ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

personazh

Valoris scriptorum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

çao ondrrashpjegusja durimmodhja!

....e isha ne pishina qe thu ti, e hyp maje trampolinit me u hudh ne uje. lart qamet. trampolini fillo e leviz si me qen prej shkopi bambuje, e sillej rrotull e rrotull,sa nuk me hudhte ne toke. u mbajta me thoj e me dhembe qe mos bija, po me hodhi qe me hodhi pertoke. ne ate çast shof qe uji i pishines po pakesohej me shpejtsi. e filloj e sherrosem me nji nga rojet, ngaqe na kishin fut ne pishina, e nuk po kenaqesha aspak. u kapa me dur me burrin e huj, e kerciti sherri rondshem fare.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] Helenina ça eshte te shofesh trendafila blu ne enderr?[/qb]
hmmmmmmmmm me trego pak me shume.... ti ishe vetem fare ne enderr kur i pe keto trendafilat apo ishte edhe ndonje tjeter. duhet ta di kete qe te te jap pergjigje. nuk kam nje parandjenje shume te mire per kete gje mgjth tell me more. [/qb]
maj men qe nuk isha vetem, po se me ke nuk di me ta thon....trendafilat blu rriteshin ne peme, dhe mesa maj men ishte vend qe nuk gjehej kollaj, me nji llaf zbulova ku rriteshin trendafilat blu.

TranofiljA

Primus registratum

Kujtohu mire...se mos i kishe syzet blu.

Jo per gjo po tranofilat blu jane artificial me beso...na kan flliq rracen /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

fallco the? epo s'me ra ne men me e provu me dhembe nese ishte kallp apo jo /pf/images/graemlins/smile.gif .....men per here tjeter!

Helene mos u influenco nga ky excursus i shkurter /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

[qb] Abso ku e ke shishen e veres mi???? apo kalove lumin edhe ***** kalin /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kam seriozisht qe eshte lajm i mire, une nuk e kam idene ku je por nje lajm i mire qeveritar goce do te te plotesohet mbas shume ankthesh ty. [/qb]
ma n fund e gjeta
wein-glas-trauben-flasche.gif

hej, ti po ma thake kellern (vendi ku kam mshef veren per dimrin e ardhshem) /pf/images/graemlins/laugh.gif

flmd per shpjegimin ( mgjth.me vonese :devil: )

absi ankth? mos e thante e mira, zbiriluese vec po, e kesaj here, m duket se njashtu do dali...se per cudine time ne enderr u merrsha vesht mire me `bushin`( si jo i preferuari im qe eshte )

nga t ja filloj me endrrat tjera...
psh: nje kohe te gjate shifja shpesh sikur vetem i jepsha pak trupit e fltururoja mooooj...mu dukte sikur per toke ecet shume avash, :eek: mos m thuj se po bahem ufo eee :goofy:

ndersa para pak ditesh, e kam puth njerin ne FAQE fort ( me nje ndjenje miresie)...se mos po me thu si linosit se baj gjymnastike trupit se dje psh kam ken ne fitnesstudio /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kalofsh bukur...

:wave:

alinos

Forumium maestatis

[qb] intersante kjo e engjellit vajze, mase ke ndonje angelo custodio ti :angel: [/qb]
Sometimes I strongly believe so!
Shpetoj ne sekonden e fundit jo per gja :angel: :cool:

I love new york

Primus registratum

[qb] çao ondrrashpjegusja durimmodhja!

....e isha ne pishina qe thu ti, e hyp maje trampolinit me u hudh ne uje. lart qamet. trampolini fillo e leviz si me qen prej shkopi bambuje, e sillej rrotull e rrotull,sa nuk me hudhte ne toke. u mbajta me thoj e me dhembe qe mos bija, po me hodhi qe me hodhi pertoke. ne ate çast shof qe uji i pishines po pakesohej me shpejtsi. e filloj e sherrosem me nji nga rojet, ngaqe na kishin fut ne pishina, e nuk po kenaqesha aspak. u kapa me dur me burrin e huj, e kerciti sherri rondshem fare. [/qb]
ok degjo tani!
ke ne mendje dicka qe po pret te behet me shume padurim, ndonje lajm, udhetim ose pune paresh si tip projekti. je ne diskutim me veten gjithmone sepse qe kjo gje te realizohet mund te behet ne dy menyra por ti si te thuash e ke me fiksim ate menyren e pare por ama je koshient qe eshte dhe nje ruge tjeter per t'u kryer muhabeti por ama eshte me e rrezikshe nqs mund ta quaj keshtu. lufton dhe lufton me veten deri ne piken e fundit ke rruge te zgjedhesh dhe si perfundim behet ajo rruga tjeter ajo ti e dije por nuk doje ta beje ne ate menyre. por e mira e kesaj gjeje eshte se ty do te te plotesohet ajo deshira/puna qe pret dhe papritur do te te ndihmoje dikush qe ti mendoje se e ke si tip armiku por gabohesh. gjithsesi ky njeriu nuk eshte shume i mire por ty ndihmon ne kete muhabet, mundohu mos hysh ne shoqeri thelle mbas nderit qe do te te beje. jepi i birre dhe aq. tashi per tashi eshte njcike e erret realizimi i kesaj gjeje por mbaj mend mua qe do te te plotesohet.
he rush cfare mendon? /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]

nga t ja filloj me endrrat tjera...
psh: nje kohe te gjate shifja shpesh sikur vetem i jepsha pak trupit e fltururoja mooooj...mu dukte sikur per toke ecet shume avash, :eek: mos m thuj se po bahem ufo eee :goofy:

ndersa para pak ditesh, e kam puth njerin ne FAQE fort ( me nje ndjenje miresie)...se mos po me thu si linosit se baj gjymnastike trupit se dje psh kam ken ne fitnesstudio /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kalofsh bukur...

:wave: [/qb]
Abs fluturimi asht sukses ne kariere, dore me nji! ta thom un /pf/images/graemlins/wink.gif
Puthja ne faqe me dike asht sherr me ate person, kam frike, kshu qe ruhu cer do thush e bash :shrug:

I love new york

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] Helenina ça eshte te shofesh trendafila blu ne enderr?[/qb]
hmmmmmmmmm me trego pak me shume.... ti ishe vetem fare ne enderr kur i pe keto trendafilat apo ishte edhe ndonje tjeter. duhet ta di kete qe te te jap pergjigje. nuk kam nje parandjenje shume te mire per kete gje mgjth tell me more. [/qb]
maj men qe nuk isha vetem, po se me ke nuk di me ta thon....trendafilat blu rriteshin ne peme, dhe mesa maj men ishte vend qe nuk gjehej kollaj, me nji llaf zbulova ku rriteshin trendafilat blu. [/qb]
ne qofte se eshte keshtu atehere nuk ka gje per tu shqetesuar. por ama ka shume mundesi qe ti je zhgenjyer nga dikush ose te ka ngelur hatri/qejfi je merizur nga dikush dhe mundohesh te gjesh pse-ne dhe you know what, deru diku ke gjertur paqe me veten nuk te mundon shume me kjo merzitje me ate robin. :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

Abso rofsh per veren e dashur
ishte shume e shijshme dhe sorry per vonesen, shpresoj qe te e plotesohen deshirat... sa per fluturimin eshte vertet mire, ja te le kjo alinosi te shpjegosh, zgjohet perpara nga gjumi /pf/images/graemlins/laugh.gif por gjithsesi eshte mire. ndersa asa per puthjen ne faqe nqs e njeh ate njeriun ke vertet dashuri te paster shoqerore dhe nje ndjenje respekti per te.
po na trego endrra te tashme jo te kaluara se ato te kaluarat e kane bere efektin e tyre per ditet.

alinos, eshte fat te kesh nje angelo custodio dhe eshte akoma me mire kur mendon se e ke
pac fat dhe ti dhe come again :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ..po kur bo dashni me i rob n'onderr...ca osht? [/qb]
hmmmmmmmmmm nqs e ke bere me nje njeri qe eshte present rregullisht ne jeten tende atehere kujdes mos zihesh
nqs eshte nje i panjohur, nuk ka problem, clirim i energjise negative /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Puthja ne faqe me dike asht sherr me ate person, kam frike, kshu qe ruhu cer do thush e bash :shrug:

hmmm, te ruhem? mire e ke ti, po a ruhet absi? ai eshte shefi im i ri, dhe ne vend qe te bej sherr ai, i kam bere un atij...nen moton " kush ja kput koken i pari maces" :devil:

thnx.linos
:wub:

abs

nuk e di...

... na trego endrra te tashme jo te kaluara se ato te kaluarat e kane bere efektin e tyre per ditet.

ok...drejt!
perdite ktu me ke /pf/images/graemlins/laugh.gif
me kte rast po permirsoj dhe gjuhen :goofy:

a ban me te pru dhe dhurata tjera a? :devil:

/pf/images/graemlins/smile.gif naten e mire... :wave: