Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!
Ok, here I go:
Jam ne nje vend qe te kujton pak Meksiken, dhe Romen e lashte. Jam duke ndejtur ne nje shtepi me dritare te medha, nga e cila duket nje stadium qe i ngjan Koloseumit, por me permarsa me te vogla. Kam shku per vizite tek nje shok, dhe vijme verdall me nje grup njerezish pa fytyra.
Behet nate dhe shkojme me flejt. Mesa duket keta njerezit kishin nje krevat, dhe i bie qe une te fle ne te njejtin krevat me kete shokun dhe nenen e tij, qe meqe ra fjala nuk e kam pa asnje here ne realitet.
Mamin e ka zan gjumi, dhe ne te dy sa jemi shtri, kur ky robi me shtrengon fort pas vetes dhe pastaj me ven poshte. Me beri cudi se ishte e ema ne te njejtin krevat, por thash "Hajt mo!" dhe zgjas buzet ta puth mazllumin. Kur ky me shtyn dhe thote "Seks po, por jo te puthura! Une ..."
I fus nje te shtyre fort dhe i them "U m'u befsh kurban!"
Nuk e mbaj mend si u rregulluam per naten, por mbaj mend qe vrisja mendjen se cfare do te kishte ndodhur po te kishim vazhduar dhe nese vertet ai nuk ndjente gje, apo ne ate moment pati frike te me jepte me shume :shrug:
Si shpjegohet yllo, se kisha ca kohe pa pare andrra te tilla, me te tille persona /pf/images/graemlins/wink.gif
Une duke pritur :book: :kiss: