ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

hot

Hotgirl
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

dott.essa sa qef kam un me te taku ty mi dreq /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] dott.essa sa qef kam un me te taku ty mi dreq /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif thx hottie...edhe uen do te kisha shume deshire te te njihja!

kur te kesh qejf mund te vish edhe ti ne napoli!
pizza alla napoletana a volontà /pf/images/graemlins/laugh.gif ! /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave:

hot

Hotgirl

yyyyy.. :wub: amon se per pice ngordh..
ja te boj ca pare ene masnej do te te vij bashke me helenen /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

tre femra dhe nji pice /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helene, kam pa shtratin nje lumi gati te thare, dhe ne pergjithsi ambjent te pluhurosur: ecja buze lumit dhe shihja pellgjet e mbetur tek-tuk.

hot

Hotgirl

helenen sjam e sigurte po mduket se kam pa ne onderr nji pistolete qe gjute me pluma..,po mduket se e kontrollojsha una sa per fillim ne masnej e hongra ene una nji plum..

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]
vesuvio_g.jpg

Helena je me e madhja! /pf/images/graemlins/smile.gif
thx!
Te kam derg nje greeting me ftesen qe te vish dhe ta shijosh vete perendimin ne kete qytet... :thumbsup: (me verte jo me shaka) [/qb]
wowwwwwwwwwwwwwww that's so nice of you. faleminderit.
shume shpesh njeriu ka nevoje per fjalen e mire. e di si thoshte gjyshja e nje ex timit? - "fjalen thuaje se zemren nuk ta sheh njeri"
ia hudha une tani, per pushime jam ne Napoli mujin tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] tre femra dhe nji pice /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helene, kam pa shtratin nje lumi gati te thare, dhe ne pergjithsi ambjent te pluhurosur: ecja buze lumit dhe shihja pellgjet e mbetur tek-tuk. [/qb]
hmmmmmmmmmmmm Duto kujdes nga ndonje semundje (pa qeder thought) ose mos degjosh ndonje lajm te trishtuar mbase vdekje. ke njeri qe eshte ne shtrat vdekjeje qe njeh????
kujdes mos merzitesh rrush

Guest

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]
vesuvio_g.jpg

Helena je me e madhja! /pf/images/graemlins/smile.gif
thx!
Te kam derg nje greeting me ftesen qe te vish dhe ta shijosh vete perendimin ne kete qytet... :thumbsup: (me verte jo me shaka) [/qb]
wowwwwwwwwwwwwwww that's so nice of you. faleminderit.
shume shpesh njeriu ka nevoje per fjalen e mire. e di si thoshte gjyshja e nje ex timit? - "fjalen thuaje se zemren nuk ta sheh njeri"
ia hudha une tani, per pushime jam ne Napoli mujin tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]
Kur te kesh qejf yllo! shtepi kam sa te duash! plazh ka ketu sa te duash vec hajde!

I love new york

Primus registratum

[qb] helenen sjam e sigurte po mduket se kam pa ne onderr nji pistolete qe gjute me pluma..,po mduket se e kontrollojsha una sa per fillim ne masnej e hongra ene una nji plum.. [/qb]
paqeder rrush, madje nqs e ke degjuar krismen eshte mire, haber i mire (nuk eshte qeverie ket here /pf/images/graemlins/laugh.gif )
dhe do kesh jete te gjate goce :thumbsup:

hot

Hotgirl

helena kam pa i tufe me ondrra ose me mire o onderr te gjate:
1-sikur me erdhi per vizite komshiu,ene skisha njeri verdalle,vetem una dhe ai,mendoje ti si gezoja una,po sec ishte i kalamo,i cerr qe vite verdalle ne sna lite rehat..
masnej sikur kishte ndodh i vjedhje me i dyqan edhe una isha te shkolla e po na benin kontroll te gjithve,un se kisha haber fare ca bohej se kisha mungu..
ata sec na kontrollonin edhe zerin me nje si makine te vogel qe mua me jepte shume dhimbje veshi..
masnej sic ishim te gjithe te grumbulluar kur vjen njeri i vesh me te verdha ene tgjith u kthym ene pellita una : uuu ja ai esht hajduti!!
tgjith ju sulem atijt kur ai nji te hyp ke nji mur i larte edhe doli me nji pistolete ne dore gati per tna gjujt te gjithve,sidomos mua..
una nji tu meshtet rrafsh me murin qe ai mos te me gjunte..ai me shifte mua vetem takat e kpucve,biles me tha i paske te bukra /pf/images/graemlins/laugh.gif
dil mthoshte ose ndryshe do vij vete te te kap..
pastaj ky sikur i ra ne plum motres time (una skam moter :eek: ) edhe kjo mu be si goca xhajes time..
ajo hongri plumin ene ishte e shtrire ne nje si karroce kalamojsh..
e mora ate ene bashke me njonen qe ishte aty ikem vrap e vrap e u futem tek nje pyll..
atje ishte erresire edhe kishte shume miza te vogla..
aty e mcefa kte motren una edhe shof qe po vinin kshu si me nerva ca shoqe qe kam pas ne durres,
ne ate moment shkova ke kjo motra qe ta ndihmoja edhe mduket se isha una :shrug:

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] helene ca osht kur e shef veten me barre?! (jo una..) [/qb]
Do te thot qe ti do takohesh me nonji hotboy sot ne darke /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Do te thot qe ti do takohesh me nonji hotboy sot ne darke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
skom taku njeri deri tashti,qafsha ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
(ishalla shof kojshiun :angel: )

I love new york

Primus registratum

[qb] helena kam pa i tufe me ondrra ose me mire o onderr te gjate:
1-sikur me erdhi per vizite komshiu,ene skisha njeri verdalle,vetem una dhe ai,mendoje ti si gezoja una,po sec ishte i kalamo,i cerr qe vite verdalle ne sna lite rehat..
masnej sikur kishte ndodh i vjedhje me i dyqan edhe una isha te shkolla e po na benin kontroll te gjithve,un se kisha haber fare ca bohej se kisha mungu..
ata sec na kontrollonin edhe zerin me nje si makine te vogel qe mua me jepte shume dhimbje veshi..
masnej sic ishim te gjithe te grumbulluar kur vjen njeri i vesh me te verdha ene tgjith u kthym ene pellita una : uuu ja ai esht hajduti!!
tgjith ju sulem atijt kur ai nji te hyp ke nji mur i larte edhe doli me nji pistolete ne dore gati per tna gjujt te gjithve,sidomos mua..
una nji tu meshtet rrafsh me murin qe ai mos te me gjunte..ai me shifte mua vetem takat e kpucve,biles me tha i paske te bukra /pf/images/graemlins/laugh.gif
dil mthoshte ose ndryshe do vij vete te te kap..
pastaj ky sikur i ra ne plum motres time (una skam moter :eek: ) edhe kjo mu be si goca xhajes time..
ajo hongri plumin ene ishte e shtrire ne nje si karroce kalamojsh..
e mora ate ene bashke me njonen qe ishte aty ikem vrap e vrap e u futem tek nje pyll..
atje ishte erresire edhe kishte shume miza te vogla..
aty e mcefa kte motren una edhe shof qe po vinin kshu si me nerva ca shoqe qe kam pas ne durres,
ne ate moment shkova ke kjo motra qe ta ndihmoja edhe mduket se isha una :shrug: [/qb]
ok Hoto obviously truni jot eshte all over the place. RELAX sinqerisht se po i fut trutit too much presjon qe nuk ke nevoje ne keto momente. fillimi i endrres tregon per dicka qe ti nuk e ke shume shume fiksim thelle ne shpirt por te eshte bere me shume si dicka e perditshme, it's there you know mgjth une do te te keshilloja qe t'i jepje me shume vemendje sepse mund te jete dicka me interes ne te ardhmen. kalamoni neper kome eshte ti qe nuk e le veten te enjoy mometin sepse gjithmone do sjellesh siklete me vete qofte edhe ne mendime.
pjesa tjeter nuk ka ndonje gje te madhe simbolike thjesht tregon qe ti ke ankth ne shpirt, ke nje si tentakule qe s'te leshin nga stomaku mgjth krisma e rovoles tregon qe ka nje relief in sight per ty, qe dicka e mire do ndodhi. See shume gjera te mira i ke verdalle qe presin te ndodhin per ty, thjesht eshte nje re e zeze per mometin qe te ka bllokuar pak por qielli do jete blu serish /pf/images/graemlins/smile.gif trust my instict.
pjesa e fundit eshte prap siklet. ti ndonjhere e lodh aq shume veten saqe nuk di cfare gjeje ti japesh nje cope nga vetja jote, mendimet po te lodhin shume dhe fakti qe me del double njhere si motra njehere si vetja eshte shume kunguj ne nje sqetull. RELAX again te them se je e mbare si rrob. mizat e vogla ke pylli jane cingerrima mendimesh negative dhe trishtuese qe te karakterizojne tani. cmon , take it easy. nje molle e prishur nuk i heq emrin e mire molleve te tjera..... :kiss:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Do te thot qe ti do takohesh me nonji hotboy sot ne darke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kujdes se mos i thush qe merr prezervativ me vete mqs rezultati doli ne enderr /pf/images/graemlins/laugh.gif