SmS
Forumium praecox
Mqs askush nuk jep pergjigje per keto gjera ne privat nga kopetentet ridetyrohem dhe vij ketu te shpreh problemin tim.. Po mire mer vlla mos duhet te laj gjynofet e gjith chatisteve une apo si eshte puna? nuk e kuptoj keto dy zoterite ne fjale se ku e kan hallin...Madje bej cudi kur akoma shoh kete gunshot/pisi ne acclist dhe vazhdon te bej sikur ja ka kush per borxh dhe po me meshiron...Dibran ende vazhdon te veproje sipas interesave te tije a thua e kan marr chatin me tapi keto dy persona? ceshte kjo list e zeze? ke paskam share paskam ndyre goj une dhe qenkam ne list te zeze sipas pretendinit te dibran qe kam share ne main dhe qenkam fut ne liste te zeze nga sopat dhe vepron ne saj te interesit te tije duke hequr +v
(voice) gje te cilen se ka dhene ai dhe pa ofenduar apo cenuar ndonje dhe kur e pyet perse e hoqe thote je ne liste te zeze? cbehet keshtu Timi Kadafi Darksoul ju referohem Juve keta Aopat e kan marr chatin me tapi dhe veprojne sipas mendjes se tyre apo sipas rregullores se Albnetwork ? Po kadal mer se te gjith kemi nerva dhe durim dhe durimi nje dite sos ka kufije cdo gje...
Tani me gjeni nje ofendim ketu nga ana ime

I shkoj tek ndihme zoteris dhe i them shiko se skishte vend per banned
Me acaron qe ne pik te mjesit la lidhje dhe dal tek shqiperia dhe i them:
Ketu ben ban dhe me te drejte nuk them gje dhe iki fare futem te nesermen ne chat dhe....

(voice) gje te cilen se ka dhene ai dhe pa ofenduar apo cenuar ndonje dhe kur e pyet perse e hoqe thote je ne liste te zeze? cbehet keshtu Timi Kadafi Darksoul ju referohem Juve keta Aopat e kan marr chatin me tapi dhe veprojne sipas mendjes se tyre apo sipas rregullores se Albnetwork ? Po kadal mer se te gjith kemi nerva dhe durim dhe durimi nje dite sos ka kufije cdo gje...
Tani me gjeni nje ofendim ketu nga ana ime

I shkoj tek ndihme zoteris dhe i them shiko se skishte vend per banned

Me acaron qe ne pik te mjesit la lidhje dhe dal tek shqiperia dhe i them:

Ketu ben ban dhe me te drejte nuk them gje dhe iki fare futem te nesermen ne chat dhe....