I love new york
Primus registratum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!
hotto any luck??????
hotto any luck??????
:cry:Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]Miyuki eshte siklet e dashur kujdes se do merzitesh per dicka, ndoshta dhe vete me veten [/qb]Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] Helena,
ça eshte kur shef ne enderr veten tende me floke te prere (gje qe s'do doja ta beja ne realitet) dhe te dobesuar. Dhe kur ngrihesh ne mengjes ke akoma pershtypjen qe endrra ishte realitet... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
duti te qiti nji alamet ondrre kilometrike para dy faqesh, po t'ka rreshkit si njala ne gjol /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] paska shterpesi endrrash ketu kohet e fundit
s'eshte duk as Dutti qe ishte besniku me i modh i endrrave :cry: :cry: [/qb]
e gjeta Helene....shife i her lal! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] bonxhoRRno!!!
e dashur Helene, maj men ket fragmentin nga enderra e mbremshme:
isha ne nji dhome me dike tjeter, me dritare hapur kjo dhoma, dhe papritur dikush seç na hedh nga dritarja nje krijese te çuditshme si tip hardhucke, qe filloi te levrinte neper dhome. personi qe ishte me mua ne dhome u friksua shume, kurse une u mundova ta kapja kte krijesen qe levizte me shume shpejtesi neper dhome. e veçanta qe se krijesa bente nje sip levizje rrethore, dhe sa me shume rrathe qe pershkonte, aq me shume rritej ne permasa. u mundova ti hudhja nje batanije siper qe ta ndaloja por hiç....derisa rrotullohu rrotullohu, e duke u ngritur ne ajer, na doli qe ishte lakuriq nate. aty arrita ta kapja, por vura re qe kishte nje kembe te keputur, ate te djathten mesa mbaj mend. per çudi u miqesua, dhe mu duk si kafshe shtepiake, dhe nga dora ime me pas fluturoi dhe u kap ne nji dege peme aty afer dritares.....
....nga dritarja leshova poshte edhe qenin tim (qen endrre , se ne te vertete nuk kam hiç), qe ishte rrace Biggle. por perjashte ishte dhe nje burre qe kishte po te njejten rrace qeni qe kisha dhe une, por per çudi shume te eger (e te mendosh qe Biggle vertet jane rrace gjahu, por jashtezakonisht te bute, miqesor e lozonjar), biles e mbante si qen-roje per tufen e maceve qe mbante ne nje kafaz te rrethuar me tela. qeni i ktij ishte nji gje e vockel, po me shume dhembe, si te ishte peshkaqen, dhe i rrinte maceve te cilat hynin ne kafaz tere frike, mbi qafe, sikur donte ti shqyente. papritur kap njeren prej zverku, sepse me duket se ishte e pabindur, dhe e ben copa-copa.
kaq!
çao edhe i her Helene. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ok ta fillojme me Kolegen firstFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] helena kam pare nje enderr sikur me vodhen bicikleten edhe pastaj sikur une e disha se kush ma kishte mare edhe u nisa me e kerku..i gjo e ngatarrume edhe me ca si ndjenja frike aty ne enderr..
kaq smbaj me mend.. [/qb]
si me paskerka shpetuar mua pikerisht endrra jote qe te kam edhe klientin me special.Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]duti te qiti nji alamet ondrre kilometrike para dy faqesh, po t'ka rreshkit si njala ne gjol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] paska shterpesi endrrash ketu kohet e fundit
s'eshte duk as Dutti qe ishte besniku me i modh i endrrave :cry: :cry: [/qb]
kasandra, pret ndonje lajm te rendesishm nga larg ose dicka qeveritare?????? nqs ke dike larg teje per momentin atehere kujdes ne telefon ose email se mund te zihesh kot thjesht per keqkuptime largesish. ti kasandra mban nje siklet ne vetvete qe shpesh here zihesh edhe me vehten pse eshte keshtu por ajo gje eshte ndonjehere me e fuqishme se ty.Fillimisht postuar nga kasandra:
[qb] Helena sonte pash ne enderr sikur u futa ne nje institucioni sikur ishte posta ne shqiperi dhe futesha neper dhoma vezhgoja njeerez ndersa ata sme shihnin njeeher me beheshin si dhoma hoteli njeher si zyra pastaj sikur u futa ne dhomen e njeres ajo sa kishte ik dhe i vodha celularin dhe sikur erdhi policia ne kete ndertesen dhe po kerkonin dike .. mbase mua dhe i shpetoja per nje fije peri deri sa ne fund fare mbaj mend isha ne nje mur te larte perjashta po mbahesha qe mos rrexohesha qe te fshihesha dhe me ra celulari nga dora sikur fluturoi kaq po gjate ter ekohes isha ne tencjon /pf/images/graemlins/laugh.gif
kaq ishte kur te kesh koh na thuaj nonje gje /pf/images/graemlins/smile.gif
kiss [/qb]
arcobaleno, nuk ka endrra shume ndjesira ose emocine ose qofte edhe ngjarje qe te deshmojne ndonje gje, mgjth eshte mire. ti ke bere dicka te mire keto dite, i ke bere ndonje nder dikujt???? qofte edhe te vogel.Fillimisht postuar nga lost in love:
[qb] interesante tema /pf/images/graemlins/smile.gif e ku me qelloi ta lexoja pikerisht pasi mbereme pashe nje enderr te gjate e te ngaterruar njekohesisht :angel:
pashe sikur isha kthyer me gjithe familjen time ne Shqiperi e pikerisht ne nje fshat (keshtu me thoshte mendja ime) te Beratit (kam qene vetem nej here ne Berat kur isha e vogel)
Nejse fshati ishte malor me shtepi me cati te pjerreta e te shperndara aty ketu e ne ishim mysafire tek disa kusherinj qe banonin ne nje ndertese tip "monument kulture, ruhet nga shteti /pf/images/graemlins/laugh.gif ) pasi u cmallem me kusherinjte qe na treguan shtepinee cuditshme ku banonin shkuam diku aty afer ku ishte nje tjeter monument kulture qe luante rolin si te kishes se fshatit edhe te shkolles (dy ndertesa ngjitur) ne fillim ndezem qirinj e pastaj pame shkollen e kryesisht palestren e saj veshur me moket jeshil
perseri u kthyem tek kisha e aty pashe edhe pjesetare te tjere te familjes qe banojne ne Shqiperi e perseri ndezem qirinj
kishte edhe ngaterresa te tjera po nuk i kujtoj dot me hollesi
ec e merre vesh ku te cojne endrrat[/qb]