Kur them une qe ti qe nuk thith, nuk beson ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga OROSHI:
[qb]...... :tipsy: pushtuan boten :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga jimmy84:
[qb] O Yllis po Atila apo Cengis Khani perse kane ngelur ne Histori per "bamiresi ne vendet e botes se trete"? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Enveri nuk kishte ndonje aftesi profetike qe i bente te gjitha vete.Fillimisht postuar nga Caesar:
[qb] Si do ta leme i keq apo i mire?
c'ka pasur ndermend dulla me bo?
shtet shqiptar , shtet proletariat apo shtet per vete.
une them qe ka pas edhe te mira edhe te keqija.
Ato te mirat qe ne i kishim ne kohen e enverit tani si krenaria shqiptare :thumbsup: ,rregulli dhe rendi :thumbsup: ,bunkerat dhe siguria e robve :goofy: dashuria per njeri tjetrin etj..etj..na jane bere GANGRENE e shoqerise si :krimi,krimi i organizuar,vetevrasjet,ksenofobia ndaj shqiptareve,korrupsioni,nami i keq i shqipetareve,ndertimet pa leje /pf/images/graemlins/laugh.gif mosrespekti per veteveten,prinderit,mesuesit, shoqerine, shtetin,simbolet dhe vlerat kombetare, ATDHEUN . [/qb]
Edhe ato qe e mbrojne sot Enverin nuk mund te jene tjeter vec SPIUNAT e popullit ne ate kohe o bijte e tyre.Fillimisht postuar nga ihsan:
[qb]Enveri nuk kishte ndonje aftesi profetike qe i bente te gjitha vete.Fillimisht postuar nga Caesar:
[qb] Si do ta leme i keq apo i mire?
c'ka pasur ndermend dulla me bo?
shtet shqiptar , shtet proletariat apo shtet per vete.
une them qe ka pas edhe te mira edhe te keqija.
Ato te mirat qe ne i kishim ne kohen e enverit tani si krenaria shqiptare :thumbsup: ,rregulli dhe rendi :thumbsup: ,bunkerat dhe siguria e robve :goofy: dashuria per njeri tjetrin etj..etj..na jane bere GANGRENE e shoqerise si :krimi,krimi i organizuar,vetevrasjet,ksenofobia ndaj shqiptareve,korrupsioni,nami i keq i shqipetareve,ndertimet pa leje /pf/images/graemlins/laugh.gif mosrespekti per veteveten,prinderit,mesuesit, shoqerine, shtetin,simbolet dhe vlerat kombetare, ATDHEUN . [/qb]
Ai ishte nje njeri I ZI ,sic ishin njerez TE ZINJ komshinjt spiuna,sekretaret e partise spiuna, spiunat ordinere,qe beshin karriere me lekuren e popullit te varfer.
Vetem nje te mire ka pasur Enver Hoxha (qe ka vra edhe shume komunista). [/qb]
...Jymmmo.... :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif ketu do jeme une,le ta ngaterroje sa te doje zoti trurin :wave:Fillimisht postuar nga Rambo:
[qb] ja nje kenge qe i kendohet Enverit:
ty qe hape rrugen e dhunes
mbi te ndershmit atdhetar,
tuj der gjak si ujt e bunes
ty asht turp me t thane shqiptar
hija djemve qe ti vrave
hap pas hapi ka me t ndjek
dhimbja e zemrave qe ti thave
kockat n varr ka me ti djeg [/qb]
Ju lutem më lejoni të tregohem edhe unë naiv:Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] ore trimi,po si ka mundesi qe keta te "shkolluarit e enverit" dogjen Shqiperine ne 97-en?djalosho nuk te emancipon vetem a,b,c-ja e poezive te nje serbi si ai milloshi,por edhe ambienti ku jeton!te rrofte alfabeti nese ti nuk di si te sillesh si njeri!e pra ne kohen e Zogut siç e sheh shqiptaret ishin njemije here me njerez,me te kulturuar,me te qyteteruar,me te emancipuar...ME PERENDIMORE se gjate periudhes se erret komuniste pasi dilnin neper bote...ishin te lire!!!ishin ne kontakt me artin,kulturen,edukaten,shkencen perendimore!!!megjithese ne Shqiperi nuk kishte shkolla,njerezit qe mbaronin shkollen jashte shtetit ishin njemije here me te pergatitur e te emancipuar ne vitet 30,se ata qe studionin ne kamez,tirane apo gjetke ne vitet 70!dhe te jesh i sigurte qe keta njerez do hapnin universitete njemije here me prestigjoze se ata te tanishmit!dhe me keto gjenerata mund te kishin elektrifikuar,asfaltuar,ndertuar Shqiperine siç duhej dhe jo siç bene komunistet!ji objektiv pra trimo dhe mos harro qe ajka e Shqiperise se kohes se Zogut,konsiderohej agjente e perendimit dhe persekutohej pikerisht per te mbajtur te kryqezuar dhe te prapambetur Shqiperine!
dhe meqe paske inat televizorin,atehere po te them qe ndofta po te arsyetojme si ti,ndofta ishte me natyrale drita e qiririt,flaka e oxhakut se sa ato dy llambushka qe te shkaterronin syte nga luhatjet e tensionit!!! [/qb]