ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

hot

Hotgirl
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

kam kalu i nate gjith endrra helene..e di vete ti pse-ne /pf/images/graemlins/smile.gif
kam pa vedin sikur isha e vogel me duket ene isha bashke me ato shoqet e mija..
masnej kam pa ene njonin ne onderr :wub: po as vete se di si e kam pa..
hajt perktheje icik /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

truni jot ka qene icik konfuz dje rrusho 100 mije gjera going on (e di vete ti mo /pf/images/graemlins/wink.gif )mgjth sikleti jot duket se ka dale per mbare :wub:
sa per ate njonin, me trego icik me shume ene t'a them vete une pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s e more tpoin qe te ra nga ballkoni mi :lol: :lol:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] truni jot ka qene icik konfuz dje rrusho 100 mije gjera going on (e di vete ti mo /pf/images/graemlins/wink.gif )mgjth sikleti jot duket se ka dale per mbare :wub:
sa per ate njonin, me trego icik me shume ene t'a them vete une pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s e more tpoin qe te ra nga ballkoni mi :lol: :lol: [/qb]
:lol: :lol: eeeeeee kalamojt..masnej mbi mu me shku me i mor lodrat :mad:

hot

Hotgirl

helene (se mos na ngjojn..)..,kom pa onderr tuj bo sex..
cer dmth kjo e??!! (sssshhtt..) :tipsy:

Guest

He mi si te vajti dita dje?? /pf/images/graemlins/wink.gif

une kam kalu nje nate tere enderra dhe me nje gjume shume te shpifur.cmq kaloi ishalla...
Po mbreme sikur me ndiqnin mi goce me pisqolla se ckisha bo une.une arrita te shpetoja. qyteti ku ndodhesha ishte prane detit.kishte shume dallga detidhe sikur kishte nje keshtjelle mbrenda.
pastaj sikur takoj nje shoqe shkolle dhe do me ndihmonte te ikja une..por ajo hutohet mbas ca argjendarirave dhe vjedh nje veth.paffff me del gjumi.

pastaj nje nje ednerr tjeter sikur doja te laja dhembet por nuk funksiononte furca e dhembeve.sndizej
:shrug:

dite te mbare edhe sot, /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

helene kam pa i onderr sot,qe e kam pa edhe para ca kohesh..
sikur ishim una daja nusja dajes ene kalamoni..,ishim me makine ene shkum anej me nji det..
masnej se ca nodhi se maj men mire,..befas zbret na qielli nji kshu anije jashtetokesore,ufo dmth,me forme disku..
nga ajo zbriten ca aliene,po ishin kshu si lodra te mdhaja,me nji si pamje te cuditshme..
nji te mor nusen e dajes ene kalamonin e futa ke canta (ne onderr ishte shum i vogel),ene ja mathem vrapit ene hym ke nji si pallat sporti qe ishte aty afer..
vrapo knej vrapo anej me ate friken qe po na gjimojne e dun me na vra..
ai pallati sportit ishte erresire na mrena,po me kondita bashkekohore..
neve tuj vrapu hym ke banjo e gocave,gjetem i dere aty ene hyme mrena..
kur do myllsha deren pashe ke dera nje burre (personazh filmi,ku ishte si "shpirt" ky,dmth kishte vdek ne i kishte dal shpirti) edhe aty e kuptova qe na kishin mashtruar dhe e detyrova veten te zgjohesha sepse nuk doja te vdisja..
:shrug:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helene kam pa i onderr sot,qe e kam pa edhe para ca kohesh..
sikur ishim una daja nusja dajes ene kalamoni..,ishim me makine ene shkum anej me nji det..
masnej se ca nodhi se maj men mire,..befas zbret na qielli nji kshu anije jashtetokesore,ufo dmth,me forme disku..
nga ajo zbriten ca aliene,po ishin kshu si lodra te mdhaja,me nji si pamje te cuditshme..
nji te mor nusen e dajes ene kalamonin e futa ke canta (ne onderr ishte shum i vogel),ene ja mathem vrapit ene hym ke nji si pallat sporti qe ishte aty afer..
kur do myllsha deren pashe ke dera nje burre (personazh filmi,ku ishte si "shpirt" ky,dmth kishte vdek ne i kishte dal shpirti) edhe aty e kuptova qe na kishin mashtruar dhe e detyrova veten te zgjohesha sepse nuk doja te vdisja..
:shrug: [/qb]
Hotto, interesante. di te them qe shume shpejt do marresh nja dy lajme te mmira por ama nje nga keto lajme do jete shume pozitiv dhe do kete impakt ne jeten tuaj te te gjitheve. Si te thuash qe do te te thote shpia "shyqyr qe kishim ket goce qe na ndodhi kjo e mire" /pf/images/graemlins/smile.gif
ne te njejten kohe keni kaluar ca momete sikleti keto kohe ju, te gjithe si familje dhe si te thuash Kevin e keni pare me nje sy engjelli dhe ju ka lehtesuar ndopak dhimbjen. Hoto, disku fluturues eshte vertet lajm shume i mire, nuk mund te them me siguri por dicka pozitive nga ana legale ose qeveritre. "shpirti" i atij njeriu qe te ka dale ne enderr eshte shume i paster dhe i bute dhe te shikion nga lart me shume dashuri dhe proteksion. :wub: sepse ai shpirt qe t'u fanit te shpetoi nga sikleti i vazhdimit te endrres.....
gjithsesi mund te kaloni dhe nje merzi te vogel para se te vi nje lajm i mire vertet, me shume ti dhe nusja dajes, ndonje llaf i shkembyer pa qeder.
gjithsesi ti me del mire mua :wink:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] He mi si te vajti dita dje?? /pf/images/graemlins/wink.gif

une kam kalu nje nate tere enderra dhe me nje gjume shume te shpifur.cmq kaloi ishalla...
Po mbreme sikur me ndiqnin mi goce me pisqolla se ckisha bo une.une arrita te shpetoja. qyteti ku ndodhesha ishte prane detit.kishte shume dallga detidhe sikur kishte nje keshtjelle mbrenda.
pastaj sikur takoj nje shoqe shkolle dhe do me ndihmonte te ikja une..por ajo hutohet mbas ca argjendarirave dhe vjedh nje veth.paffff me del gjumi.
dite te mbare edhe sot, /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Dottessa, e ke degjuar te shtenen e pisqollave? nqs po eshte mire, lajm i mire. mgjth ti me del mua shume lemsh akoma, e pa qartesuar dhe shpesh here merzitesh. mgjth nje gje qe e ke me merak do te dali mire. do kesh ca "dallge" perpara nuk do jete kollaj por seriozishte qe do dali me sukses do me kujtosh, dhe ke goxha simbolike qe e verteton kete gje. /pf/images/graemlins/wink.gif
kete shoqen qe e ke pare ne enderr e njeh??? nqs po ajo pret dicka, nje fjale, nje premtim, nje commitment si te thuash me padurim dhe ka mundesi qe ti ne menyre te terthorte, pa qellim t'a ndihmosh qe kjo gje asaj t'i ndodhi. nuk di se si, mbase rastesia ndonjhere eshte Mbreti i gjithshkaje sepse dhe ty mund te te vije nje e mire nga kjo gje, por nuk eshte e shpejte, eshte in the long run :thumbsup:
good luck dhe clirohu pak nga ankthet /pf/images/graemlins/wink.gif

Dottessa, ate endrren me furce dhembesh e hoqa sepse nuk ia vlente /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

I love new york

Primus registratum

[qb] helene (se mos na ngjojn..)..,kom pa onderr tuj bo sex..
cer dmth kjo e??!! (sssshhtt..) :tipsy: [/qb]
nqs personin qe e ke pare endrren e njeh, kujdes mos besh llafe, nqs nuk e njf eshte clirim energjie i nevojshem :thumbsup: :wave:

alinos

Forumium maestatis

Helen dikush me ka pa ne anderr duke puth njanin qe e njof, por qe asht larg tani?!
S'e kam puth nai her live /pf/images/graemlins/wink.gif
Ca do me than?!

hot

Hotgirl

[qb]
[qb] helene (se mos na ngjojn..)..,kom pa onderr tuj bo sex..
cer dmth kjo e??!! (sssshhtt..) :tipsy: [/qb]
nqs personin qe e ke pare endrren e njeh, kujdes mos besh llafe, nqs nuk e njf eshte clirim energjie i nevojshem :thumbsup: :wave: [/qb]
smaj men hic kush ka qone :shrug: ,nfakt e kam i fare ideje..
opaaaaaa gati per lufte!! :devil:

hot

Hotgirl

[qb]
[qb] helene kam pa i onderr sot,qe e kam pa edhe para ca kohesh..
:shrug: [/qb]
Hotto, interesante. di te them qe shume shpejt do marresh nja dy lajme te mmira por ama nje nga keto lajme do jete shume pozitiv dhe do kete impakt ne jeten tuaj te te gjitheve. Si te thuash qe do te te thote shpia "shyqyr qe kishim ket goce qe na ndodhi kjo e mire" /pf/images/graemlins/smile.gif
ne te njejten kohe keni kaluar ca momete sikleti keto kohe ju, te gjithe si familje dhe si te thuash Kevin e keni pare me nje sy engjelli dhe ju ka lehtesuar ndopak dhimbjen. Hoto, disku fluturues eshte vertet lajm shume i mire, nuk mund te them me siguri por dicka pozitive nga ana legale ose qeveritre. "shpirti" i atij njeriu qe te ka dale ne enderr eshte shume i paster dhe i bute dhe te shikion nga lart me shume dashuri dhe proteksion. :wub: sepse ai shpirt qe t'u fanit te shpetoi nga sikleti i vazhdimit te endrres.....
gjithsesi mund te kaloni dhe nje merzi te vogel para se te vi nje lajm i mire vertet, me shume ti dhe nusja dajes, ndonje llaf i shkembyer pa qeder.
gjithsesi ti me del mire mua :wink: [/qb]
pikes i ke rone,ska nevoje per komente :wub: :kiss:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Helen dikush me ka pa ne anderr duke puth njanin qe e njof, por qe asht larg tani?!
S'e kam puth nai her live /pf/images/graemlins/wink.gif
Ca do me than?! [/qb]
hmmmmmmmmmmm ka nje shans per ribashkim por akoma nuk eshte i afert, mgjth eshte me shume "kujdes nga ana jote mos besh ndonje sherr", sidomos ato sheret e largesise jane shume te kqija.

Guest

vesuvio_g.jpg

Helena je me e madhja! /pf/images/graemlins/smile.gif
thx!
Te kam derg nje greeting me ftesen qe te vish dhe ta shijosh vete perendimin ne kete qytet... :thumbsup: (me verte jo me shaka)