ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: ENDRRAT!!!!!!!!!!!!!!

Kollaj fare ta them une : te ka shku men'ja me dal ne shpi me vete. I ke von synin noi pent-hauzi aty ke pazari gjos' a.k.a Blloku. je me siguri ne tratativa dadhar/meter katror.

je dakort me venin, po ke dhe hallin me te te qellu komshiliku i mire. Plus ke siklet se mos eshte ndertu ne toke te pa kontrollume dhe ke hall se nji vese shi e shkund nga themelet. Probleme juridike, bashkie mo...

Futi nji gjum' tashi !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] çao Liv /pf/images/graemlins/laugh.gif

n'gjo bubin tashi e habitu:

tek shpia ne pallat, sikur i fut nje termet te fuqishem, qe shkund nga themelet pallatin. pallati qe shkeputet komplet nga themelet, dhe sikur merr e ecen si njeri qe ka lene kepucet pas. merr drejtimin nga shtepia e tim eti. sikur ecte ne nje rruge mes shtepise perdhese.

me pas: sikur isha tek apartamenti i nje shokut tim, nje apartament gjigand, me dhoma te shumta, dhe kto dhoma me pak mobilje...vihej re hapsire e madhe e shtruar me pllaka. kishte dhe nje verande goxha te madhe, me karrige e çadra kashte me njerez te ulur. apartamenti ndodhej ne katet e siperme te pallatit.

endrra pa dialog me nji fjale /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Duti ngjo Liv-in ti tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Endrra flet vete dhe une do te tethem vetem dy fjale. Pret nje lajm ti cun, po nje lajm mbase qe ka te beje me familjen dicka familjare dmth edhe e ke me siklet te madh. ka shume mundesi qe per pak kohe ti do e marresh kete lajmin dhe po te them qe eshte shume i bukur. Dicka do ndryshoje ne jeten tende, however nuk ka per te ndodhur "neser" ne kuptimin shume shpejt, do kete ca gjurulldira, zhurma, tamaqarllik si gjithnje neper ceshtjet famoljare po ne fund ka per te te dal me gezim. Maje men. Ke per te ardh me me dhene i kafe ti mu :thumbsup:

Izzyyy :tipsy:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Maje men. Ke per te ardh me me dhene i kafe ti mu :thumbsup:

Izzyyy :tipsy: [/qb]
... zakonisht kerkohen "nji pale carape grash, ngjyre mishi"... kshu qe duket qe se ke zanot tamom Livo :lol: .

Hajdut mos u rrej !!! Shif punen e metrit katror, se asht ma e besushme. Ta thom un' qe du carape masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Livo shko kerkoji rimbursim paresh aty ke YMCA ku ke bo kursin :tipsy: :lol: :tipsy: !!!

Hajduto, ke dy versione. Ti shif e merr tashi, kush te intereso me shume. Hajd' cun i mire...

personazh

Valoris scriptorum

i mor te dyja mre! s'zgurjaset burri per nji kafe e nji pal çorape! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Livo qe dhe nji te fresket:

shoh nji shokun tim te ngushte me nje çun tjeter diku andje nga lagj'ja ime ne Tirone. na ndante rruga ne te cilen kishte uje, qe me duket se kishte formen e rrekese. tentova ti takoj, por ata u gjenden papritur te zhytur ne uje te ngrire. rrinin shtrire ne kurriz, ashtu siç rrihet ne det per qejf, nqs ke parasysh. mbaj mend qe gjendesha siper nje pjese toke, dhe nga nje e çare e saj shihja trupat e tyre ne uje te ftohte, uje i cili dukej si rryme e nendheshme ne ate çast. me dy shoke te tjere arritem te nxirrnim nga uji ate djalin qe nuk njihja. te alarmuar nga frika se mos trupi i ktij tjetrit mos zhdukej nga e çara nga e cila e shihnim tentuam te kapnim dhe tjetrin. fus doren ne te çare dhe i kap krahun ktij shokut tim. ai me ngul thonjte ne parakrah, dhe ca nga i ftohti, ca nga thonjte e tij, lekura me dhimbti deri ne percellim. arrita ta nxirrja, dhe fillova ti shtypja kraharorin qe ta sillja ne vete......kaq.

I love new york

Primus registratum

hmmmm je sikletos per dicka ne lidhje pune shoqnie, sikur te ka met naj gjo merak ose si tip pishmani dhe sikur je ftof me nje shok ndopak. nuk e di nese eshte nje "pellg" gjeografik qe ju ndan apo dicka tjeter po ca gjera sikur jane ftofur mes jush dhe ose ti ose ai ka zene nje shok te ri per te cilin sikur je pak xheloz, nese mund te pe4rdor kete llaf, ne shenje shoqerie gjithmone, e kupto ti.
gjithsesi ti se shpejti sikur purifikohesh nga shpirti per dicka, sikur arrin te zgjidhesh nje konflikt ne vetvete i cili ka ca kohe qe te ka munduar and you feel good after quite some time.
Kaq mund te them per momentin, edhe ti na jep icik ma shume info nese i afrohem ndopak minglave te jetes tate /pf/images/graemlins/laugh.gif

uuuuuuuu se harrova ene mos nigjo Izzyn se ka inot ajo :tipsy: :wave:

personazh

Valoris scriptorum

ket shokun e kam larg gjeografisht vertet...e çoç kena kohe pa u llafos si quni-qunit /pf/images/graemlins/laugh.gif

per ate qe thua ne te ardhmen...do ta them ne te ardhmen e lal...si thu? /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Me verte dallo ondrra kjo
icon20.gif

... me fillu me te ti kallxu ca te miat (jo se nuk u kuptoj vete /pf/images/graemlins/laugh.gif po dua te ballafaqoj idete /pf/images/graemlins/laugh.gif ) a ben ???

'mbrema meqe ra llefi !!!

mostro

Putraku

Edhe une kame pare nje enderr qe me ka kall daten..
Isha ne shtepi dhe po luaja me letra,kur nji qen i bardhe hyn nga dera e ballkonit dhe me me kafshon me dhembet e tij prej qelqi,iki me vrap dhe cte shoh pas meje me vjen njii njohuri im...
cfare shpjegimi mund ti jap?qe ky i njohuri!!!.. :confused:

Isabelle

Valoris scriptorum

...ai i njofmi jot qeka nji qen bir qeni, dhe me siguri do ket' dhomt e qenit proteze !!!

Ruhu vlla !!!

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Ruhu vlla !!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ruju knej ruju anej,sna ka met lesh me trup /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

Izzy une me verte i knoj endrrat ashtu si ato "appeal to me" vecse nuk du me m'vone ne prove se sikletosem pastaj ene ke emocinet e screw up :tipsy:

kshu qe po pate oneer me knu, qite :devil:

Putrak, kujdes nga njeri qe s'ta do te miren. mundohet te jete tmeresisht transparent me ty vec thiken mbrapa shpine e ka profesion :shrug:

personazh

Valoris scriptorum

çao torturusja e shtrydheluleve. kam pa ne enderr siku i kisha floket e gjata, te bome me rasta te dendura. mezi i mblidhja aq te mdha ishin rastat. me pelqenin qamet ama.

Isabelle

Valoris scriptorum

Ti ben mire me fillu me i fut nji dore valium para se me flejt se e lodhe grun e huj : si dhe nji dite pushim ! Pse tu shpik per ty do e kaloj jeten ajo ?

bebi

Primus registratum

he maj, se kajher edhe aja s'ka ke me rrejt edhe shyqyr qe del nazhi ktu sa mos me e lan me harru profesionin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Mire mi mir', po ja i merr Nazhi me verte llafet e ksaj dhe dite per dite e fillo diten duke menu se ca i ka than' Madame Livi /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Une kam hall se do fandakset /pf/images/graemlins/laugh.gif !

bebi

Primus registratum

ma mir qe merret me madame Livi /pf/images/graemlins/laugh.gif
se prej hallit, po kerkon derman ne Bumology, e aty e hangri dreqi nazhin /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] çao torturusja e shtrydheluleve. kam pa ne enderr siku i kisha floket e gjata, te bome me rasta te dendura. mezi i mblidhja aq te mdha ishin rastat. me pelqenin qamet ama. [/qb]
nothing much Duto, icik siklet, kshu gjojna te vogal dite, strse ditore, mo e vrit menjen se cun i bukur je po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s luleshtrydhet jane te embla mo aman :devil:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Mire mi mir', po ja i merr Nazhi me verte llafet e ksaj dhe dite per dite e fillo diten duke menu se ca i ka than' Madame Livi /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Une kam hall se do fandakset /pf/images/graemlins/laugh.gif ! [/qb]
po ti je e fantaksur per vete moj :tipsy:
ene Liv-i nuk shpik hic, i dalin ka shpirti, eshte e lidhme me ca higher power energies :devil:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ja e imja. (ne fakt jane te gjitha situata dhe mendime qe kam kaluar nje dite me pare thuajse po prape po e shkruj)

Eci neper ca korridore si bodrume per te kerkuar dike, pastrusen e shpis, pastaj hipi ne nje si tip lokali apo salle lojrash dhe dal ne nje ballkon me dere xhami, mbaj mend xhamin eshte muzg dhe cuditerisht dua te nder teshat aty. Pastaj jam ne rruge dhe fillon te bjere bresher, menjehere si pakuptuar, njesoj si copa akulli qe bien nga qielli kokerrmadh. Pastaj sikur nje shok i imi (dhe burri i nje shoqes time te mire) me afrohet dhe me thote hajt te te puth njehere ashtu si dua une te te puth dhe s'te kam puthur kurre se neser eshte Pashke. Kujtohem qe duhet te therres pastrusen se eshte e shtune dhe Pashka eshte te henen. Shume te ngaterruara me njera tjetren dhe ndoshta te shkruara jo me rregull.

Si ringrazia in anticipo per la preziosa collaborazione e si avvale dell'occasione per esprimere i sensi della mia piu alta considerazione. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lara, siklete, zhurme, konfuzion dhe pak gri ne jeten tende per momentin. :idea: Kam pershtypjen se stresi per dicka qe te mundon shpirterish mund te te kete dhen naj tip gjendjeje gripale te lehte ose ndjehesh si e plogesht. Gjithsesi do thoja mundohu te vesh ca gjer ne vend,per para se te marresh persiper inisiativa te reja per nje ceshtje pune dhe mbase dicka romantike as well.
Po ajo shoqja jote, burri i se ciles donte te puthte eshte merzitur per dicka, sikur keni folur per ca gjera qe e kane merzitur ate dhe nuk e di pse mund te jesh ndjere paksa "fajtore" ne brendesi per nje muhabet por ama asaj nuk ja ke shprehur, dhe mendoj qe ke bere mire sepse eshte dicka pa peshe, one of those moments.
Se shpejti Lara, do marresh nje lajm nga larg ka mundesi qe do te te gezoje.
Kaq per momentin