Emra Shqiptare

Guest
Re: Emra Shqiptare

Albert
Alberta
Fatjona
Fatjoni
Sajmir
Sajmira
Gezim
Gezime
Dita
Diti
Blerina
Blerim
Narda
Nardi
Egla
Egli
Mikejla
Mikeli
Ardjan
Ardjana
Albana
Albani
Sabrie
Sabriu
Bruno
Bruna
Klaudi
Klaudia
Genti
Genta
Jona
Joni
Xheni
Xhoni
Fatmir
Fatmira
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

Arben
Arjan
Alban
Anton
Altin
Armand
Anxhelo
Aleks
Blerim
Betim
Blero
Beso
Besim
Besmir
Doni
Demi
Diti
Denis
Elis
Elton
Ermal
Ermand
Erjon
Enkeld
Endri
Eli
Eni
Fatmir
Fatjon
Fred
Goni
Gledis
Gerald
Gezim
Gent
Granit
Gentian
Hamit
Hemer
Ilir
Isi
Jeton
Joni
Jani
Juli
Juljan
Kevi
Klevin
kamaro
Klevis
Klaud
Lorenc
Leo
Lio
Leci
Limi
Leonard
Lino
Miri
Meri
Mandi
Mondi
Miljani
Milo
Martin
Margarit
Nuri
Nevrus
Nardi
Nazif
Oni
Olti
Patrit
Qemer
Qerim
Soni
Sajmir
Sajmo
Sebastjan
Sebi
Sebjan
Shpat
Suad
Tani
Toni
Tomorr
Uran
Urim
Visi
Xhoni
Xhonatan
Xherfi
Xhemil
Xhelal
Xhastin
Ylli
Ylmer
Ylber
Zani
Zhani
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

Arben
Arjan
Alban
Anton
Altin
Armand
Anxhelo
Aleks
Blerim
Betim
Blero
Beso
Besim
Besmir
Doni
Demi
Diti
Denis
Elis
Elton
Ermal
Ermand
Erjon
Enkeld
Endri
Eli
Eni
Fatmir
Fatjon
Fred
Goni
Gledis
Gerald
Gezim
Gent
Granit
Gentian
Hamit
Hemer
Ilir
Isi
Jeton
Joni
Jani
Juli
Juljan
Kevi
Klevin
kamaro
Klevis
Klaud
Lorenc
Leo
Lio
Leci
Limi
Leonard
Lino
Miri
Meri
Mandi
Mondi
Miljani
Milo
Martin
Margarit
Nuri
Nevrus
Nardi
Nazif
Oni
Olti
Patrit
Qemer
Qerim
Soni
Sajmir
Sajmo
Sebastjan
Sebi
Sebjan
Shpat
Suad
Tani
Toni
Tomorr
Uran
Urim
Visi
Xhoni
Xhonatan
Xherfi
Xhemil
Xhelal
Xhastin
Ylli
Ylmer
Ylber
Zani
Zhani
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

Arben
Arjan
Alban
Anton
Altin
Armand
Anxhelo
Aleks
Blerim
Betim
Blero
Beso
Besim
Besmir
Doni
Demi
Driti
Diti
Denis
Elis
Elton
Ermal
Ermand
Erjon
Enkeld
Endri
Eli
Eni
Fatmir
Fatjon
Fred
Goni
Gledis
Gerald
Gezim
Gent
Granit
Gentian
Hamit
Hemer
Ilir
Isi
Jeton
Joni
Jani
Juli
Juljan
Kevi
Klevin
kamaro
Klevis
Klaud
Lorenc
Leo
Lio
Leci
Limi
Leonard
Lino
Miri
Meri
Mandi
Mondi
Miljani
Milo
Martin
Margarit
Nuri
Nevrus
Nardi
Nazif
Oni
Olti
Patrit
Qemer
Qerim
Soni
Sajmir
Sajmo
Sebastjan
Sebi
Sebjan
Shpat
Suad
Tani
Toni
Tomorr
Uran
Urim
Visi
Xhoni
Xhonatan
Xherfi
Xhemil
Xhelal
Xhastin
Ylli
Ylmer
Ylber
Zani
Zhani
 

Albert Zylyftari

Primus registratum
Re: Emra Shqiptare

]Fillimisht postuar nga saranda
a mund te me ndihmoni se qfar dmth ka emri im saranda faleminderit

saranda- eshte shume e thjeshte
sa ra nda
ajo qe ra ndaje
A do me me shqip
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

i dëbuar nga vendlindja me 1968 dhe kështu jetojë me Familjen time deri sot në gjermani, vitin e kaluar e martova djalin me një vajzë nga Kosova e kshtu familja ime u shtua edhe për një antarë, e ky ësht nipi im dhe e quanim LIRJON dome thën Lirija Jon e shkurtimisht LIRJON
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

Keni harruar edhe nje emer te bukur shqipetar e ai eshte "DRITERO"
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

emri DEA sduhet harruar, mos harroni Dean e Butrintit
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

emri DEA sduhet harruar, mos harroni Dean e Butrintit
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

emri DEA sduhet harruar, mos harroni Dean e Butrintit
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

emri DEA sduhet harruar, mos harroni Dean e Butrintit
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

emri DEA sduhet harruar, mos harroni Dean e Butrintit
 

Guest
Re: Emra Shqiptare

une kam dëshir që të shtoj një emër në listën e emrave shqipëtar e ai është "valmir"kuptimi i këtij emri është
"vala e mirë"
 

Blendi

Primus registratum
Re: Emra Shqiptare

vetmia - me kujtove qe spanjollet vene emra si ne Espernaza - Shpresa apo Alma, Linda e keshtu emrash qe i marrim nga spanjishtja...

por ata perdorin edhe SOLEDAD per emer femre, qe do me thene VETMIA. A nuk duket si emer i tmerrshem?
 
Top