ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

paska shterpesi endrrash ketu kohet e fundit
s'eshte duk as Dutti qe ishte besniku me i modh i endrrave :cry: :cry:

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] Helena,
ça eshte kur shef ne enderr veten tende me floke te prere (gje qe s'do doja ta beja ne realitet) dhe te dobesuar. Dhe kur ngrihesh ne mengjes ke akoma pershtypjen qe endrra ishte realitet... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Miyuki eshte siklet e dashur kujdes se do merzitesh per dicka, ndoshta dhe vete me veten [/qb]
:cry:
thanks lal :thumbsup:

hot

Hotgirl

helena kam pare nje enderr sikur me vodhen bicikleten edhe pastaj sikur une e disha se kush ma kishte mare edhe u nisa me e kerku..i gjo e ngatarrume edhe me ca si ndjenja frike aty ne enderr..
kaq smbaj me mend..

personazh

Valoris scriptorum

[qb] paska shterpesi endrrash ketu kohet e fundit
s'eshte duk as Dutti qe ishte besniku me i modh i endrrave :cry: :cry: [/qb]
duti te qiti nji alamet ondrre kilometrike para dy faqesh, po t'ka rreshkit si njala ne gjol /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] bonxhoRRno!!!

e dashur Helene, maj men ket fragmentin nga enderra e mbremshme:

isha ne nji dhome me dike tjeter :confused: , me dritare hapur kjo dhoma, dhe papritur dikush seç na hedh nga dritarja nje krijese te çuditshme si tip hardhucke, qe filloi te levrinte neper dhome. personi qe ishte me mua ne dhome u friksua shume, kurse une u mundova ta kapja kte krijesen qe levizte me shume shpejtesi neper dhome. e veçanta qe se krijesa bente nje sip levizje rrethore, dhe sa me shume rrathe qe pershkonte, aq me shume rritej ne permasa. u mundova ti hudhja nje batanije siper qe ta ndaloja por hiç....derisa rrotullohu rrotullohu, e duke u ngritur ne ajer, na doli qe ishte lakuriq nate. aty arrita ta kapja, por vura re qe kishte nje kembe te keputur, ate te djathten mesa mbaj mend. per çudi u miqesua, dhe mu duk si kafshe shtepiake, dhe nga dora ime me pas fluturoi dhe u kap ne nji dege peme aty afer dritares.....
....nga dritarja leshova poshte edhe qenin tim (qen endrre , se ne te vertete nuk kam hiç), qe ishte rrace Biggle. por perjashte ishte dhe nje burre qe kishte po te njejten rrace qeni qe kisha dhe une, por per çudi shume te eger (e te mendosh qe Biggle vertet jane rrace gjahu, por jashtezakonisht te bute, miqesor e lozonjar), biles e mbante si qen-roje per tufen e maceve qe mbante ne nje kafaz te rrethuar me tela. qeni i ktij ishte nji gje e vockel, po me shume dhembe, si te ishte peshkaqen, dhe i rrinte maceve te cilat hynin ne kafaz tere frike, mbi qafe, sikur donte ti shqyente. papritur kap njeren prej zverku, sepse me duket se ishte e pabindur, dhe e ben copa-copa.
kaq!

çao edhe i her Helene. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e gjeta Helene....shife i her lal! /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

shyqyr qe paskan ardhur ca endrra per te shpjeguar se me kishin munguar t'ju them te drejten.
i'll be back per nja 2 ore sa te mar ca energji ushqimi. :kiss:

kasandra

Primus registratum

Helena sonte pash ne enderr sikur u futa ne nje institucioni sikur ishte posta ne shqiperi dhe futesha neper dhoma vezhgoja njeerez ndersa ata sme shihnin njeeher me beheshin si dhoma hoteli njeher si zyra pastaj sikur u futa ne dhomen e njeres ajo sa kishte ik dhe i vodha celularin dhe sikur erdhi policia ne kete ndertesen dhe po kerkonin dike .. mbase mua dhe i shpetoja per nje fije peri deri sa ne fund fare mbaj mend isha ne nje mur te larte perjashta po mbahesha qe mos rrexohesha qe te fshihesha dhe me ra celulari nga dora sikur fluturoi kaq po gjate ter ekohes isha ne tencjon /pf/images/graemlins/laugh.gif
kaq ishte kur te kesh koh na thuaj nonje gje /pf/images/graemlins/smile.gif
kiss

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helena kam pare nje enderr sikur me vodhen bicikleten edhe pastaj sikur une e disha se kush ma kishte mare edhe u nisa me e kerku..i gjo e ngatarrume edhe me ca si ndjenja frike aty ne enderr..
kaq smbaj me mend.. [/qb]
ok ta fillojme me Kolegen first
rrusho bicikleta ne enderr eshte fejese. tashti nqs ti e pe veten duke i dhen dhe pastaj t'a morren atehere ai rrobi qe ti pelqen po ben ca dredha , nqs ti nuk i ke dhene bicikletes atehere pa e ditur ti diskutohet nje fejese ose lidhje mbrapa kraheve te tua qe ti ose nuk do ta marresh vesh kurre ose me shume vonese. por pak rendesi ka sepse ne te dyja rastet kjo gje (fejesa ose lidhja dashurore e shpejte te pakten) nuk do te ndodhi per ty.
thuame c'mendon :idea:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]
[qb] paska shterpesi endrrash ketu kohet e fundit
s'eshte duk as Dutti qe ishte besniku me i modh i endrrave :cry: :cry: [/qb]
duti te qiti nji alamet ondrre kilometrike para dy faqesh, po t'ka rreshkit si njala ne gjol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si me paskerka shpetuar mua pikerisht endrra jote qe te kam edhe klientin me special. :wub: bej autokritke.
ok te fillojme me endrren.
duto nuk e di rrush pse ty te kane inat ca veta qe nuk ke shoqeri te ngushte por thjesht i njef por qe mund te te lidhi dicka pune ose nje njeri i trete me ta. do me ndohminte me shume sikur ta dija seksin e personit qe ti ishe ne dhome, mgjth mendoj se ky person eshte paksa i kapur mes dy shoqerish ose dashurish nqs ishte femer. hardhuca ose lakuriqi i nates eshte hasem pa diskutim dhe fakti qe zmadhohej tregon poshtersine e hasmit (femer o mashkull) qe nuk pushon se te paturi zili ty. tani ti deri diku afektoesh nga kjo gje, merzitesh, ndoshta humb ca leke ose ben llafe me dike por si perfundim e ve situaten nen kontrollin tend. that's the good news. mgjth do marri pak pune kjo gje dhe ti arrin ta zbusesh hasmin ose ai/ajo largohet prej teje nga pafuqia per te te bere keq.
gjoithashtu ti ke nje mik te mire qe te rri prane qe disa here beni llafe me ze te larte dhe duket sikur zoheni shpesh por eshte mik i mire.
tani ai qeni i vogel me dhmeb peshkaqeni, kujdes sepse eshte dikush tjeter qe te ka inat por nuk del drejtperdrejt tek ty dhe ti nuk eshte se afektohesh por te bie ne vesh keqdashja e tij.
ok rrusho shpresoj te isha ndopak helpfull.
bye now :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kasandra:
[qb] Helena sonte pash ne enderr sikur u futa ne nje institucioni sikur ishte posta ne shqiperi dhe futesha neper dhoma vezhgoja njeerez ndersa ata sme shihnin njeeher me beheshin si dhoma hoteli njeher si zyra pastaj sikur u futa ne dhomen e njeres ajo sa kishte ik dhe i vodha celularin dhe sikur erdhi policia ne kete ndertesen dhe po kerkonin dike .. mbase mua dhe i shpetoja per nje fije peri deri sa ne fund fare mbaj mend isha ne nje mur te larte perjashta po mbahesha qe mos rrexohesha qe te fshihesha dhe me ra celulari nga dora sikur fluturoi kaq po gjate ter ekohes isha ne tencjon /pf/images/graemlins/laugh.gif
kaq ishte kur te kesh koh na thuaj nonje gje /pf/images/graemlins/smile.gif
kiss [/qb]
kasandra, pret ndonje lajm te rendesishm nga larg ose dicka qeveritare?????? nqs ke dike larg teje per momentin atehere kujdes ne telefon ose email se mund te zihesh kot thjesht per keqkuptime largesish. ti kasandra mban nje siklet ne vetvete qe shpesh here zihesh edhe me vehten pse eshte keshtu por ajo gje eshte ndonjehere me e fuqishme se ty.
sic thashe pret dicka te rendesishme nga larg por nga kjo enderr nuk sqarohet nese do ta marresh (ate qe do te pakten) keto 2-3 dite. mgjth nqs eshte lajm qeveritar dikush do te te ndohmoje te shpejtohet dicka, nqs eshte lajm romatik/shpirteror duhet vete te luftosh te marresh ate qe do.
me thuaj cfare mendon, una kaq mund te kuptoja. /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Helen kam pare nje tjeter sot ne dreke qe ishte llahtar fare :eek: :eek:
ok .. isha duke fluturuar ( e bej shpesh kete neper endrra) edhe ne nje moment i was GOD ... po pernjehere e mblodha veten e thashe ... im not God but he has send me for something ... edhe kisha disa nejrez qe njoh te cilet ishin veshur te tere me te zeza e une i thoja te luteshin perpara Zotit se ai do i shpetonte ... e une lutesha bashke me to ... por ne nje moment me doli nje femer e bukur ishte ... me floke te shkurtra edhe per njehere e verifikova qe ishte the EVIL ... (tmerr) ... e po luftonim bashke ... e lesho zjarr njera e lesho tjetra ... ne fund ... fitova une ofcourse /pf/images/graemlins/wink.gif ... edhe shtepia ndryshoi ... por njerezit nuk ishin te tere aty vetem disa ato me te afermit ... pastaj cdo gje u shua ... e shtepia ndryshoi ... e u be sikur kishte rene bore e bardhe brenda e kishte mbuluar te teren ... duke pare verdalle ... shikoj nje cift e flisnin sikur ishin prinderit e mi ... ( nuk ishin ato) edhe sikur nuk kishte ndodhur asgje ... :shrug:

I love new york

Primus registratum

Beba,
megjithese endrra eshte vertet interesante eshte enderr dreke ku presupozohet qe truri nuk kryen REM sleep, ku koshienca dhe inkoshienca luftojne dhe jane krejtesisht te lira te shprehin tmerret, deshirat dhe te eksplorojne te panjohuren. keshtu qe endrrat e drekes nuk shpjegohen sepse nuk dalin.
fakti qe fluturon (ne fakt edhe une fluturoj shume ne endrra) eshte mire dhe te jep nje lloj clirim te energjive negative qe mund te mblishen ne mendje. endrren nuk po e analizoj sepse nuk ka fuqi apo domethenie ne relitetin e jetes tende, eshte thjewht nje moment gjate dites, truri nuk eshte ne qetesi te plote qe te brumezoje ate qe i kane bere vertet pershtypje ose e shqetesojne.
:wave:

bebivogel

Forumium maestatis

fanks hun ... me mire qe nuk u analizua se do isha tmerru me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Helene eshte e tepert me te thone qe je Talent!!! i ke ra kokes ca gjojnave per zotin. ne dhome kam nji shokun tim....mes dy shoqnish edhe ai /pf/images/graemlins/wink.gif

lost in love

Primus registratum

interesante tema /pf/images/graemlins/smile.gif e ku me qelloi ta lexoja pikerisht pasi mbereme pashe nje enderr te gjate e te ngaterruar njekohesisht :angel:
pashe sikur isha kthyer me gjithe familjen time ne Shqiperi e pikerisht ne nje fshat (keshtu me thoshte mendja ime) te Beratit (kam qene vetem nej here ne Berat kur isha e vogel)
Nejse fshati ishte malor me shtepi me cati te pjerreta e te shperndara aty ketu e ne ishim mysafire tek disa kusherinj qe banonin ne nje ndertese tip "monument kulture, ruhet nga shteti /pf/images/graemlins/laugh.gif ) pasi u cmallem me kusherinjte qe na treguan shtepinee cuditshme ku banonin shkuam diku aty afer ku ishte nje tjeter monument kulture qe luante rolin si te kishes se fshatit edhe te shkolles (dy ndertesa ngjitur) ne fillim ndezem qirinj e pastaj pame shkollen e kryesisht palestren e saj veshur me moket jeshil
perseri u kthyem tek kisha e aty pashe edhe pjesetare te tjere te familjes qe banojne ne Shqiperi e perseri ndezem qirinj
kishte edhe ngaterresa te tjera po nuk i kujtoj dot me hollesi
ec e merre vesh ku te cojne endrrat :confused:

hot

Hotgirl

helene vallai ja ta shofim se ku i dihet na fejohet naj njeri..ti the qe sdo me ndodhte mua apo jo??

ejj shof shume shpesh ne enderr nje person te vdekur shume te afert me familjen edhe sa here qe e shof ne enderr i bej gjithmone te njejten pyetje..
ndoshta sepse me te vertete dua nje pergjigje qe te bie rehat..
ne fillim sme pergjigjej por nje dite mbaj mend qe mu pergjigj..
e kam pare neper endrra te ndryshme..disa here te gezuara disa here endrra te trishtueshme..
por gjithmone une i bej te njejten pyetje..
ti ci thua kesajt??

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lost in love:
[qb] interesante tema /pf/images/graemlins/smile.gif e ku me qelloi ta lexoja pikerisht pasi mbereme pashe nje enderr te gjate e te ngaterruar njekohesisht :angel:
pashe sikur isha kthyer me gjithe familjen time ne Shqiperi e pikerisht ne nje fshat (keshtu me thoshte mendja ime) te Beratit (kam qene vetem nej here ne Berat kur isha e vogel)
Nejse fshati ishte malor me shtepi me cati te pjerreta e te shperndara aty ketu e ne ishim mysafire tek disa kusherinj qe banonin ne nje ndertese tip "monument kulture, ruhet nga shteti /pf/images/graemlins/laugh.gif ) pasi u cmallem me kusherinjte qe na treguan shtepinee cuditshme ku banonin shkuam diku aty afer ku ishte nje tjeter monument kulture qe luante rolin si te kishes se fshatit edhe te shkolles (dy ndertesa ngjitur) ne fillim ndezem qirinj e pastaj pame shkollen e kryesisht palestren e saj veshur me moket jeshil
perseri u kthyem tek kisha e aty pashe edhe pjesetare te tjere te familjes qe banojne ne Shqiperi e perseri ndezem qirinj
kishte edhe ngaterresa te tjera po nuk i kujtoj dot me hollesi
ec e merre vesh ku te cojne endrrat :confused: [/qb]
arcobaleno, nuk ka endrra shume ndjesira ose emocine ose qofte edhe ngjarje qe te deshmojne ndonje gje, mgjth eshte mire. ti ke bere dicka te mire keto dite, i ke bere ndonje nder dikujt???? qofte edhe te vogel.
shpirti jot eshte ne nje lloj prehje momentale por ne brendesi nuk e di pse me del i turbulluar paksa, e kapur mes dy shtetesh, 2 vendesh qe nuk gjen karar shpirteror.
mgjth si enderr, flaka e qiriut eshte shenje e mire. /pf/images/graemlins/wink.gif