Re: Endrra ime eshte ...!
nje ender kronike qe shikoj:
jam duke vrapuar me te gjitha forcat dhe fillon te bie shum shi, nagaqe jam larguar me teper se duhet nuk kam mundesi te kthehem mbrapsh dhe jo larg fushes, eshte nje shtepi me nje grua te dera qe me pret. Mbrenda te shpia ka njerez qe i shikoj per here te pare ne jeten time:eshte nje mashkull qe me shikon shtremet dhe ndjek cdo veprim timin, me pantallona te zeza HOGU BOSS ( duhet te jete patjeter shqiptar), eshte ulur te krevati dhe mbrapa tij eshte nje goce e vogel bjonde qe hidhet, eshte nje zezak me doreza boksi, dhe gruja qe me hapi deren.
te gjithe arrijme te komunikojme me njerin tjetrin me telepati. goca e vogel bjonde eshte shum e shemtut nga afer, ka sy blu dhe shenja te balli, nuk e durojme dot njera tjetren. Hidhet e pare te qafa ime dhe mundohet te me mbysi. Asnjeri nuk leviz nga vendi! Fillojme dhe zihemi te dyja, ia lidh duret, dhe filloj ta terheq nga kemebet te nje sallon i ngushte duke e perplasur pas mureve! e shikoj qe vuan dhe vazhdoj ta perplas! ne te nejeten kohe i them vetes sime qe jam nje kriminele por eshte ose ajo ose un qe duhet te vdesi sonte! papritams gjendem ne nje park qe shkoj shpesh here, mes mamit dhe gjyshes sime. Duke ecur, gjyshja ime thot qe kjo bjondja e vogel eshte goce simpatike dhe e dashur, atehere bjondja ndalon dhe i jep mamit tim nje lule, me afrohet mua te me puthi dhe ne te njejten kohe ndjej qe me pret me briskun qe ka ne dore. Mundohem ta terheq nga floket,por nzjerr gersheret nga xhepi dhe do ti presi te mijat! Te gjithe zhduken dhe me lejne vetem para hyrjes kryesore te nje spitali qe me merr mendjen nga ngjyra e bardh.