H
harap
Guest
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!
as une me skam pA enderr megjithese kam ditelindjen /pf/images/graemlins/smile.gif
as une me skam pA enderr megjithese kam ditelindjen /pf/images/graemlins/smile.gif
kush o kjo njona qe nuk identifikohet ktu re??? kete nuk e lejoj une ne agjensi por hajt mqs me hyne ti mik.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helene ka pa njona i onderr,knoja icik:
Kam gjithe keto dite qe shof gati te njejten enderr.Si kur jam me shoqet ne shkolle dhe pastaj seciles nga ne i del nje diell qe i ndalon dhe ai person nga ne qe e shef dhe i ndalon ky diell do ti ndodhi ndonje gje dhe do vdesi. Une e pashe kete diell por kalimthi dhe u ktheva tek shoqet dhe i thashe qe tani do me ndodhi mua ndonje gje, por ato me thane qe ti vetem e ke pare kurse dielli i ndaloi nje shoqeje tjeter dhe e ka ajo me vdeke. Ne ate moment u clirova dhe pastaj u zgjova.Se di po gjithe keto dite e bej gjumin me ankth dhe gjithmone si une dhe shoqet perpiqemi te vrapojme qe ti shpetojme ketij dielli. Dhe diellin kur e pashe mu duk i cuditshem, shume i madh dhe si me nje fytyre njeriu dhe me qeshi. Eshte pak si enderr e cuditshme por se kuptoj cfare te jete. Mua zakonisht me realizohen endrrat kur shof per persona te ndryshem. Keta persona kur i shof ose vdesin ose semuren. Keshtu qe jam pak e frikesuar nga endrrat.
Shpresoj qe te me ktheni pergjigje. ciao. [/qb]
ku di gje ti ore, mediat genjejn /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Abso hiq dor se nuk i nrefet.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ndrro shperblimin e po ta them une:Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] vini re vini re!
kam pa nje enderr me bushin, bitte shpejt me ma shpjegu! sa mire u merrsha vesht me te ...dhe mu dukte goxha simpatik!
car don me than, banda paraqitu shpejt ktu!
per shperblim keni nje shishe vere te kuqe. [/qb]