Emrat e Anetareve

ameba

Forumium maestatis
Re: Emrat e Anetareve

Mando po ne jena lodh mer vlla tuj bo kerkesa lart e poshte me i pas titujt nen emer te vecante e origjinale ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Tani si i behet??? Apo te fillojme nga aplikimet nga e para /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Mando,
kam mundesi te ma heqesh nentitullin se e rregulloj vete ne profil, pasi ky format na e jep mundesine.

Vete une jam kundra ketyre nentitujve standarde dhe mendoj plot njerez do te benin fare mire pa to!

alinos

Forumium maestatis

Mandi,
merr ngjyre ky lloj, dhe nese po, na e kallzo i cik si behet.
denk ju in ëdvens!

marina s.

Forumium maestatis

Si i behet t'i japim ngjyre apo ta bejme bold/pjerret titullin nen emer? Na e shpjegoni pak se s'po funksion asnjera nga provat qe bejme vete.

S

Scorpion

Guest

Shume kerkoni ju... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif Po sikur mos t'jua themi... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

<i> titulli nen emer </i> per pjerrtas

<b> titulli nen emer </b> per bold

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif Sceptic

marina s.

Forumium maestatis

E kam provuar dje,e kam pruvuar sot...non funziona /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif . e provoj dhe tani dhe shikoje si do dale...

S

Scorpion

Guest

Upsss me duket se vetem te MOD e ADMIN funksionte. Se di pse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif

ameba

Forumium maestatis

Bashkohem me kerkesen e Sceptic ... gjeni nje zgjidhje qe edhe ne populli i thjeshte i AF-se te kemi mundesi me i modifiku titujt nen emer (nick) si na ka qefi...

2celjan-fr3

Primus registratum

me sa duket forumi eshte jeta e pink paradise, une kisha nga profili i kaluar nja 800 postime + keto 100 qe kam ketu dal dore e vjeter, hajt me uroni dhe veteran, eshte tradite familjare mesa duket titulli veteran se kam pas edhe gjyshin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

GJYSHI

Gjyshi

Une qekam bo veteran
Sa mire qe ndjehem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif