Re: Enver Hoxha ..! ! Personazh i Keq apo i Mire . . . ?
(nderrmarrja e prinderve ishte sa per te thene)
te gjitha nderrmarrjet e vendit edhe komunalja qe pastronte rruget e Durrsit?Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[QB] ndermarrjet ku punonin prinderit e tu ndofta i kushtonin teper Shqiperise nga metodat teper te amortizuara!
(nderrmarrja e prinderve ishte sa per te thene)
atehere libri im i Macros ne fakultet bie ndesh me librat e tu te gjimnazit.po flas edhe une per te njejtat statistika qe i ke edhe ne tekstet shkollore!per te qene i sinqerte po te them edhe qe e kam lexuar para tre vjetesh ne nje liber plotesues te librit zyrtar te historise per shkollat e mesme italiane!
nuk permenda amerikanet permenda "çekun e bardh te Ameriks".e di se ku e kam fjelen?te rrenat lali,te rrenat e Sales qe nuk ishin/jane te ndryshme nga ato te Tosit.ishim dhe ata ama qe kur na kerkonin sazanin,kishim kurajon ti thonim jo dhe t'i ngrenim hunden amerikaneve qe me permend!
te gjithe komunista kane qene prandaj mos fol per demokrate te flakte.(doktori eshte me keq se merrte persiper ta sheronte kur i vinte per te vdek /pf/images/graemlins/laugh.gif )me mire doktori i enverit se sa ish ministrat e tij apo jo?
po nuk ishte ai i vetmi mer vlla!jo me kot eshte doktor ai mi moter!
me fal,duhet ta keshillonte opozita ate?apo duhet te bashkepunonte?pastaj me sa mbaj mend une opozita e atehershme mbeti edhe pa kryetar sepse presidenti yne demokrat e rrasi ne burg.jo une s'e quaj gabim te vogel!!!shume te madh biles!por qe per fat te keq i falet,pasi nuk kishte kunder nje opozite konstruktive por destruktive me karakter antishqiptar!
mire e ke ti.para disa muajsh ne nje miting tha "tani kam mdryshuar nuk jam me ai qe kam qene".u kujtua te "njomet" burri kur kaloi te 60 vjeçet :lol:per me shume tani ka me eksperience!