ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

mostro

Putraku
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] kam pa nje enderr me tre bjonde /pf/images/graemlins/wink.gif po ne enderr me dolen motra /pf/images/graemlins/laugh.gif cfare te beja?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti ndaje me shoqerin ti ndaje! Kopraci i dreqit! Kshu te ka msu vllai modh ty, me i majt te gjitha per vete e? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kadal ere kadal!une po thom qe me dulen motra ti dashke me i gjujt ene me i nda!!ke more kshu?motrat e mia? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ndersa une pashe ne enderr sikur putraku me gjithe majmunin gjemojshin assassin dhe tedin nga mbrapa dhe rane ne nje gremine po perfunduan ne fund te detit...............
sec bone atje me sirenat nje zot e di :smash: :rockband: :devil: [/qb]
u rrugullum nji rubinet banjoje se u rridhte pak uje /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb]
[qb] ndersa une pashe ne enderr sikur putraku me gjithe majmunin gjemojshin assassin dhe tedin nga mbrapa dhe rane ne nje gremine po perfunduan ne fund te detit...............
sec bone atje me sirenat nje zot e di :smash: :rockband: :devil: [/qb]
u rrugullum nji rubinet banjoje se u rridhte pak uje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kaq mo ???????????????????
une nigjova se j'u vite uji me orar, 2 here n'dite
he se genjen ti genjen :smash: :devil:

mostro

Putraku

he se genjen ti genjen :smash: :devil: [/QB]
jo me orar kishin meshkujt atoja jo ujin!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
por meqenese nuk qelluam ne orarin e ardhjes se meshkujve na vune ne pune per te rrugullu rubinetet /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb]
he se genjen ti genjen :smash: :devil: [/qb]
jo me orar kishin meshkujt atoja jo ujin!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
por meqenese nuk qelluam ne orarin e ardhjes se meshkujve na vune ne pune per te rrugullu rubinetet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
po mire mbas punes se lodhshme nuk iu shperblyen fare me ndonje limonate psh????
mos me thuj qe ishin cingune

boll u talle tani, na thuaj endrrat :smash:

mostro

Putraku

boll u talle tani, na thuaj endrrat :smash: [/QB]
shif mezi po pret qe tja them!po me ty mi zemer me ty e kam pare enderren e fundit...
sikur po kercejshim,dhe une si pa dashje dhe si nje cun i hedhur qe jame te futa pak duret nga mbrapa me te te rregullu pantallonat sepse te kishin lezur pak.kur te ma kesh heq me nje shpulle dhe te me kesh leshu dhe nje gote uje ne fytyre.se per se u solle ashu nji zot po e din /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb]
boll u talle tani, na thuaj endrrat :smash: [/qb]
shif mezi po pret qe tja them!po me ty mi zemer me ty e kam pare enderren e fundit...
sikur po kercejshim,dhe une si pa dashje dhe si nje cun i hedhur qe jame te futa pak duret nga mbrapa me te te rregullu pantallonat sepse te kishin lezur pak.kur te ma kesh heq me nje shpulle dhe te me kesh leshu dhe nje gote uje ne fytyre.se per se u solle ashu nji zot po e din /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pse rren me?????
une kisha veshur minifun ate nate
edhe goten e martinit t'a hudhi ajo brunja qe po gjujshe se ishe bo tape e s'majshe men
mistrec kalama :smash: :smash:

50 cents ty po t'vejme ke banaku si bartender

mostro

Putraku

[qb] ku humbe te humbte vula :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
JAME KETU PAS ERSES /pf/images/graemlins/laugh.gif AHHHH IHHHH OHHHHH /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ERSA:
[qb] Helena pashe nje endeer sikur u be orgji ne forum si esh kjo pune keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
ceshtaj eshte se ty ersa te ka shku menja keq per noi orgji..ene do me u bo organizatorja..nejse po deshe me lajmero se te ndihmoj dhe une ka icik :goofy: :lol:

Petroninsja

Primus registratum

Dje me peshkoi nje enderr shume abstrakte do ta konsideroja, sikur isha mes shiut dhe perballe meje i veshur ne te zeze vjen nje qenie me 3 sy dhe me tregon me gisht lart ne qiell nje rreth gjysem te arte e shikoj dhe ne te shkruhet," Future", e shikoj e cuditur dhe ai rreth mer trajten e nje anije te madhe me vela dhe leviz mes rreve te renduara dhe largohet deri diku dhe pastaj shoh nje drite te madhe qe gjithe qiellin si ne nje provez kimie kur hedh nje lloj esence me ngjyre qe perhapet dhe pastaj e beritura e sime meje me shkeput nga endrra....... /pf/images/graemlins/frown.gif
Cdo me thene kjo? :confused: :idea:

I love new york

Primus registratum

ersa, me duhet te mendohem per kete endrren tende :idea:
ka nje domethenie interesante
i'll be back later

Petroninsja

Primus registratum

Helena ma bone me hile, po ate timen ku ma le..
kam faj qe te shkruj une ty.. no more indian food lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Helena ma bone me hile, po ate timen ku ma le..
kam faj qe te shkruj une ty.. no more indian food lol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rrusho kush ishte e jotje mi lal, si t'paskam harru ty una. une t'kam edhe shoqe xha xhan ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
e jotja eshte qe ti shume shpejt do fillosh pune te mire se mora vesh qe je "jobless", keshtu qe mos u merzit. do me shkruash pastaj ne pm dhe do m'thush "paske pas te drejte Helen". ja do ta shofesh. give a little time :thumbsup:

ju te tjeret s'keni pa naj onderr kto ditet e fundit :confused: :angel: :idea: :sleep:

I love new york

Primus registratum

[qb] Helena kam pa ne enderr 1 mi te vogel :wink: :confused: :angel: [/qb]
ok miu ka dy domethenie.
ne realitet thone eshte pare, ndersa ne enderr eshte hasem. varet nga madhesia e miut dhe sa afer te ka kalur/prekur..........

gjekec

Primus registratum

[qb] Helena pashe nje endeer sikur u be orgji ne forum si esh kjo pune keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
kjo dmth qe endra tende eshte te behet orgji :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb] helena kete e di po puna ishte qe e kisha kapur na bishti
dhe pastaj e hodha nga nje humnere e madhe
ishte enderr shuem e peshtire ne fakt se un i urrej minjte ewwwwww [/qb]
ia hudhe :goofy: :rockband:
e ke vervitur hasmin nga humnera, tani te te haje........ asgje s'te ben dot.
mire ja bere qenit/qenes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fity Sents:
[qb]
kjo dmth qe endra tende eshte te behet orgji :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti djalke mos bej lijra fjalesh se ia ndrro kuptimin. :smash: :kiss: