EKSITIMI NE AMBJENTE PUBLIKE...........

alecsa

Primus registratum
EKSITIMI NE AMBJENTE PUBLIKE...........

PERSH TE GJITHE ANTAREVE TE ALBFORUMIT.(HYRJE E PAZAKONTE PO JAM E ANETARE E RE DHE DO MA FALNI)ME RA NE MEND KJO TEME E çUDITSHME.A JU KA NDODHUR QE TE EKSITOHENI NE AMBJENTE PUBLIKE NGA NDONJE GJE QE LEXONI APO QE JU KUJTOHET DHE PASTAJ TE VENI VRAP NE BANJO DHE ATY TE KENAQNI ''THESARIN TUAJ TE VOGEL''DOMETHENE TE MASTURBOHENI DHE PRAPA DERES TE PRESIN NJEREZIT PER TE DALE JU? E PRA MUA ME KA NDODHUR TE DASHUR MIQ......... :wub:

aspahiual

Primus registratum
Re: EKSITIMI NE AMBJENTE PUBLIKE...........

Fillimisht postuar nga catgirl:
[qb] PERSH TE GJITHE ANTAREVE TE ALBFORUMIT.(HYRJE E PAZAKONTE PO JAM E ANETARE E RE DHE DO MA FALNI)ME RA NE MEND KJO TEME E çUDITSHME.A JU KA NDODHUR QE TE EKSITOHENI NE AMBJENTE PUBLIKE NGA NDONJE GJE QE LEXONI APO QE JU KUJTOHET DHE PASTAJ TE VENI VRAP NE BANJO DHE ATY TE KENAQNI ''THESARIN TUAJ TE VOGEL''DOMETHENE TE MASTURBOHENI DHE PRAPA DERES TE PRESIN NJEREZIT PER TE DALE JU? E PRA MUA ME KA NDODHUR TE DASHUR MIQ......... :wub: [/qb]
Qenka perqyrrur "thesari i vogel" he? :lol:

personazh

Valoris scriptorum

mo n'fun ondrra Xingaros u realizu,kjo teme u hap! jep lale, tregoji robve si u muloshe me rone ne plazh /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...vallahi keq e keni ju...si per mire si per keq nuk e fshihni dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aq me shume ne plazh /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

n'plazh i gjehet dermoni se rera spostohet kollaj...po ne pishina thuaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] n'plazh i gjehet dermoni se rera spostohet kollaj...po ne pishina thuaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
N'pishina rreshket kollaj kollaj...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Ik more,se ti ne gjendjen me ekzaltuse te jesh e ke sa te harabelit.Ti ne pishina del lakuriq siç lejne ato kalamanjte e vegjel 1 vjeç e gjys kshu qe sa jane ngritur ne kembe dhe kane frike mos i pengojne mbathjet kur hecin. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

sa kom qesh qafsha t'gjith!

n'gjo, se i kam bytht e bardha e m'digjen, e kom merak me heq rrobebanjot....ti seç je si i erret e leshohesh pa dert kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

DEUS_MORTEM_EST

Primus registratum

:mad: nuk dini me te forten. si ish kolegjist dhe njerez pervers qe jemi nje dite une A.Sh(femer) dhe A.L kishim shkuar me disa nga shoket e mi fetar ne nje xhami te stambollit aty ne beşiktaş. shoket e mi moren "abdes" dhe u bene gati te falin "namazin" dhe na thane te prisnim ne hyrje te xhamise pasi do vonoheshin nje çike sepse do luteshin qe edhe ne te futeshim ne udhen e "drejte te allahut" (assholes) :goofy: po ne (une A.SH. dhe A.L.) si militantet me te betuar te djallit shkuam nga krahu tjeter i xhamise dhe po shihnim femrat qe po faleshin. mbase vete fakti qe ishin te mbuluara koke e kembe dhe qe ngrinin vithet me aq delikatese na beri qe te eksitoheshim. A.Sh dhe A.L qe jane te lidhur prej me shume se nje vit me thane mua qe te beja roje dhe u futen mbas nje cepi ne kry te shkalleve. ideja qe ata po e benin vetem rreth 10 metra larg meje dhe fakti qe ishim ne shpine e zotit po me bente qe te masturbohesha aty ne vend po detyra na kerkonte qe te ruanim shoket tane ne "aksion" e siper. nejse ata mbaruan pune dhe pastaj thame qe mos tja tregonim njeriu kete histori po nuk po e mbaja dot.sa shkova ne shpi i "ngjita ca postera gazetash me vinovil" po prape isha i eksituar ne maksimum. kaq per sot.
KOLEGJI RULES :thumbsup: bye :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga DEUS_MORTEM_EST:
[qb] :mad: nuk dini me te forten. si ish kolegjist dhe njerez pervers qe jemi nje dite une A.Sh(femer) dhe A.L kishim shkuar me disa nga shoket e mi fetar ne nje xhami te stambollit aty ne beşiktaş. shoket e mi moren "abdes" dhe u bene gati te falin "namazin" dhe na thane te prisnim ne hyrje te xhamise pasi do vonoheshin nje çike sepse do luteshin qe edhe ne te futeshim ne udhen e "drejte te allahut" (assholes) :goofy: po ne (une A.SH. dhe A.L.) si militantet me te betuar te djallit shkuam nga krahu tjeter i xhamise dhe po shihnim femrat qe po faleshin. mbase vete fakti qe ishin te mbuluara koke e kembe dhe qe ngrinin vithet me aq delikatese na beri qe te eksitoheshim. A.Sh dhe A.L qe jane te lidhur prej me shume se nje vit me thane mua qe te beja roje dhe u futen mbas nje cepi ne kry te shkalleve. ideja qe ata po e benin vetem rreth 10 metra larg meje dhe fakti qe ishim ne shpine e zotit po me bente qe te masturbohesha aty ne vend po detyra na kerkonte qe te ruanim shoket tane ne "aksion" e siper. nejse ata mbaruan pune dhe pastaj thame qe mos tja tregonim njeriu kete histori po nuk po e mbaja dot.sa shkova ne shpi i "ngjita ca postera gazetash me vinovil" po prape isha i eksituar ne maksimum. kaq per sot.
KOLEGJI RULES :thumbsup: bye :wave: [/qb]
Ketu jemi tek Eros! Nuk lejohen asnje lloj ofeze indirekte ndaj fese apo besimeve te tjera. Jeni i lutur te moderoni fjalorin, perndryshe mesazhet e juaja do te fshihen !

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Fillimisht postuar nga DEUS_MORTEM_EST:
[qb] :mad: nuk dini me te forten. si ish kolegjist dhe njerez pervers qe jemi nje dite une A.Sh(femer) dhe A.L kishim shkuar me disa nga shoket e mi fetar ne nje xhami te stambollit aty ne beşiktaş. shoket e mi moren "abdes" dhe u bene gati te falin "namazin" dhe na thane te prisnim ne hyrje te xhamise pasi do vonoheshin nje çike sepse do luteshin qe edhe ne te futeshim ne udhen e "drejte te allahut" (assholes) :goofy: po ne (une A.SH. dhe A.L.) si militantet me te betuar te djallit shkuam nga krahu tjeter i xhamise dhe po shihnim femrat qe po faleshin. mbase vete fakti qe ishin te mbuluara koke e kembe dhe qe ngrinin vithet me aq delikatese na beri qe te eksitoheshim. A.Sh dhe A.L qe jane te lidhur prej me shume se nje vit me thane mua qe te beja roje dhe u futen mbas nje cepi ne kry te shkalleve. ideja qe ata po e benin vetem rreth 10 metra larg meje dhe fakti qe ishim ne shpine e zotit po me bente qe te masturbohesha aty ne vend po detyra na kerkonte qe te ruanim shoket tane ne "aksion" e siper. nejse ata mbaruan pune dhe pastaj thame qe mos tja tregonim njeriu kete histori po nuk po e mbaja dot.sa shkova ne shpi i "ngjita ca postera gazetash me vinovil" po prape isha i eksituar ne maksimum. kaq per sot.
KOLEGJI RULES :thumbsup: bye :wave: [/qb]
Ketu jemi tek Eros! Nuk lejohen asnje lloj ofeze indirekte ndaj fese apo besimeve te tjera. Jeni i lutur te moderoni fjalorin, perndryshe mesazhet e juaja do te fshihen ! [/qb]
Sa mire do te ishte sikur te ishte Albforumi pa ty paperina dhe compani...jo per gje jo po ai nuk tha asgje kurse ju e kini zakon te fusni hundet kudo.
NA E SHPIFET ME KETE FSHIRJEN E MESAZHEVE.

bengu

Primus registratum

sikur shkrun ketu qe te erosi nuk lejohen femijet re, ca bohet me keto fantazi adoleshente, ncncncnc :shrug:

Guest

Un e kam zakon te puthem e te kapem neper vende publike , se di pse po me eksiton qe te tjeret t'me shofin /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet te jem tipike ekzibicioniste /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ledio

Primus registratum

Un e kam zakon te puthem e te kapem neper vende publike , se di pse po me eksiton qe te tjeret t'me shofin duhet te jem tipike ekzibicioniste
Eshte e vertete kjo puna e vendeve publike se edhe mua me pelq shume te ferkohem ne vende publike.
Ka fillu ene e dashura ime t'i pelqeje keto pune, lum si une se ka ca tjera qe onone onone si jon. :rolleyes:

Guest

Cyrilo :thumbsup: Beni qef beni mos harroni te me ftoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ledio

Primus registratum

Do te te marrim per nje treshe :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cyril.B:
[qb] Do te te marrim per nje treshe :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
a ben te vi dhe une? :wink:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

ka rob qe eksitohen me shume ne publik se ne personal per ate pune gjithcka ben vaki bahh /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :devil:

Guest

Njoftim :
Lete vije kush ka fuqi , vetem qef te keni :lol:

mostro

Putraku

/pf/images/graemlins/frown.gif SHUME FTOFET SHUME FTOFET...PO E PROVOJ DHE NJIHER... :smash: