EKSITIMI NE AMBJENTE PUBLIKE...........
PERSH TE GJITHE ANTAREVE TE ALBFORUMIT.(HYRJE E PAZAKONTE PO JAM E ANETARE E RE DHE DO MA FALNI)ME RA NE MEND KJO TEME E çUDITSHME.A JU KA NDODHUR QE TE EKSITOHENI NE AMBJENTE PUBLIKE NGA NDONJE GJE QE LEXONI APO QE JU KUJTOHET DHE PASTAJ TE VENI VRAP NE BANJO DHE ATY TE KENAQNI ''THESARIN TUAJ TE VOGEL''DOMETHENE TE MASTURBOHENI DHE PRAPA DERES TE PRESIN NJEREZIT PER TE DALE JU? E PRA MUA ME KA NDODHUR TE DASHUR MIQ.........
PERSH TE GJITHE ANTAREVE TE ALBFORUMIT.(HYRJE E PAZAKONTE PO JAM E ANETARE E RE DHE DO MA FALNI)ME RA NE MEND KJO TEME E çUDITSHME.A JU KA NDODHUR QE TE EKSITOHENI NE AMBJENTE PUBLIKE NGA NDONJE GJE QE LEXONI APO QE JU KUJTOHET DHE PASTAJ TE VENI VRAP NE BANJO DHE ATY TE KENAQNI ''THESARIN TUAJ TE VOGEL''DOMETHENE TE MASTURBOHENI DHE PRAPA DERES TE PRESIN NJEREZIT PER TE DALE JU? E PRA MUA ME KA NDODHUR TE DASHUR MIQ.........

nuk dini me te forten. si ish kolegjist dhe njerez pervers qe jemi nje dite une A.Sh(femer) dhe A.L kishim shkuar me disa nga shoket e mi fetar ne nje xhami te stambollit aty ne beşiktaş. shoket e mi moren "abdes" dhe u bene gati te falin "namazin" dhe na thane te prisnim ne hyrje te xhamise pasi do vonoheshin nje çike sepse do luteshin qe edhe ne te futeshim ne udhen e "drejte te allahut" (assholes) :goofy: po ne (une A.SH. dhe A.L.) si militantet me te betuar te djallit shkuam nga krahu tjeter i xhamise dhe po shihnim femrat qe po faleshin. mbase vete fakti qe ishin te mbuluara koke e kembe dhe qe ngrinin vithet me aq delikatese na beri qe te eksitoheshim. A.Sh dhe A.L qe jane te lidhur prej me shume se nje vit me thane mua qe te beja roje dhe u futen mbas nje cepi ne kry te shkalleve. ideja qe ata po e benin vetem rreth 10 metra larg meje dhe fakti qe ishim ne shpine e zotit po me bente qe te masturbohesha aty ne vend po detyra na kerkonte qe te ruanim shoket tane ne "aksion" e siper. nejse ata mbaruan pune dhe pastaj thame qe mos tja tregonim njeriu kete histori po nuk po e mbaja dot.sa shkova ne shpi i "ngjita ca postera gazetash me vinovil" po prape isha i eksituar ne maksimum. kaq per sot.