"Erion Bogdani"

KoDoShi

Primus registratum
Re: "Erion Bogdani"

TIRONA LALE ME STERMOS JOMME MBIEMER UNE PO FLISJA PK ME GJUHE TE KULTRUME SIC I THENA NE TIRONSAT

KoDoShi

Primus registratum

E re: Erioni Bogdani vlen 10 milion euro /pf/images/graemlins/laugh.gif
keshtu ka deklaruar per nji konference shtypi menaxheri i bomberit shqiptar /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bogdani per momentin kerkohet nga keto klube: itali-1 Chievo Verona 2-Lacio 3-Napoli etj,,,
ke lacio la shprehur lojtori yne i kombetares kam deshire te shkoj sepse atje kam shume miq te mire edhe sepse ndjehem mire
Por e fundit thuhet se Paolo De Luka presidenti i Sienes
ka deklaruar se do beje maximumin per ta mbajtur Erion Boogdanin tek ekipi Sienes
kaq kisha ciao ciao!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Sienam o tu ra ne Serie B, kshu qe presidenti i Sienes ka per ta leshu per nja 6-7 milione euro, meqe e bleu 2.5. Bogdani eshte shume ne forme, me i miri shqiptar, por u be 29 vjec dhe mosha nuk e favorizon.
Une e shoh te Roma, ose Sampdoria

ados

Primus registratum

LLulla..c'oshte mer ky llulla..?
Dulla or ti shok , dulla!!

KoDoShi

Primus registratum

per ate pune pi ne ashashin ai mer ku i dihet por qe i lojtar i mire o /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E re: Erioni Bogdani vlen 10 milion euro /pf/images/graemlins/laugh.gif
keshtu ka deklaruar per nji konference shtypi menaxheri i bomberit shqiptar /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bogdani per momentin kerkohet nga keto klube: itali-1 Chievo Verona 2-Lacio 3-Napoli etj,,,
ke lacio la shprehur lojtori yne i kombetares kam deshire te shkoj sepse atje kam shume miq te mire edhe sepse ndjehem mire
Por e fundit thuhet se Paolo De Luka presidenti i Sienes
ka deklaruar se do beje maximumin per ta mbajtur Erion Boogdanin tek ekipi Sienes
kaq kisha ciao ciao!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Un sdi sa vlen por sigurisht sot per sot vlen shume.
Vitin tjeter te Lacio, afer Tares dhe Berhamit,- ka deklaru te pakten.

ujku81

Primus registratum

Bogdani nuk ka ca te boj ke Lacio, vetem me ngroh stolin. Tek Roma po ashtu ka konkurrence. Per mua me mire te rrije tek Siena.
Ose po te doje te vije tek Juve si zevendesues i Zalayetes. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Bogdani te Lazio mund te rivalizoje goxha Rokin dhe Pandev, jane lojtare mesatare, ndersa Tare do shkonte diku tjeter. Di Canio ka marr fund, se besoj qe do luaje me, shkoi 38 vjec.
Ndersa te Roma eshte me mire. Montella gjithmone i demtum eshte, Nonda po ashtu, Roma ka lujt vetem me mesfushore, une them qe do bleje dy sulmuese te rende

ujku81

Primus registratum

Tek Lacio trajneri preferon sulmues te shpejte e qe levizin, prandaj Roki dhe Pandev jane me te preferuar, ndersa Di canio loz vetem se eshte idhulli i tifozerise.
Tek Roma nuk e di, Nonda mund te shitet, Montella po ashtu, po Spalletti do Iaquinten dhe nese Bogdani ka te cmim qe u permend ketu me siper Roma blen Iaquinten qe eshte 25 vjec dhe jo Bogdanin qe eshte 29.

KoDoShi

Primus registratum

e mire ti ujko po iaquinta per momentin por rezulton dobet ne lojen e tij nuk eshte ai me pare kurse "bogu" sa vjen e rritet /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Iaquinta eshte ne kombetare, pati nje sezon te dobet, po dhe Bogdani ka patur disa te tille.
Per mua Bogu duhet te gjeje nje skuader ku te luaje me vazhdimesi.

KoDoShi

Primus registratum

lal edhe une ashtu them por them qe mbrapa tij duhet te jene lojtare me pervoje si ke roma a ndonji ekip tjeter te mire me kupton?

ujku81

Primus registratum

Po po tek Roma loze dy ndeshje keq te rrasi ne stol trajneri, kurse tek Siena eshte me ndryshe, se s'ka shume alternativa dhe Bogdani eshte "violine e pare".
Nejse, Siena po pati ndonje oferte te mire ka per ta shit. Bogdanit i eshte rritur kerkesa se 11 gola ne serine A nuk jane pak.

KoDoShi

Primus registratum

tani per tani per te miren e tij edhe ssipas mendimit tim eshte te luaje tek siena spse atij i duhet akoma stervitje dhe mund qe te shenoje akoma me shune ne serine A ,por edhe qe oferatta e tij te rriten, ka shume ekipe qe parapelqejn lojtar qe nuk njihen shume edhe pastaj behen "gjigante" te futbollit si psh. ekipi Arsenalit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Varet nga politika qe ndjek klubi, ne Itali per kete njifet Udinese, p.sh nese Iaquinta shkon tek Roma Bogdani nuk do ishte keq tek Udinese.

KoDoShi

Primus registratum

po dhe dhe them se nuk ehste keq per bogun sepse edhe udine eshte nji ekip qe ka synime pavarsisht se ket vit u paraqit dobet.