Hera e pare qe kam hyre tek ndihme kam fol me CensoreD edhe ju hankova pse kishte ip ime akick pasiqe ishte net kafe. Gjeja e vetme qe me tha ishte:- Po ti mendon vertet qe une nuk dua usera ne chat ?
Aty e kuptova qe ai kishte te drejte edhe shoket e mi ishin ne gabim. U bera shum shok me KELTIN edhe sot e kesaj dite kam shume shoqeri. Me pak fjale eshte njish edhe me ka ndihmuar shume.
Si gjith te tjeret filloi duke me hyre ne gjak chati, pasiqe kaloja kohen e lire tek Albnetwork. Kaluan ditet edhe u miqesova me te gjithe. (sepse kisha pak eksperience edhe e dija qe mund te miqesohesha me te gjith duke folur shume ne main.)
Ekeshtu fillova duke futur edhe fotot e mija tek Albnetwork.com biles aq me padjallezi e kisha marre chatin saqe edhe 1 foto qe kisha dale me nenen time ua tregova chatistave. Per 10 dite fillova duke bere edhe ndonje flood edhe mu duk vetja trim(pasiqe kushdo qe ben floode aty eshte trim gjasme)
Por edhe pse e dinin qe floodet i beja une nuk me jepnin as akick as akill.
E habitshme shume vetem me 1 muaj ne chat mu dha acces, Falenderoj ata qe e bene kete gje.
QE ti bie me shkurt e gjith kjo teme eshte falenderim ndaj atyre qe me kan dhene acc edhe kerkim falje ndaj atyre qe i kam share edhe me kan respektuar me shume sec duhet!!!
Me kan respektuar te gjith por une duke pas parasysh qe e sigurova vendin e aopit kam bo rolin e te fortit edhe me vjen keq per kete gje /pf/images/graemlins/frown.gif
Por nuk eshte faji im fajin e ka HaRaP se ai ma ka hapur syrin jo vetem mua por edhe shokeve te mi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ti bi shkurt personat qe desha te faledneroja jan HaRaP adami RaPaX KELTI Toni Timi edhe 1 ircop tjeter qe nuk ja di emrin por ai eshte ideatori i dhomes time personale (sja maj mend nick se hyn me te ndryshem por rrin ne amerik ky tipi /pf/images/graemlins/tonguee.gif )
Ndersa personat qe desha ti kerkoja te falur publikisht jane vertet te shumte por une po permend me shume ata qe jan sjelle mire me mua ndersa une jam sjelle keq edhe me mire ti kerkoj te falur publikisht pasiqe publikisht i kam ofenduar edhe ata perseri jan sjelle keq. E fillojme me :-
1) AnGeLiC pasiqe une kam ber flode per te edhe ajo perseri eshte sjelle mire me mua, Sidomos athere qe ajo ishte sop une i kam bere flood me ip reale edhe sic isha me aop edhe ajo perseri u tregua shume e durueshme edhe shume e sjellshme me mua. Edhe tani qe eshte vetem me aop e kam shajtur por nuk e dija qe ishte ajo se nuk kishte nick te vet. Angelic me vjen vertet keq por ta dish qe kam qen shume i stresuar.
2) Sirena edhe kjo te njejtin fat me paraardhesen ka pasur. Flood me aop edhe me ip reale duke u pasuar me shume proxy /pf/images/graemlins/frown.gif . Sirena e di qe me ke kerkuar te vija ne pvt te flisnim por jam pak tip kokelarte sepse edhe ti pate pak faj por kryesori ishte i imi plus qe kam menduar se po te te flisja ne pvt do bije ne dashuri me mua sepse kushdo qe flet me mua nga vajzat bie ne dashuri /pf/images/graemlins/tonguee.gif (shaka e imja).
3) Buster ty te kam rrene ne qafe kot vella shyqyr qe i kemi sqaruar me kohe muhabetet bashke . Je njish . Do doja te te kisha vella ne jeten reale.
4) Turi ne radhe te pare urime per detyren e re. Edhe na e boj hallal qe te jam sjelle ndonjehere keq e te kam ber pordhe /pf/images/graemlins/frown.gif
5) Poseidon kam qen i stresuar shume ne kohen qe kam bere fjale me ty. Do mundohem te te takoj edhe te pim kafe bashke si shok /pf/images/graemlins/tonguee.gif
6) Genti ose insane me ty kot u grica por te kisha pas inat qe ne fillim sepse i ke mbyllur 2 here dhomen shokve qe rrija une tek neti /pf/images/graemlins/tonguee.gif
7) AciD me ty nuk kam gje je cun njish por e gjith puna eshte qe une erin e kam shume shok edhe nuk ja lejoj njeriut ta ofendoje. Ate muhabet e leme qe ti nuk ke qen ne diten tende me te mire edhe mbyllet me kaq ajo teme /pf/images/graemlins/wink.gif
8) THE_KING yhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy me ty e kam prish fare punen por shyqyr qe jemi cuna me te njejtat ideale edhe i zgjidhim gjonat shpejte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka shume veta qe mund te jem zene por keta jan kryesoret sepse kan pasur mundesi te me heqnin acc ose te me jepnin akill edhe nuk e kan bere kete gje /pf/images/graemlins/frown.gif . por vet e kan fajin kryesor sepse jan shume te kulturuar edhe te mire. E une kam perfituar nga rasti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ta dini qe kam qene pak i acaruar sepse kam ndejtur shume kohe ne chat. edhe prandaj kan ndodhur keto gjera. Por tani kam vendosur te bej ca pushime edhe sic e keni vene re vetem nick kam pas aty /pf/images/graemlins/smile.gif
E hapa kete teme ne forum pasi juve u kam merzitur ne main edhe eshte e drejte qe edhe falje tu kerkoja para te gjithve /pf/images/graemlins/smile.gif
Por perseri insistoj tek 1 gje edhe ajo eshte qe aopat i sherbejne userave sopat i sherbejne aopave sopave u sherbejne ircopat edhe adminat. Po nuk ndodhi kjo gje do ket akoma percarje me te medhaja ne serverin ku ne rrim e ham buk aty pim cigare etj.
Se spo me len edhe keta cunat qe kam ketu afer rehat. Mos e mbyllni temen se kam akoma per te shkruajtur.
Ndersa me ju aopat mund te jem zene sepse jeni sjell keq me userat. Po ju them qe mir ua kam bere sepse userat gjithmon kane te drejte edhe ne jemi ne sherbim te atyre. Se mua nuk me vjen fare mire kur kercet ndonje flood aty qe i shajne te gjith aopat, Ca faji kam une apo bab lymi te hajm te shajtura vetem se jemi aop ?? (kini kujdes kur jepni ban se po ti jepni te gjithve ban i bi me chati me veten tuaj pastaj)
Kam edhe te tjer per te permendur por spo me len rehat morracaket qe kam ketu afer /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te gjith kete e bera pasiqe ketu ne tirane ka ardh pranvera edhe nuk do rri shume ne chat por dua qe kur te vij te shkoj mire me te gjith e te mos kem inate /pf/images/graemlins/tonguee.gif
EDHE 1 HERE PO UA THEM QE FAJIN E KA HARAP SE AI MA KA HAP SYRIN. GJITHASHTU EDHE PERSONAT E TJERE QE VETEM I KAM FALENDERUAR ME SIPER E KAN FAJIN (hiihihihihihih)
Por aman te keni 1 gje parasysh qe une jo vetem ne chat por edhe ne jeten reale kur e kam gabim nuk e kam per turp te kerkoj falje. E di qe do bej edhe ndonje gabim tjeter por shpresoj ta kuptoj shpejt qe jam ne gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif
ika tani morra ikaaa shpresoj tja kaloni mire ne shoqerine time.
Juve qe u kam kerkuar falje shprehuni lirshem ketu. jepni mendime keshilla etj per mua.
Mos boni llafe rruges edhe mbani krahun e veshit kur te ecni /pf/images/graemlins/tonguee.gif
MOS E MYLLNI TEMEN SE KAM AKOMA PER TE SHKRUAJTUR!!!!

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: falje falenderime

Pershendetje cufi.Sic te thashe dhe ne chat ,per mua ke qene i falur qe ne momentin qe ke ofenduar,sepse sjam tipi i njeriut qe mbaj inate e aq me teper ne chat.Rendesi ka qe ke mesuar dicka nga e gjithe kjo eksperience chatore.Ki kujdes te ruash respektin e njerezve,ajo eshte me e rendesishme se nje e falur e thjeshte.Dhe kete gje me duhet ta them,qe ke humbur respektin tim.Se di nese kjo gje do te te interesoje apo jo,por te pakten do te te vleje te mos besh me te njejtat gabime.Une te uroj suksese ne dashuri dhe jete sa me te kendshme jashte chatit.Mendoj se keto te duhen me teper se cdo gje.

cufi_bardhit

Primus registratum

Gjithsesi qe ta dini te gjith une nuk eshte se do jem gjithmon ne chat ose kaq shume.
Pata 1 hall timin prandaj zgjidhja e vetme ishte te rrija ne chat. por tani ka ardh pranvera ketu edhe duhet me leviz icik sepse ne pranvere cicerojne zockat /pf/images/graemlins/laugh.gif

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Cuf shyqyr fole i her me ven.... Kushedi sa i frymezuar ke qen kur e ke ber kte tem.(ke goxha frymezim,shko vizitohu).nejse un te uroj shnet ne radh te par,lek ne radh te dyt se e 3 qe eshte pi... vje vet plako

olololol

Primus registratum

o cuf ke fillu mallin mer uhahuahauahauahauahauaha

/me kendon Largoje Cufin ti nga Droga
kete gje qe ke bere ta bejne te gjith ato qe ofendojne e shajne po chat eshte dreqi e mori neser takohesh e ca te ngeli v,k pastaj si legen

rpx

Administrator
Anëtar i Shtabit

shume e vecante kjo cufo

/pf/images/graemlins/smile.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
me ka shkrujt rapax mer
po te doni besoni po te doni mos besoni por ky eshte rapax /pf/images/graemlins/smile.gif

besiii

Forumium praecox

cufo me then drjten nuk munde ta lexoje kete tregimin tende, sme del koha jo per gje se po fillova ta lexoje u futa ne borxhe haroje kopjutrat hape edhe ven nga 2 milek secili /pf/images/graemlins/tonguee.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

/me qesh me lot
SHyqyr qe eshte albnetworku dhe keto temat qe na ngrene pak humorin o cufo shume gjate i kishe rone lale heres tjeter me shkurt une vallaj smora vesh per ca kishe kerku falje megjithate po perseris fjalet e nje shoqeje qe chati eshte jete virtuale dhe po shave e ofendove sdo te thote gje se ne jeten reale ketyre persona sdo ja thoje duke u nisur nga shume gjera . tani po te them te gabosh eshte njerzore te falesh hyjnore cufo per mu je i fal po mor dhe priftin te bekoje kete meshe falje /pf/images/graemlins/smile.gif
ika cufo dhe mos shkruj mo aq gjate se skena nerva me i lexu /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Cufi_bardhit deleted from #hale sop list /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ta hoqa accessin dhe aty se s'ka cte duhet me /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti leme shakate. Per mua mbetesh i vecante, dhe njeri i respektuar. Nuk me ka ngelur hatri me ty apo te te mbaj inat, besoj se e ke vene re kete gje ne "debatet" qe kemi pasur. E mbaj mend kur ke hyre per here te pare ne kete server ne dhomen #ndihme, replikat qe ke pasur dhe me vone kur u bere aop, eh kujtime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te uroj gjithe te mirat ne jete, fat, shendet para e nje nuse te mrekullueshme! Allahu te ruajte e te bekofte vella! Kalofsh sa me mire gjate kesaj kohe! /pf/images/graemlins/wave.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

besi e di qe perton ta lexosh temen se ma ke then qe nuk e ke mbaruar klasen e 6-te

Thug edhe ty te kam rene ne qafe kot per te vetmen arsye sepse nuk mund te mbash pergjegjsi ti per reklamat qe benin shoket e tu, shpresoj qe te tregohem me i zgjuar se ty qe ta lej chatin me heret sec e ke lene ti.

THE_KING je dele
(uhauhauhauhauhauhahuahuauhuah)
mos harro qe jam founder i asaj dhome /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndersa per urimet qe me dhe po te them vetem :-
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ue jake

cufi_bardhit

Primus registratum

Ndersa qe ta kuptosh tamam temen ti Thug life e gjith arsyeja e hapjes se kesaj teme ishte miresjellja e ketyre personave qe i kam kerkuar falje karshi meje.
Sepse mbas gjithatyre gjerave qe kam bere mua nuk me ka ngacmuar njeri. Psh i kam dhene 4 here pass e nick tim kapsollit edhe me eshte heq 4 here nga 2 ore accesi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe prandaj u hap kjo teme duke dashur tju tregoj edhe te userave te tjere qe cfare stafi te mrekullueshem kemi .
Bofshi qejf morraa edne ta dini qe jam munduar ti bie me shkurt qe te ishte e mundur

A

Adami

Guest

Interesante kjo Ledio, shume e cuditshme kjo Ledio.Kape Cufin nje cik me kamera se qenka veshur me kostum sot /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Hej cuna/goca di gje njeri cila parti fitoi ne zgjedhjet e korrikut? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ndersa qe ta kuptosh tamam temen ti Thug life e gjith arsyeja e hapjes se kesaj teme ishte miresjellja e ketyre personave qe i kam kerkuar falje karshi meje.
Sepse mbas gjithatyre gjerave qe kam bere mua nuk me ka ngacmuar njeri. Psh i kam dhene 4 here pass e nick tim kapsollit edhe me eshte heq 4 here nga 2 ore accesi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe prandaj u hap kjo teme duke dashur tju tregoj edhe te userave te tjere qe cfare stafi te mrekullueshem kemi .
Bofshi qejf morraa edne ta dini qe jam munduar ti bie me shkurt qe te ishte e mundur

[/ QUOTE ]

Hahahahahaha, mos ia qit bojen mer /pf/images/graemlins/laugh.gif Hahahahahah /pf/images/graemlins/lol.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Tek kjo teme falenderoj edhe nuset e mija qe me marrin ne tel sepse sa me erdhi mesazh nga AMC qe me jan shtuar 965 leke te reja vetem nga telefonatat qe me kan marre jasht shtetit /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
shume e vecante kjo cufo

/pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Po ta kete lexuar rapaxi shkrimin tend pthuuu ma bej mua /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif