ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

assassino26

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Helena,ti je e modhe fare.S'te them me ondrra se ti rrezik me gje edhe numrin e celularit.
:kiss: 100 here.Si i bohet per ate robin qe kam fiksim???Pa shpresa fare ee /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

Pse nuk e di ti qe une e di numrin tat te celularit eeeeee
00355-68- ********* /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
well shif naj onderr tjeter qe ta morrim vesh ate muhabetin

Guest

Helena para ca ditesh kam pare ne enderr sikur kisha njerin , njeri i ngushte i imi dhe sikur e mbaja ne shpi se ishte i turpshem dhe e mborja nga ata qe e kerkonin sikur ishte kohe lufte dhe kte e ndiqnin kemba kembes /pf/images/graemlins/wink.gif

dhe ca gjera te tjera po qe sme kujtohen tani se ka pak kohe nja nje jave qe e kam pare

kur te kesh kohe hidhi i sy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

Rondinella

Primus registratum

E dashur Helena ma spjego icik ket enderr nese ke kohe..

Isha ne shtepi por ne disa raste shtepia nuk ngjante ne shtepin time,, ishte rremuj e madhe ,,disa ishin duke ngren (sepse jemi familje emadhe prandaj them disa)disa tjer leviznin ne dhoma tjera sikur kerkonin diqka ,,dola ne qytet dhe sikur isha ne treg,,aty si ne nje dyqan me motren time pam nje pal kepuce te lezeqme dhe donim ti blenim,,por nuk na pelqenin ngjyrat,,nje pal kishin ngjyr te kafte t’lehte ndersa tjerat ngjyre te kuqe,motres sikur nuk I pelqenin ato ngjyra dhe mua me pelqenin te kuqet, motra kerkonte nga shitesi te dinte nese ka ngjyre te zez,,nuk e di a I bljetem sme kujtohet por dolem nga shitorja dhe ajo pjes e pazarit ishte sikur e zbrazet dhe si shkretetire shume pluhur,,ndersa me larg kishte magjup qe kishin shume gjera per te shitur dhe une u afrova bleva tri kukulla per femije per nje vajze, dhe ia dhash motres tjeter qe ishte e martuar,,u larguam dhe vazhdum rrugen,,tani isha me shoqe dhe nuk e di ku ishim nis per visit ,,dhe filloi shiu,,binte shi I madh por ne nuk u ndalnim dhe vazhdonim sikur nuk na lagte shiu neve aspak e sidomos mua,,rruget ishin mbushur shume uje nga shiu dhe ishte I kthjellet,,dhe ne mes te rruges pash dy lop (kafshe) te shtrira, me than se vetura I kishte goditur dhe kishin ngordhur , mu dhimbsen shume ,,prap vazhdova rrugen por tani ne rruge kishte edhe vende me ujte te trubullt ,,ne rruge takova nenen time dhe une u ndava nga shoqet per tu kthyer ne shtepi,,,ne shtepi ishte tani dhe tezja (tezja me ka vdek) dhe vajza e saj,,dhe sikur tavolina e bukes ishte perplot ushqim dhe beheshim gati per te ngrene ndersa jasht degjohej shiu ende.

Guest

helena kam pare nje enderr.

sikur isha nuke di ku po po takoja gjithe ish shoket e klases time. po sikur ishin ata te tetvjecares me ti. Po sikur isha 20 vjece dhe kthehesha nga jashte shtetit. ata ishin ulur ne nje bordure dhe po i takoja nje nga nje. po nje gje me beri pershtypje qe ishin shume cuna dhe ishin vecmas nga gocat dhe une i them nje shoqes time pse jane ndare keshtu keta mi ti???? po kur po me pergjigjej me doli gjumi.

Guest

Une pash nje enderr shuem te cuditshme , pash veten sikur kisha humbur rrugen dhe papritmas gjendem ne nje lagje te keqe dhe me femije te keqinj te prape me nje llaf dhe sikur njeri prei ketyre spo na linte rehat ne filluam ta kishim frike vrapo ne vjen mbrapa ky si perfundim u gjendem vetem dhe une ja arrita ta vras /pf/images/graemlins/frown.gif po po e vrava dhe e lash me koke te keputur poshte dhe sikur shkova ne shtepi bera sikur skishte ndodhur gje por pas ca oresh ankthi vijne e me marrin e me cojne ne gjykate gjithe media dhe televizioni kishin ardhu te gjithe me shifnin me neveri per ate qe kisha bere dhe pastaj filloi sesioni i nxjerjes se fakteve aty smbaj mend me vetem se me kujtohen momentet kur po e vrisja dhe me vinte cudisie kisha bere kete dhe kisha qef me pelqente ky fakt po dhe kisha frike si me pelqente qe kisha vrare ate robin .

Guest

rrofsh per personifikimin /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

mos ishe gjo ti ai cuni re :lol:
i ja prap kam qef qe e vrava /pf/images/graemlins/frown.gif
ika ika i am so confused /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

helene ke fillu mos me na e var me neve te enderrave!
:cry: :cry: :cry:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rondinella:
[qb] E dashur Helena ma spjego icik ket enderr nese ke kohe..

Isha ne shtepi por ne disa raste shtepia nuk ngjante ne shtepin time,, ishte rremuj e madhe ,,disa ishin duke ngren (sepse jemi familje emadhe prandaj them disa)disa tjer leviznin ne dhoma tjera sikur kerkonin diqka ,,dola ne qytet dhe sikur isha ne treg,,aty si ne nje dyqan me motren time pam nje pal kepuce te lezeqme dhe donim ti blenim,,por nuk na pelqenin ngjyrat,,nje pal kishin ngjyr te kafte t’lehte ndersa tjerat ngjyre te kuqe,motres sikur nuk I pelqenin ato ngjyra dhe mua me pelqenin te kuqet, motra kerkonte nga shitesi te dinte nese ka ngjyre te zez,,nuk e di a I bljetem sme kujtohet por dolem nga shitorja dhe ajo pjes e pazarit ishte sikur e zbrazet dhe si shkretetire shume pluhur,,ndersa me larg kishte magjup qe kishin shume gjera per te shitur dhe une u afrova bleva tri kukulla per femije per nje vajze, dhe ia dhash motres tjeter qe ishte e martuar,,u larguam dhe vazhdum rrugen,,tani isha me shoqe dhe nuk e di ku ishim nis per visit ,,dhe filloi shiu,,binte shi I madh por ne nuk u ndalnim dhe vazhdonim sikur nuk na lagte shiu neve aspak e sidomos mua,,rruget ishin mbushur shume uje nga shiu dhe ishte I kthjellet,,dhe ne mes te rruges pash dy lop (kafshe) te shtrira, me than se vetura I kishte goditur dhe kishin ngordhur , mu dhimbsen shume ,,prap vazhdova rrugen por tani ne rruge kishte edhe vende me ujte te trubullt ,,ne rruge takova nenen time dhe une u ndava nga shoqet per tu kthyer ne shtepi,,,ne shtepi ishte tani dhe tezja (tezja me ka vdek) dhe vajza e saj,,dhe sikur tavolina e bukes ishte perplot ushqim dhe beheshim gati per te ngrene ndersa jasht degjohej shiu ende. [/qb]
hmmmmmmmmmmm Bellina nuk eshte enderr e mire kjo qe ke pare. Ke ndonje njeri te semure afer ne familje ose nje sherr qe do sjelli merzi dhe trishtim mund te ndodhi ose te kete ndodhur.
gjithsashtu do thoja qe ju si familje jeni duke diskutuar dicka pune largesia behet flaje per nje rruge ose kthim ose ikje po tani per tani shume konfuzitet ka nepermjet jush ne familje, disa duan disa nuk duan dhe tani per tani nuk keni ndonje zgjidhje te pernjhereshme. Ti personalisht je njeri i bute dhe shpirtdhemsur ndersa motra eshte pak me agresive do thoja si tip por juve shkoni mire bashke (eshte me e madhe motra?) mgjth kujdes edhe njehere nga ndonje zenke qe mund te filloje per koti dhe te sjelli merzi mes jush. mgjth ti ke nje si tip engjelli mbrojtes (shpirti i tezes) kam pershtypjen se ajo te ka dashur ty dhe ti e mendon disa here, sikur ke nje mall a ndonje pishman ose thjesht je merzitur dhe shpesh here ne enderr vini shpirtrat e vdekur per lehtesim.
Good Luck girl :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] helena kam pare nje enderr.

sikur isha nuke di ku po po takoja gjithe ish shoket e klases time. po sikur ishin ata te tetvjecares me ti. Po sikur isha 20 vjece dhe kthehesha nga jashte shtetit. ata ishin ulur ne nje bordure dhe po i takoja nje nga nje. po nje gje me beri pershtypje qe ishin shume cuna dhe ishin vecmas nga gocat dhe une i them nje shoqes time pse jane ndare keshtu keta mi ti???? po kur po me pergjigjej me doli gjumi. [/qb]
Dottessa asgje per t'u shqetesuar. ti je rrob qe mendon shume, edhe para se te flsh edhe gjate dites, mendon gjate per gjerat. nje rifreskim i kujtimeve te tetvjecares te ka kapur ne nje moment paksa vulnerabel ne jeten tende. sikur kerkon te kapesh mbas cdo lloj kujtimi te vjeter. une do thoja kujtimet mbaji dhe kujtoi, por gjej gjera te reja, perqafoje te rene pa frike sepse do kesh kujtime te bukura. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Witchy:
[qb] Une pash nje enderr shuem te cuditshme , pash veten sikur kisha humbur rrugen dhe papritmas gjendem ne nje lagje te keqe dhe me femije te keqinj te prape me nje llaf dhe sikur njeri prei ketyre spo na linte rehat ne filluam ta kishim frike vrapo ne vjen mbrapa ky si perfundim u gjendem vetem dhe une ja arrita ta vras /pf/images/graemlins/frown.gif po po e vrava dhe e lash me koke te keputur poshte dhe sikur shkova ne shtepi bera sikur skishte ndodhur gje por pas ca oresh ankthi vijne e me marrin e me cojne ne gjykate gjithe media dhe televizioni kishin ardhu te gjithe me shifnin me neveri per ate qe kisha bere dhe pastaj filloi sesioni i nxjerjes se fakteve aty smbaj mend me vetem se me kujtohen momentet kur po e vrisja dhe me vinte cudisie kisha bere kete dhe kisha qef me pelqente ky fakt po dhe kisha frike si me pelqente qe kisha vrare ate robin . [/qb]
hmmmmmmmmm ti ke deshira per t'u bere e famshme goce. ke deshire per attention dhe shoesh here ben gjera te cuditshme ose qe mund te dalesh edhe jashte vetes thjesht per te krijuar kaos. te pelqen te krijosh pak kaos ty ne pergjethsi, sikur kenaqesh ngaqe te tjeret go crazy per gjerat.
mgjth me sa mbaj mend edhe ne nje enderr tjeter ty sikur te gjemonin, eshte ajo ndjesia qe ke ti per ti escapur dickaje por edhe per ta embrace ate. eshte paksa e cuditshme. gjithsesi kam pershtypjen se ke nje si hasem qe te ndjek kemba kembes dhe mund edhe ta njohesh ose te mendosh se kush mund te jete, nuk eshte toatally i/e fshehur por kam pershtypje se kete here e ke situaten ne dore. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Gjithmone e kam ditur Helena qe je e zonja dhe sot e provove perseri :kiss:

have fun sweety nuk te lodh me per ca jave :cool:

alpacino

Primus registratum

o helena e trojes
kam pa dy endrra mrom,cilen enderr tetregoj te paren apo te dyten :wink:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alpacino:
[qb] o helena e trojes
kam pa dy endrra mrom,cilen enderr tetregoj te paren apo te dyten :wink: [/qb]
Ke te duash robo se nje pergjigje do maresh anyway!!

Rondinella

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]hmmmmmmmmmmm Bellina nuk eshte enderr e mire kjo qe ke pare. Ke ndonje njeri te semure afer ne familje ose nje sherr qe do sjelli merzi dhe trishtim mund te ndodhi ose te kete ndodhur.
gjithsashtu do thoja qe ju si familje jeni duke diskutuar dicka pune largesia behet flaje per nje rruge ose kthim ose ikje po tani per tani shume konfuzitet ka nepermjet jush ne familje, disa duan disa nuk duan dhe tani per tani nuk keni ndonje zgjidhje te pernjhereshme. Ti personalisht je njeri i bute dhe shpirtdhemsur ndersa motra eshte pak me agresive do thoja si tip por juve shkoni mire bashke (eshte me e madhe motra?) mgjth kujdes edhe njehere nga ndonje zenke qe mund te filloje per koti dhe te sjelli merzi mes jush. mgjth ti ke nje si tip engjelli mbrojtes (shpirti i tezes) kam pershtypjen se ajo te ka dashur ty dhe ti e mendon disa here, sikur ke nje mall a ndonje pishman ose thjesht je merzitur dhe shpesh here ne enderr vini shpirtrat e vdekur per lehtesim.
Good Luck girl :thumbsup: [/QB][/QUOTE]

Zemer, je shume e sakte

dje kam kuptuar se kam nje semundje te pasherushme dhe jemi konfuz per shume gjera,motra eshte me e vogel se une dhe shume mire kalojm,rrezikun per zenken e kemi kaluar pasi jemi te kuptushme dhe ajo kaloi.
Imposible right
Por Je e sakt
Shume flm