ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

LovingCali

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Doktorreshe kam pare ne enderr sikur u zgjodha miss Diva cdo me then ?> :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga LovingCali:
[qb] Doktorreshe kam pare ne enderr sikur u zgjodha miss Diva cdo me then ?> :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shif se mos bish me naj pusete na ato qe vje e i pastro komunalja /pf/images/graemlins/laugh.gif
he se po e shkele ate brenda thojne qe sjell fat :lol: :lol: :lol:

LovingCali

Primus registratum

yyyy si qeka kjo ''
:lol: :lol:

ua kjooo
mojjj ti shkull floket une /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

shkuli..nuk mdhemin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LovingCali:
[qb] Doktorreshe kam pare ne enderr sikur u zgjodha miss Diva cdo me then ?> :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
domethene qe vdes per njecik magazine dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (pallati 176)
e ke opasion kete punen e modeles/missit ti goce

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Helen behemi dy te bukura ne nje vend masnej, qe luajne me endrrat e te tjereve /pf/images/graemlins/wink.gif
Un nuk e ushtroj si zanat, vec per sehr special peeps /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
S'ta vjedh njeri kopiraitin joooooooooooooooooo!
:rockband: [/qb]
:lol: :lol: :lol:
na tergo dhe ndonje enderr tenden mi se i ke interesante ti /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Hotto dhe Cali ca boni mi apo doni me e pa njona tjetern ne onderr kshu
hajde bohuni goca te mira dhe pajtohuni /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Abso ku e ke shishen e veres mi???? apo kalove lumin edhe ***** kalin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kam seriozisht qe eshte lajm i mire, une nuk e kam idene ku je por nje lajm i mire qeveritar goce do te te plotesohet mbas shume ankthesh ty.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] :lol: :lol: :lol:
na tergo dhe ndonje enderr tenden mi se i ke interesante ti /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Endrrat qe shoh kohet e fundit jane shume te pergjithshme. Shof sikur flas me njerez dhe jetoj jeten e perditshme. Ngrihem qull n'djers dhe e lodhur.
C'na thua?!

I love new york

Primus registratum

hmmmmmmmmm te mundon gje andej nga puna rrusho, ke ndonje mosmarrveshje me ndonje qofte dhe ne heshtje.........

alinos

Forumium maestatis

Mosmarreveshje jo, po stress gjersa ta maroj!

Nuk qeke keq jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Shiko cfare kam pare nje here ne enderr, ka ca kohe po me ka mbetur ne mendje dhe nuk arrij ta shpjegoj dot vete :confused:

ne enderr shkova ne banje dhe fillova te laj kembet (only my feet). I hidhja uje dhe i ferkoja fort nga poshte, dhe ndersa kembet ishin te bardha, nga poshte me ujin dilnin dhe gjera te cuditshme si nje krimb. Un nuk di nese krimbi ishte nen gishtat e mi, apo ishte ne dyshemene e banjes. WC alla turka me qe ra llafi.

I love new york

Primus registratum

rrushoooooooo
ke hequr nje siklet te madh qe mbaje nen vete ti lal nje si tip hasmi or something. nuk e di nese ke bere ndonje sherr me njeri ose llafe por ama ndjehesh mire per kete gje sepse si te thuash plasi syri dhe e lave gjithe te keqen tani ndjehesh e bardhe ne shpirt.
c'mendon???

alinos

Forumium maestatis

Me fal nje verejtje te vogel: nuk me pelqen te me therrasin "rrusho" apo ndonje variant te kesaj fjale! Mos ma merr per ters, pls...

Dalim te Endrra, ka shume mundesi te jete ashtu dhe ka shume mundesi ta kem bere pa mendje nje gje te tille (me ndodh shpesh /pf/images/graemlins/wink.gif ), per vete faktin se nuk i mbetem borxh njeriu ne jete dhe e "laj" veten, sepse bardhesia e shpirtit me con n'gjume n'darket.
Shume interesant shpjegimi. :thumbsup: Mendoja se ja kpusje per Th&th! Me nxorre mallne e Sofkes, fallxhores time personale, qe tani s'e tund prapapincen te vije ne forum :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif ... do kete vajtur ne Egjipt, e me ka lene pas shtriga :shrug:

Nuk para shof endrra, po kur i shof i kam gjithnje me kuptim e me mesazh :rolleyes: :cool:

thnx /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Edhe i pyetje /pf/images/graemlins/laugh.gif :
Cfare eshte kur shef n'anderr se puth dike aq fort ne buze sa te del gjumi?! M'ka ndodh dy here dhe me persona per te cilet nuk kam piken e terheqjes fizike a mendore...

Qe mos thush se po te shfrytezoj, te kam sjelle darken dhe veren. Shpresoj te te pelqeje kinezi

11-24-06.jpg

I love new york

Primus registratum

apapapapapapa sa amvise e mire qeke....
i love chinese food
sa per ate puthjen zakonisht eshte e kunderta ne realitet, ose do te thote qe nuk ka asnje kuptim por eshte thjesht nje fiskulture e trurit ose me ate njeriun ke inat actually dhe nga brenda nuk te pelqen fare

alinos

Forumium maestatis

let's vote fiskultura this time /pf/images/graemlins/wink.gif
bai!

alinos

Forumium maestatis

Ose mund te thot se ndonje engjell me puthi :angel: , jo per gje po e ndjeva aq shume sa m'doli gjumi pra moooooooooooooooo!

Paaaaaaaa c'me bane me ket punen e andrrave se isha rehat, nashti duhet pa nanji kastile /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif