KJO DO TE THOT SE REJA JOTE KA AKOMA EDHE PAK PER TE MBERRITUR!Fillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb] skam qene kurre e lumtur,
kjo teme nuk eshte per mua! [/qb]
KORDELJA mbase ke thene boll flori, por une Ada dua akoma! /pf/images/graemlins/tongue.gif LOL Jo, jo e kam fjalen i ke thene kaq shume bukur te gjitha keto arsye qe te bejne ty te lumtur dhe kur ndjehesh e leumtur. Madje, disa prej te cilave i ke te perbashketa me mua zemer. Vazhdo keshtu, se na filluan lotet ne ketej bukuroshe! Aman e ç'fare mund te presesh prej nje vajze te talentuar per Letersi e te dhene pas Poezise siç je ti?! /pf/images/graemlins/smile.gif (Ngjakemi bashke moj!) LOLFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Lumturia per mua eshte nje ndjenje e te qenit e plotesuar.
Jam e lumtur kur te gjithe njerezit, te afermit e mi, te shtrenjtit e mi jane mire.
Jam e lumtur kur koha eshte e bukur dhe une s'kam asgje per tu shqetesuar vecse per te shijuar kete mot paqesor.
Jam e lumtur kur fle qete pasi nuk me mbyt ankthi se dicka duhet te prese naten qe te qartesohet.
Jam e lumtur kur arrij ato pakz synime qe shohin vecse ne rrugen time pa u ngaterruar me rruge te te tjereve.
Jam e lumtur kur e ndjej veten te deshiruar dhe te vleresuar nga te tjeret, por vetem nga ata qe kane rendesi per mua, ndersa ata te tjeret pertej te tjereve s'mund te lumturohen per mua.
Jam e lumtur kur kam nje liber ne dore dhe lecis artin e magjishkruar nga shkronjesit e mi te preferuar, te famshem apo jo te famshem.
Jam e lumtur kur pi kafen time te mengjesit me miqte e mi, nje ritual ky i pazevendesueshem per kenaqesine e llojit te vet.
Jam e lumtur kur uroj dhe me urojne.
Jame e lumtur kur bej dhurata.
Jam e lumtur dhe mbi te gjitha lumturite kur jam e kthjellet dhe arrij te perceptoj lehtshem dhe kendshem me cdo shqise timen te bukuren, te respektueshmen, te arsyeshmen, te dashuren, te magjishmen.
P.s.Keshtu mund te vazhdoja pafyndesisht, por mendoj se kam thene boll. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
No actually, I think she's got it all around her. She just has to internalize it. I think she is a good person and got guts to speak her mind even though kind of feeble right now of her surrounding. YOU GO GIRL /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga ADRIA:
[qb]KORDELJA mbase ke thene boll flori, por une Ada dua akoma! /pf/images/graemlins/tongue.gif LOL Jo, jo e kam fjalen i ke thene kaq shume bukur te gjitha keto arsye qe te bejne ty te lumtur dhe kur ndjehesh e leumtur. Madje, disa prej te cilave i ke te perbashketa me mua zemer. Vazhdo keshtu, se na filluan lotet ne ketej bukuroshe! Aman e ç'fare mund te presesh prej nje vajze te talentuar per Letersi e te dhene pas Poezise siç je ti?! /pf/images/graemlins/smile.gif (Ngjakemi bashke moj!) LOLFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Lumturia per mua eshte nje ndjenje e te qenit e plotesuar.
Jam e lumtur kur te gjithe njerezit, te afermit e mi, te shtrenjtit e mi jane mire.
Jam e lumtur kur koha eshte e bukur dhe une s'kam asgje per tu shqetesuar vecse per te shijuar kete mot paqesor.
Jam e lumtur kur fle qete pasi nuk me mbyt ankthi se dicka duhet te prese naten qe te qartesohet.
Jam e lumtur kur arrij ato pakz synime qe shohin vecse ne rrugen time pa u ngaterruar me rruge te te tjereve.
Jam e lumtur kur e ndjej veten te deshiruar dhe te vleresuar nga te tjeret, por vetem nga ata qe kane rendesi per mua, ndersa ata te tjeret pertej te tjereve s'mund te lumturohen per mua.
Jam e lumtur kur kam nje liber ne dore dhe lecis artin e magjishkruar nga shkronjesit e mi te preferuar, te famshem apo jo te famshem.
Jam e lumtur kur pi kafen time te mengjesit me miqte e mi, nje ritual ky i pazevendesueshem per kenaqesine e llojit te vet.
Jam e lumtur kur uroj dhe me urojne.
Jame e lumtur kur bej dhurata.
Jam e lumtur dhe mbi te gjitha lumturite kur jam e kthjellet dhe arrij te perceptoj lehtshem dhe kendshem me cdo shqise timen te bukuren, te respektueshmen, te arsyeshmen, te dashuren, te magjishmen.
P.s.Keshtu mund te vazhdoja pafyndesisht, por mendoj se kam thene boll. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
PERGJIGJE YLL, YLL, YLL, YLL, YLL, YLL, YLL siç je vete! BRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
ADRIA[/qb]
JO MISTIK SKAM VUAJTUR DHE SI LEJOJ AS EDHE NJE MASHKULLI TE ME AFROHET DHE TE MA PRISHI QEFIN. EDHE PSE JAM NE MES TE MIRAVE IA NZI JETEN NJEREZVE TE SHTEPIS, JAM E ZHGENJYER NGA VETVETJA, JAM EKSESIVE, EGOISTE, IMPLULSIVE DHE CFARE ESHTE ME E KEQJA ME DUKET VETJA NDYSHET NGA TE TJERET, KUPTOHET QE SJAM FARE NARSISISTE!Fillimisht postuar nga mistiku:
[qb] EMINEM D12,
Me vjen shume keq qe ndjehej ashtu! Ta dishe, se edhe pa vuajtur nuk shkon kah perparimi i shpirtit! Aqe tragjike paska qene jeta jote?! Lumturine duhet kerkuar dhe gjetur! A je (tragjikisht) aqe pesimiste e madhe? Edhe lumturine, edhe pikellimin i ke brenda shpirtit tend!!! Ti je fajtore qe ndjehej ashtu, dhe Ti mund te ndryshosh! Nese Ti nuk i ndihmon vetes, nuk mund te ndihmoje askush! Mundoju me e pa jeten me sy optimistik! Mos kerko gjera te medha e perfekte! Edhe lindja e diellit, edhe cicerima e zogut mund te bejn te lumtur!? Ka njerez qe edhe ne karroce invalidore jetojn te lumtur. Si duket ne zemren tende nuk ka dashuri as per veten Tende dhe as per kurgja tjeter!? Hiqe urrejtjen, pikellimin. Fal, dhe harroji te keqijat qe te kane ndodhur!!! Si duket je robine e kujtimeve?! Harroji! Falendero Ekzistencen per cdo dite qe te lejohet ta jetosh! DUAJE VETEN, dhe fillo te duash edhe dike tjeter! Nese ndonje mashkull ta ka bere jeten ferre fale, dhe harroje! Nuk jane te gjithe mashkujt dreqen as engjell, dhe nuk jane njesoj. [/qb]
:tipsy: Me pelqen.Fillimisht postuar nga dorina d:
[qb] Po jap si pergjigje vetem nje citat. Ia perseris shpesh vetes ne momentet e "palumtura"
Njeriu i shendoshe ka 1000 deshira
I semuri vetem nje, te jete i shendoshe [/qb]