Euro 2004 ... he si thoni?!

• Thread starter briiigi
  • Data e fillimit

Guest
Re: Euro 2004 ... he si thoni?!

STAvRoS Gjermanine e kam frike me ekipet e dobta sepse tallet me ato ,sa per grupin eshte me te vertete grupi i hekurt por si gjithmone Gjermania e tregon veten qe eshte ekipi me i forte ne BOTE.

swimmer

Primus registratum

Mos shikoni se kush eshte favori sepse edhe ne kupen e botes 2002 Brazili dhe Gjermania nuk ishin favori sepse me zor u kualifikuan por ne fund ato dolen te dyja ne finale.Prandaj nuk dua qe gjermani te jete favori sepse ritet me shume pargjegjesia edhe presioni mbi ekipin dhe i ndodh si Frances,Argjentines,Italise ne 2002 te cilat ishin pretendentet per te mare kupen e botes por moren valixhet dhe e shikonin kampionatin nga televizori /pf/images/graemlins/laugh.gif

dan7milan

Primus registratum

O njerez mos e diskutoni kot, ka mbaru ai muhabet. Europianin do ta marri Italia, e vdekme, ca holland apo france thoni. koha do tregoje.

shefit

Primus registratum

opo hollanda eshte shume e mire por nuk duhet harruar se edhe italija eshte e forte /pf/images/graemlins/wink.gif

rozart

Primus registratum

JAM TİFOZ İ BRAZİLİT DHE DO KİSHA QEJF TA FİTOJE PORTUGALİA OSE HOLLANDA.
GJERMANİA TE HAP BARKUN.SKUADRA ME KOT. :idea: :idea:

StormAngel

Primus registratum

Jam per Italine,dhe shpresoj se keto do fitojne Euro 2004. /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Meqe seshte Brazili im,kam qejf ta marri Spanja ose Italia.

beshbossi

Primus registratum

une jam me Gjermanine si zakonisht,edhe tani,po e di se ka ca kohe qe eshte dobet shume!
Do me pelqente ta merrte Italia!

Guest

Ata qe flasin dhe shprehen keq per GJERMANINE qe eshte ekipi me i forte i gjithe koherave ne Europe , dhe i dyti mbas Brazilit ne BOTE te mbajne Gomarin per dore dhe te shikojne a kane ndonje cope buke per ne darke se nuk jane Tifoze SPORTI.

beshbossi

Primus registratum

nuk fola as nuk flas keq per Gjermanine!!!!!
thashe vetem nje realitet te hidhur!
une vazhdoj te jem tifoze Gjermane po nuk me jane dukur ne forme keto kohet e fundit!

xhoni

Primus registratum

Indiano,per zotin ke fol si burrat. :thumbsup:
Te rralle jane tifozat gjerman qe flasin si puna jote.

Italia bum bum bum italia bum bum bum,vari qillon bum bum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

rozart

Primus registratum

kujdes nga franca se ka lojtaret me ne forme . henry-pires-viera shto dhe nje zidane-cisse-....
por s'kane portier dhe ishalla s'po fitojne.

BRAZİL ku futbolli eshte shfaqje.i pashe mbreme jemi bishe fare. shpresoj ta fitoje portugalia,spanja ose hollanda,se jane ambazadoret e brazilit ne europe.

dd84

Primus registratum

trapi ka qene i pire nje dite para se te bente listat e lojtareve per europian...beri shume gabime vleresimi,nuk morri gilardinon qe mund ta nxirrte nga situata c'do here qe te donte edhe me merr di vaion qe s'arrin as ke maje e kepuces se gilardinos,nuk morri superpippon qe te jemi realiste i dha kualifikimin italise ne fazen finale edhe pse s'eshte ne formen e tij ideale,materazzin sepse trapattoni ngaterroi evropianin e futbollit me evropianin per boks...shyqyr zotit qe s'eshte edhe cirillo ke ndonje skuader kundershtare e italise se ajo kenga ' sono fuori dal tunnel e aspetto cirillo' do te ishte himni i italise..keshu italia do te mbetet gjithmone derisa te kete trapattonin favorit qe nuk fiton kurre...tani duhet te kemi frike edhe pas fishkellimes se arbitrit se mos na shenojne gola edhe ne spogliatoio,shembulli tipik evropiani i 2000 ku italia humbi ne kohe shtese..keshu qe sivjet fiton ose franca ose anglia..hajt shenet

Guest

GJERMANIA nuk ka frike asnje ekip ne EUROPE dhe eshte pretendenti kryesor, gjithashtu dhe ITALIA
edhe PORTUGEZET megjithate do te jete nje kampionat teper i forte dhe shpresojme te mos kete hile dhe budollalleqe si heret e tjera.