Re: Fakulteti Ekonomik duhet reformuar, por si?
Nuk besoj qe shnderrimi ne Universitet percakton fatin e FE.Mund te jete shume mire dhe fakultet,por rendesi ka te mos e perdorin si trampoline per te kushtezuar dhe per te favorizuar politikat.Une studioj jashte,nuk di mire se si funksionon aty dhe pse jam informuar pak.Une them se nuk ka nje angazhim te pedagogeve ne menyre shpirterore,qe besoj eshte bazike ne interpretimin e nje materieje.Eshte veshtire te kapesh nje profesor te lire per te te qene ne asistence,mungon shpirti i interesimit.Mendoj se eshte fakultet jetik ne gjithe pikepamjet e ndryshme dhe duhet te bejne te ece perpara vertet ate qe e meriton.Sigurisht jo te bejne reprezalje(matematika apo ndo1 lende e tille fobike)sepse matematika eshte thjesht nje baze qe duhet te asimilohet,por s'eshte e drejte te matematizosh ekonomine,c'ka rendesi eshte mendesia dhe mprehtesia per te vene pervojen ne funksion te politikave te drejta,te menduara mire dhe te studiuara me kujdes.Sidomos ne klimen shqiptare...qe eshte nje tmerrrrr!!!!