Re: Fakulteti Ekonomik duhet reformuar, por si?
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sinqerisht faleminderit!
Problemi qe kisha shtruar eshte i nje forme krejt tjeter.
Une u tmerrova nga ato qe po degjoja, e dini se do fillojne te dalin Juriste, Prokurore, Gjykates nga keto fakultete bastarde.
Po te vini re makinat e parkuara para ketyre fakulteteve do vini re makina lluksoze, po ti analizojme studentet nje pjese e mire jane hajdute, kriminele dhe te kategorive me skandaloze.
Pra neser une dhe ju do te jemi ne duar te ketyre njerezve.!
Pra ky eshte problemi im!
[/ QUOTE ]
Se pari i pranojme falenderimet.
Se dyti,avash i cik me keto fakultetet bastarde sepse po behet llaf per institucion,per nje nga ato institucione qe shume te tjereve ju ka dhene buke te hane.
Se treti,cke me makinat luksoze ti mor jahu,sna intereson fare kush i ka e kush i ble e kush i parko.Edhe une mund te kem makine luksoze,kjo gje stregon gje fare.Se sme ben mua nje kriminele,hajdute,apo sme ben mua nje person e denigroje shkollen.Ec tashi se ke nis me ja fut cik kot keto shkrimet e fundit.Skane te bejne fare se sa fakultetet mbarohen.Sot eshte mbijetese,po pate b*th te forta mbijeto ,po spate do vi nje tjeter qe ka me shume leke,pozite,influenc ,miq e plot menyra te tjera mbijetese qe do te ta fusi sa krahu. Pse ca kujto ti,se nje qe do futet ne pune do shofi ca makine ke ti,Ja ku ta them une qe jo.Ai ka per tpa sa do e ulesh ti menderen te punosh,si shkon me koleget,si komunikon,sa vullnet e deshire ke per tpunuar etj etj.Secili ka rriskun e vet.Ai krimineli qe thua ti e ka rriskun e vet ,qe me thene te drejten as ja kam zili hic.Keto gjera Dimir,skane te bejne fare me permisimin e reformimin e FE-se.