ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ej kom pa N Oderr Sikur m Falen i Varse Florini ... Ca o kjo kush i jep Dum ... [/qb]
Tedo shenje e mire eshte ne fakt, nuk te them me shume po do marresh dicka te mire,
kujdes me fnje femer Tedo se shof nje muhabet qe mund te sjelli dicka konkrete :idea: [/qb]
cere Femre mi ...

bebi

Primus registratum

:cry:
asnjiher se paskam pa ket temen! /pf/images/graemlins/frown.gif

nejse, zakonisht un nuk i kujtoj andrrat, por me raste tek-tuk e kujtoj ndonji.
Mbaj mend, para pak kohesh kam pa ne anderr sikur isha ne shkoder me nje shoqe qe ndodhet jashte (Malte) edhe ajo. Sikur kisha dale nga nje shfaqje (jam marre me shfaqje ne ato kohe kur isha e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif ) dhe po shkoja ne shtepi me kete shoqen sepse do nderroshim teshat dhe do dilshim prap (se di per cfare arsyeje). Nderkohe (e di se u merzite tu lexu anderr t'pa lezetshme /pf/images/graemlins/tongue.gif ) nje gjarper i zi me futet ne trup dhe me kishte mbeshtjelle. Nuk ishte i madh por as i vogel. Une, ngaqe i kam tmerr gjarperinjt, filloj te bertas: Stela, ma hic t'lutem! Ajo mundohej me e hek, e terhiqte po ai su hiqte! Me thote J**, s'mundem me e hek, se po e provoj. Gjarpri me kafshon diku ne bark, edhe pse nuk e ndjej te kafshumen e as nuk me dhemb... :confused: nuk e di pse kam idene se me ka kafshu...
Nejse, shkoj ne shtepi me shoqen dhe hyj te dhoma jeme.
E ndij si kurre te nevojshme me ba banjo, i tham shoqes m'fal po mu me duhet me hy ne dush.
Mbas dushit harrova se gjarpri me kishte kafshu...

flm paraprakisht e do ta kem parasysh ket temen! :kiss:

Guest

Une pashe nje enderr te tille ...
Sikur ishim nje grup miqsh dhe na vinin nga mbrapa kufoma te vdekurish , chase dmth dhe ne mundoheshim ti fusnim ne nje vend qe mos dilnin , ishte si pune shpelle ku rrinin kufoma per shume vjet dhe ishte hapur padashje , pastaj u be nej rremuje se mbaj mend me kto jan copa mendimesh po endrra ishte shume me e detajuar por se mbaj mend mire .. boh

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ok pra kujdes me mashkull :smash: :tipsy: [/qb]
Ehu ashu kom perdite Probleme a thu se po m thu nai gjo t Re ...

Rambla

Primus registratum

jo per tu lavdru por shyqyr di ti shpjegoj vet endrrat e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kam tendencen e autoanalizes /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] :cry:
asnjiher se paskam pa ket temen! /pf/images/graemlins/frown.gif

nejse, zakonisht un nuk i kujtoj andrrat, por me raste tek-tuk e kujtoj ndonji.
Mbaj mend, para pak kohesh kam pa ne anderr sikur isha ne shkoder me nje shoqe qe ndodhet jashte (Malte) edhe ajo. Sikur kisha dale nga nje shfaqje (jam marre me shfaqje ne ato kohe kur isha e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif ) dhe po shkoja ne shtepi me kete shoqen sepse do nderroshim teshat dhe do dilshim prap (se di per cfare arsyeje). Nderkohe (e di se u merzite tu lexu anderr t'pa lezetshme /pf/images/graemlins/tongue.gif ) nje gjarper i zi me futet ne trup dhe me kishte mbeshtjelle. Nuk ishte i madh por as i vogel. Une, ngaqe i kam tmerr gjarperinjt, filloj te bertas: Stela, ma hic t'lutem! Ajo mundohej me e hek, e terhiqte po ai su hiqte! Me thote J**, s'mundem me e hek, se po e provoj. Gjarpri me kafshon diku ne bark, edhe pse nuk e ndjej te kafshumen e as nuk me dhemb... :confused: nuk e di pse kam idene se me ka kafshu...
Nejse, shkoj ne shtepi me shoqen dhe hyj te dhoma jeme.
E ndij si kurre te nevojshme me ba banjo, i tham shoqes m'fal po mu me duhet me hy ne dush.
Mbas dushit harrova se gjarpri me kishte kafshu...

flm paraprakisht e do ta kem parasysh ket temen! :kiss: [/qb]
Blue nuk e di kur e ke pare kete endrren ppor shpresoj mos jete very recently. Siklet eshte gioce, ke dike qe te rri kemba kemebes si hasem, ka shume mundesi te jete nje person i gjate relativisht qe te them te drejten arrin te te merzisi shume dhe te te shqetesoje me dicka. ose nje histori ose dicka fizike por ti ke humbje shpirterore prej ketij veprimi, Kujdes shume nga ky hasem qe ke, be very attentive.
me vjen keq qe nuk kisha fjale te bukura pi une nuk dua te genjej ker bej kete pune :shrug: :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

Helene me shku me e bo i enderr shpejt e shpejt, te gjej ktu un ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KRISTIANA:
[qb] Une pashe nje enderr te tille ...
Sikur ishim nje grup miqsh dhe na vinin nga mbrapa kufoma te vdekurish , chase dmth dhe ne mundoheshim ti fusnim ne nje vend qe mos dilnin , ishte si pune shpelle ku rrinin kufoma per shume vjet dhe ishte hapur padashje , pastaj u be nej rremuje se mbaj mend me kto jan copa mendimesh po endrra ishte shume me e detajuar por se mbaj mend mire .. boh [/qb]
hmmmm ke nje siklet per dicka qe ke bere ti Kristiane sikur mundohesh te fshehesh dicka. Tani nuk e di nese je zene me njeri apo ke bere llafe apo thjesht ke bere nje hakmarrje qofte edhe me mellkim ne mendje per te cilen je ndjere paksa keq me vone dhe je penduar se mbase nuk ishte kaq e keqe ajo "gje" qe ai personi qe ke mallkuar mund te te kete bere ty. :shrug:
ideja eshte qe te ndjek nga mrapa hija e dickaje qe ke qene part of the group :shrug:

personazh

Valoris scriptorum

at'here:

shof nje anije druri te ankoruar, hipi siper me mendimin qe duhej te nisesha per diku. anije leviz, dhe une qe dal nga dritarja e kabines, ngre telin e rrobave qe mos e kpus me bash, nga i cili marr peshqirin tim dhe nje pale pantallona te cilat ishin varur. lundrimi zgjat pak fare, dhe arrij ne nje si tip spitali ku ishte shtruar nje shoku im qe i kishin bere operacion ne koke. operacioni i kish hapur ne menyre diagonale kafken sepse seç i kishin hequr nje lloj gjeje qe s'e kujtoj dot tani. ulemi e llafosemi me ket shokun tim, dhe me pas vijne prinderit e tij. ulemi ne tavoline, e shtruar si per darke e pasi bej nje dore muhabet me te jatin, papritur e ema e shokut tim me merr e me puth duart si te kisha bere ndonje gje te çuditshme per te birin.

Guest

Kam pare nje enderr te bukur , po do ta shkruaj neser /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Duto I'll be back mos u dorezo /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa te marr ca energji te reja mendore /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

se di pse, por kohet e fundit shof shpesh baben tem n'anderr. jo gjithmone kujtoj se si, por cuditerisht e shof ne anderr!
shpesh e shof, (ajo qe me ban ma shum kurioze se gjithcka) qe e shof baben tem te veshur keq, kur ne realitet ai asht person qe i kushton TEPER vemendje paraqitjes dhe veshjes.
me thua dot pse recently e kam pa n'anderr, e pse ashtu?
flm paraprakisht helene, i count on you on this matter /pf/images/graemlins/smile.gifput some light over me...

TEDI

Valoris scriptorum

ej une kom pa n Onderr sikur kisha nje Tufe me Monedha Ari por t Medhaja dhe sikur Fluturoja ???

Guest

Kam pare sonte nonderr siku kisha motren time dhe nje moter me te vogel qe lindi me pas se ne te dyja dhe sikur motren e vogel na e pickoi gjarpri dhe vdiq , sikur ishim ne dhe motra ne nje vend si Vietnami dhe atje neper ara na e pickoi gjarpri motren , sa qajta una po me shuem em vinte keq per motren time se ajo kujdesesh me shuem per te dhe u merzit shume ..
kam pa dhe i enderr tjeter po spo me kujtohet se harroj shpejt :shrug:

true confidental

Forumium maestatis

Kam pare ne ender sikur bera nje udhetim te gjate me avion dhe takova disa kusherinj te mi ( per te cilet normalisht sme shkon mendja kurre)dhe ne kopshtin e shtepise se tyre mbolla ca disa rreshta me lule :angel:
Ndonje spjegim te mundshem :confused:
Thanx ne paranteze Helene .......

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kristiana.:
[qb] Kam pare sonte nonderr siku kisha motren time dhe nje moter me te vogel qe lindi me pas se ne te dyja dhe sikur motren e vogel na e pickoi gjarpri dhe vdiq , sikur ishim ne dhe motra ne nje vend si Vietnami dhe atje neper ara na e pickoi gjarpri motren , sa qajta una po me shuem em vinte keq per motren time se ajo kujdesesh me shuem per te dhe u merzit shume ..
kam pa dhe i enderr tjeter po spo me kujtohet se harroj shpejt :shrug: [/qb]
Me aq sa di une po ta shpjegoj nje cike.Kur te kafshon gjarpri do te thote se eshte nje armik qe te ben dem,por kur vdes dikush eshte mire pra shendet.Lotet jane gezim.Ndersa kur je ne nje vend ku ka qene lufte me duket se jane probleme,por kaq mbaj mend se kam pasur nje liber,por ma kane marre e s'e kam me :shrug: