E verteta!!

tirana

Primus registratum
Re: E verteta!!

Mir neve qe na e ditke ritmin, po te hujve ka jua mesove mi???

Paperina, vazhdo ti lal se ty s'te ma te mshefta Hirkoja!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Mir neve qe na e ditke ritmin, po te hujve ka jua mesove mi???

Paperina, vazhdo ti lal se ty s'te ma te mshefta Hirkoja![/qb]
Po pse mo lal /pf/images/graemlins/wink.gif Ogni volta che devi............... Bottonare pantollonat ....

ketu do e thuash ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

tirana

Primus registratum

Ahahahah, ik e shejton se akoma nuk me ka maru e qeshmja e djeshme!!

Jo mi lal, me detyrim nuk e kam, po nese ju duhen per statistika, jam gati te bashkpunoj.
Aaaaa, Pappy Pappy!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Tullumbacja:
[qb]I bien dhe i bien me shume se te huajit madje. Dhe e di pse-ne? Sepse duke ndejt tere kohen neper chat e forum, s'para kane shume mundesi te njihen me femra, keshtu qe ngushellohen me mikeshen e lashte, Doriana /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Epo te rroje doriana ateher!Mos te te vij keq,por me kete qe po thu m duket se po don me na treguee,qe femrat sqekan ne lartesin e dorianes!ehhh?aaaaaa te lutem shume mos meno gjona te tilla! :smash: :tipsy: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po mire mo me qe jemi ne valle ec te kercejme /pf/images/graemlins/laugh.gif

1) Hera e pare.....keshtushi dmth....kur si e me ke ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

2) Me mire keshtushi..... apo ashtushi ....

3) S'e ndali dot te qeshmen :smash: :smash:

mostro

Putraku

Muno lal,qartesoje ma mire ate foton e avatarit,se sjena tu lidh hic se cer ke nder men me ba! :smash:

NoBoDy

Primus registratum

Pergjigja per ate njeriun qe pyet eshte po, se edhe shqiptaret hyjne ne kategorine "human".

[qb]I bien dhe i bien me shume se te huajit madje. Dhe e di pse-ne? Sepse duke ndejt tere kohen neper chat e forum, s'para kane shume mundesi te njihen me femra, keshtu qe ngushellohen me mikeshen e lashte, Doriana /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ku e gjen kete siguri ne te folur ti keshtu?

tirana

Primus registratum

Pappy, je tu dal ka tema.!! Asaj qe pyti Paper Moon ju pergjigjem dhe e detajum shum pergjigjen.
Po deshe hap nji teme te re, per kuriozitetet e tua te reja!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Muno lal,qartesoje ma mire ate foton e avatarit,se sjena tu lidh hic se cer ke nder men me ba! :smash: [/qb]
Shif shif jevgu, ju ka mpleks keq veshtrimim. Kot s'thoj, masturbare fà male agli occhi!!

Erka

Primus registratum

Ore u habiten te tere me sigurine time ne te folur. Po kam miq te ngushte shqiptare kam dhe amerikane dhe kemi bere muhabete te tilla plot. Gjithashtu kam patur dhe experienca intime me te dyja grupet. Si perfundim kam arritur ne konkluzionin qe shqiptaret i bin shume here me teper. Pse? Sepse ne andej nga zona jone jemi shume here me teper te nxehte se sa keta nordiket me te cilet jetoj une. Masturbimi ben mire per mendjen sepse te cliron nga stresi. Nuk e thashe me te keq jo, vazhdoni bjerini ju /pf/images/graemlins/smile.gif

tirana

Primus registratum

Mir e mir, s'jemi kundra siguris tate ne te folur. Vetem se ne fillim na xorre teorira te tjera..

Erka

Primus registratum

ajo ishte per shaka....fakti qe ju ka djegur me ben te mendoj qe ishte shaka e Goditur /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Permbajuni temes /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Ps: Hirko ne oret e vona , mendimet jane te thella /pf/images/graemlins/wink.gif Hap nje teme te re , ne mengjes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Pappy, temat e reja i hap kush ka paqartesira. Un s'kom lal, i kom s'qaru te gjitha /pf/images/graemlins/wink.gif

Erka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]i kom s'qaru te gjitha /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
belldum - belldummmm! E degjon kete? Eshte zhurma qe u be kur rashe nga karrigia sa lexova kete postimin tend.
/pf/images/graemlins/smile.gif

Erka

Primus registratum

E kam tere tule, nuk behet ndonje dem ne ate front.
Keshtu si grup me doni eh....jo 1-1? /pf/images/graemlins/wink.gif

tirana

Primus registratum

[qb]E kam tere tule, nuk behet ndonje dem ne ate front.
Keshtu si grup me doni eh....jo 1-1? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po mi, te dum me te bo sup se na vje e mir!!
çao Tullume, shifna!!

eM

Paper Moon

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Akoma ketu jeni juve!?!?!?! Mir shume mire e keni!

eM

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Paper Moon:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Akoma ketu jeni juve!?!?!?! Mir shume mire e keni!

eM[/qb]
Fillojme icik edhe nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Se Hirko i tha te vetat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif