Emra Shqiptare

Guest
Re: Emra Shqiptare

kari eshte emri me i vjeter qe rrjedh nga fjala pellazge qe do te thote grek

Guest

Florion-qe eshte e ndare ne Flori dhe Jon pra florinjt e Jonit.Eshte dhe imi jo per gje /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga <saranda>:
[qb] a mund te me ndihmoni se qfar dmth ka emri im saranda faleminderit [/qb]
TURP PER TY VAJZUSHE SI NUK E KE PYETUA ATE QE TE KA PAKEZUAR EHDE UNE QUHEM SARANDA DHE JETOJ NE MERGAT POR KUPTIMIN E E MRIT TIME E DI ME KA VEN GJYSHJA IME E NDJER E CILA NE VITIN 1983 KISHTE VIZITUAR SHQIPERIN DEH QYTETI SARANDA I KISHTE LEND KUJTIME TE MIRE ESHTE VEND BREKTETAR NE SHQIPERI KU RRITEN EDHE PALLMAT VEND ME SHUME BUKUR NATYRORE ETJ PO QE DHE NE GJUHEN GREKE NUMRIN 40 E KANE PAGEZAR ME EMRIN SARANDA NE KUJTIME TE NJE KISHE TE VJETER GREKE FLM PER MIREKUPTIM

Guest

ARTENE NE SHQIP TENI I ART REA EMER I VJETE I FISIT ILIR VLERA DICKA E VLEFSHME IDOL QE D.M.TH ADHURIM ILSA EMER I KOMBINUAR NGA FISI ILIR DHE SARANDA IL-SA UROJ TE JU PELQIJN PERSHENDETJE NGA MERGIMI

Guest

Une mendoj te vini emrin Jona .

Me respekt Adrian Haskaj

Guest

Emri>Drina ose Drini,rrjedhing nga Lumi Drini ne dukagjin,Po ashtu Kelmendtina ka nje domethenje te mire i cili rrjedh nga kelmendi,
Elonda,Erza,Abetare shum i bukur,Jetemira,etc ka shum emra te bukur shqiptar me nganje domethenje,.

Guest

Desha te dijë për emrin tim se qfarë do të thot pra emri im është TAURIKA.