E verteta!!

marko

Primus registratum
Re: E verteta!!

Une per vete i kam bu emra, maria dhe Koncita.
Nganjehere perdor dhe ate The stranger, qe ulesh nja gjys ore mbi doren tende deri sa te humbase ndjenja ne dore, dhe te duket sikur eshte dora e dikujt tjeter(lol)

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]Une per vete i kam bu emra, maria dhe Koncita.
Nganjehere perdor dhe ate The stranger, qe ulesh nja gjys ore mbi doren tende deri sa te humbase ndjenja ne dore, dhe te duket sikur eshte dora e dikujt tjeter(lol)[/qb]
hahahahaha, dreq

ti cuno vete e ke fajin se merr rugat kot, kilometra te tera edhe prape koncites i kthehesh...

astrit

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dua-malsorja:
[qb]
Fillimisht postuar nga Piramida:
ku do ta cojne tere ate te bardhe si thoni ju /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:
Perdoreni per embelsire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

,....nga Dua[/qb]
o DUA a nuk vjene te te beje lali nje embelsire? :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]Une per vete i kam bu emra, maria dhe Koncita.
Nganjehere perdor dhe ate The stranger, qe ulesh nja gjys ore mbi doren tende deri sa te humbase ndjenja ne dore, dhe te duket sikur eshte dora e dikujt tjeter(lol)[/qb]
:eek: do re la /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

mi - re - la
Pse mi kompozitor si Cesk Zadeja jom un e?
A ju shkodronet po ke party ju rri menja, ene emrat e Dorjanes i keni me nota muzike.(lol)

kabal

Primus registratum

interesante si teme kjo...
a thu se cunat e shqipnise vijne ka noj planet tjeter.
per menimin tim kjo qe ka hap temen ka dash thjesht me dit se kush nga ne ketu masturbohet dhe ka gjet si aresye shokun e vet kurioz dhe amerikan! /pf/images/graemlins/tongue.gif

DAC

Primus registratum

hahahahahahahah...........hahahahahahha
ca teme ...............

Frederika...la mano amicha
Antonella...la mano sempre quella

hahahahahahahha o TURO ket dun me dit kto ket ...
po si boni dhe ju femrat mi sikur nuk ju punojn duret dhe juve ......

The Genius

Primus registratum

girl's love cum!

Why do girl's live longer than guy's?
couse sperm got vitamin c /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:
lol

TEA

Forumium maestatis

hmmm ça eshte ky llaf i piset ketu :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Muni si shume po me bredh knej ka eros tina mo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos valle plasen librat ..play***** kur ben bagno?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Pse mi Pappy, te lash pershtypjen se kom nevoje per libra e..?? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Pse mi Pappy, te lash pershtypjen se kom nevoje per libra e..?? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Beh , duhet provuar per te kuptuar me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EVOLUTION EXTREME:
[qb]qysh ere i bikan shqiptaret me dore jeni ne vete ju apo ju kane ikur ato dy fareza qe kishit ne koke? Cjane keto muhabete njehere per masturbim a ku di une ca i thoni ju?? Po ju iku edukata fare e tani po i bini me top?? Jeni ne metro ju apo sjeni? Del motra e ska si ta hapi muhabetin edhe tregon nje histori edhe ju te tere me koke.
jo kurre asnjehere[/qb]
HIPOKRIT! DHE SMARTUBOHESH TI! KUJT DO TI THUASH MU?

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper Moon:
[qb]Kam nje cune ne shkolle qe ka nje interes shume te ndjeshem per Shqiperine dhe shqipetaret ne rralle te pare!
Dje si trap qe eshte me beri nje pyetje shume te cuditeshme dhe una nuk dija si ti pergjigjesha:
"Do albanian guys masturbate?"
/pf/images/graemlins/blush.gif Se kam idene prandaj dukeqene se e di qe do me pyesi dhe nja 100 here te tjera po si dhashe nje pergjigje ma jepni juve nji po qese jeni enought open! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

PS I am not actually waiting for a responce![/qb]
ne oren e msimit merreni me kto llafe ju??? :confused:
apo nuk ishit ke shkolla kur te pyti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

hahahahahahahahaha.......o Zot sa kam qesh me kete temen (me pargjigjet desha me thene).........kane me me pushu nga puna sot per crregullime mendore........hahaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Mos fol me kaq siguri per gjera qe i ke me te degjuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif