ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

gezim lame

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
mgjth si here e pare qe erdhe po te them se zjarri eshte lajm i gezuar qe do marresh ne lidhje me dashurine. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
icon18.gif
icon18.gif
icon20.gif
icon20.gif

per endrra komplet preferoj ti shkruaj ne oret e vona se ka me pak forumsa.. /pf/images/graemlins/tongue.gif flm per :book:
X

Kordelja

Valoris scriptorum

Helen, kam pare nje enderr te frikshme /pf/images/graemlins/frown.gif

Pa shih PM njehere :idea:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Une mbreme kampare ne enderr sikur zgjodha nje plazh shume te bukur per te kaluar pushimet. ishin tip ishujsh.Futem dhe nis te lahem ne det...nuk e kam fiksuar si ishte uji...por ne disa vende kishte barishte...une i kam vdekje dhe nuk doja tu afrohesha.
pastaj sikur nderroj plazh dhe ketu doja te rrija shtrire ne rere.madje nuk dola as per te bere banjo dielli, kisha marre nje liber (qe tani shpejt e kam provim) dhe doja ta mesoja. takova nje goce qe edhe ajo studionte degen time(ne fakt nuk eshte ashtu) dhe po me thoshte qe edhe ajo kishte marre libra per te mesuar.

enderra ka zgjatur me shume po uen kaq mbaj mend! [/qb]
Dotte.sa je ne prag provimesh dhe mendja te con gjithandej por ne qender jane provimet dhe ankthi i shoqeruar me to. ne fakt ka rendesi ngjyra e ujit dhe pasteritia e tij mgjth barishtet simbolizojne ca duar qe zgjaten nga ty por ti ke frike ti afrohesh sepse nuk i beson ato duar. so ne kete enderr ngaterrohen ideja e prvimeve qe ti e ke merak por brenda perbrenda ke nje siklet me te madh qe kane e bejne me kete personin qe te zgjat duart dhe ti per arsyet e tua i rri larg.
ok yllo???
good luck me provime sepse edhe une jam e mbytur deri te merkuren.

hot

Hotgirl

helena ca do te thote kjo endrra: te jesh ne rusi (moskva) ..nate bore e madhe gjithandej..behet nje funeral,ne lidhje me familjen mbreterore,por duket sikur jam edhe une aty ose sikur i shof shume nga afer gjerat..,2 kufomat (nje burre e nje grua)te lidhur per brezi ne litar te varur siper varreve..,tek litari i gruas nje burr qe bente roje por kishte hypur siper se kishte frike nga nje qen aty qe po lefte..
pastaj prap kthim ne suedi..
ktu ishim une edhe nusja e dajes qe hikem me bicikleta ne rusi :confused:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb]
[qb]
mgjth si here e pare qe erdhe po te them se zjarri eshte lajm i gezuar qe do marresh ne lidhje me dashurine. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
icon18.gif
icon18.gif
icon20.gif
icon20.gif

per endrra komplet preferoj ti shkruaj ne oret e vona se ka me pak forumsa.. /pf/images/graemlins/tongue.gif flm per :book:
X [/qb]
ximi mos ki siklet, tregome ndonje enderr, eshte interesante kur i share ketu.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Helen, kam pare nje enderr te frikshme /pf/images/graemlins/frown.gif

Pa shih PM njehere :idea: [/qb]
check pm kordelke se te shpjegova sa munda. /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helena ca do te thote kjo endrra: te jesh ne rusi (moskva) ..nate bore e madhe gjithandej..behet nje funeral,ne lidhje me familjen mbreterore,por duket sikur jam edhe une aty ose sikur i shof shume nga afer gjerat..,2 kufomat (nje burre e nje grua)te lidhur per brezi ne litar te varur siper varreve..,tek litari i gruas nje burr qe bente roje por kishte hypur siper se kishte frike nga nje qen aty qe po lefte..
pastaj prap kthim ne suedi..
ktu ishim une edhe nusja e dajes qe hikem me bicikleta ne rusi :confused: [/qb]
ti me kenaq mua me endrrat qe shef, ke vertet shume fantazi te zhvilluar, good for you. kam pershtypje se disa ngjarje do te te ndodhin ne disa dite dhe 2 jane te mira dhe nje tjeter do te te merzisi. bora eshte semundje mgjth nuk ka lidhje me ty ose familjen tende, mgjth nga ky person qe do deghosh se eshte semure do marresh nje lajme te gezuar at the same time. nqs ke pune dokumentash do zhgenjehesh ne perpjekjen e pare per dicka por do maresh nja lajm te gezuar te dyte qe do t'ju surprizoje.
kujdes nga nje familje qe keni shoqeri, (mbase ajo gruaja e asaj familjes i mban floket si tip topuzi)sepse eshte icik llafazane.
ok rrusho, me thuaj c;mendon. :wave:

hot

Hotgirl

e di ti qe ne enderr ne shkuam ne rusi per pune dokumentash..edhe kur erdhem ne suedi i thashe kesaj nuses se dajes: po tani ca behet?
ajo me tha qe do presim edhe nje vit..do gjejme ndonje pune,shkolle etj etj..
-po su be gje?
shqipri ose ndonje vend tjeter..
valle te kete lidhje kjo?? :confused:

I love new york

Primus registratum

edhe mundet...........
ku nuk te con truri dhe ai ben ca lidhje te cuditshme me gjerat dhe problemet around :confused: :wave: :wub:

mgjth une them qe juve nuk ktheheni ne shqiperi per te pakten edhe nja 2 vjet. mund te jeni pa zgjidhje tani mgjth dicka e mire e papritur do e ndryshoje vendimin qe mund te merrni si familje.

Guest

uji ishte i paster si uje...por une e kisha me frike se me dukej si liqen se ne disa vende kishte lule dhe une mendoja se atje mund te kete edhe gjarperinje.
thats all...

pacim sweety! :kiss:

I love new york

Primus registratum

well nqs uji ishte i paster konsideroji njjhere ato duart qe zgjaten drejt teje, mos ki frike, go for it nqs zemra te thote "po".
what's the worst that could happen???? te pakten nuk te ngelin fiksime qe kthehen ne pishmane. /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

MOJ HELENA ANIGJONJI CIKE KETE ANDRREN...
SIKUR ME KANE RRAH NJA 4 FEMRA,PO ME KANE BERE PESHK NE DRU....CER I THU TI KSAJA?NONJI DASHNORE NE HORIZONT ......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

DIHE SE NQS ESHTE NONJI TU ARDH KA ME ZON VENIN E DYTE PAS TEJE..SEPSE TI JE AJO PIKA,NYJA E DOBET /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

putrako mos kam qen gjo una najnjona na ato femrat te ajo pjesa e drunit paqeru e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

[qb] edhe mundet...........
ku nuk te con truri dhe ai ben ca lidhje te cuditshme me gjerat dhe problemet around :confused: :wave: :wub:

mgjth une them qe juve nuk ktheheni ne shqiperi per te pakten edhe nja 2 vjet. mund te jeni pa zgjidhje tani mgjth dicka e mire e papritur do e ndryshoje vendimin qe mund te merrni si familje. [/qb]
rrofsh yllo 1-sh je :kiss: :wub:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] putrako mos kam qen gjo una najnjona na ato femrat te ajo pjesa e drunit paqeru e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
YYYTTTT PERDHU TI ZUSKE,RRUSPI /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

he mo mo dhe tina /pf/images/graemlins/laugh.gif ma kap i cik /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'ta sha njeri grun jo lale,pranej jom tu e mush ene me te qeshme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif