E verteta!!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: E verteta!!

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]E kisha me ty mi![/qb]
Meglio in due /pf/images/graemlins/laugh.gif se vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

scimmiette.jpg

usta_Qima

Primus registratum

Atij qe te ka pyt a i bin apo jo me dor(kshu i themi ne shqip) cunat shqiptar thuji Kallashnikov e kalu Kallashnikovi.Bjerini o cuna qe ju lumt tyta e kallashit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per gocat shqipatare nuk e di a masturbohen apo jo.Di vetem qe kjo ktu me posht esht radiografia e njeres prej tyre.
---MOS E FSHINI PLSSSSSSSSSSSSSS--- /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
legditma.jpg

Thjesht shaka /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Paper Moon:
[qb]Kam nje cune ne shkolle qe ka nje interes shume te ndjeshem per Shqiperine dhe shqipetaret ne rralle te pare!
Dje si trap qe eshte me beri nje pyetje shume te cuditeshme dhe una nuk dija si ti pergjigjesha:
"Do albanian guys masturbate?"
/pf/images/graemlins/blush.gif Se kam idene prandaj dukeqene se e di qe do me pyesi dhe nja 100 here te tjera po si dhashe nje pergjigje ma jepni juve nji po qese jeni enought open! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

PS I am not actually waiting for a responce![/qb]
Papi thuj qe shqiptaret nuk jon italjona!

Kaq ti thush, masnej sa per kurjozitetin tat ajo varet ka cuni e varet ne nga goca.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ateher po thona ne nje tjeter fraze tjeter qe u duhet cunave

frederrika mano amica /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Mandi une mendimet e Teardropit i maj mend me mire /pf/images/graemlins/smile.gif !

Flitesh per masturbimin tek femrat jo tek meshkujt... /pf/images/graemlins/smile.gif !

Puc ke faqja e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif !

P.s:Doriana...

eM

Paper Moon

Cke me mu ti Pape eee???
Muni eshte sa nje mun meruni me te me lini mua rahat!!!
HAHAHAHAHA /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

EVOLUTION EXTREME

Primus registratum

qysh ere i bikan shqiptaret me dore jeni ne vete ju apo ju kane ikur ato dy fareza qe kishit ne koke? Cjane keto muhabete njehere per masturbim a ku di une ca i thoni ju?? Po ju iku edukata fare e tani po i bini me top?? Jeni ne metro ju apo sjeni? Del motra e ska si ta hapi muhabetin edhe tregon nje histori edhe ju te tere me koke.
jo kurre asnjehere

ReA

Primus registratum

ç'ja fute kote ne ti mer çuno :smash:

masturbimi nuk o gjo e keqe . por ne shqiptaret i kena ca gjojna si tabu e guai kush i bo nryshe /pf/images/graemlins/tongue.gif po qe te gjith e din ç'o kjo gjoja .
ansi masturbimi te ndihmon me njoft vetveten me mire . e kom lexu kete me nje liber te lashte /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

jam shume dakort me Rean
pse qenka turp t'i sjellesh vetesh kenaqesi?????? cfaredolloj te jete ajo mastrubim, orgji, sex vetem me partnerin tend apo qofte edhe mos berje sex at all nqs kjo te sjell kenaqesi. Meshkujt bejne vertet shume mire qe mastrubohen, eshte e shendetshme, madje edhe neve femrat duhet t'a praktikojme me shume, thone qe eshte shume relaksive. Une e kam provuar por nuk kam arritur akoma ne kenaqesi vetjake. Thone qe dihet te clirohesh nga kompplekset mendore.......... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

E mora vesht una pse je Evolucion Extreme ti se qeke mo si sopata e turkut! Ashtu dhe ska!!

PAPAPAPAPa si eshte kjo pune me ca njerez! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

PS NO offence just kidding!

Anjeta

Primus registratum

Secili mashkull masturbon edhe pikë.......

Por,po më intereson si i kan duart të shkretët? :cool:

astrit

Primus registratum

po djemat shqipetare nuk vijne nga planet tjeter.
ku do ta cojne tere ate te bardhe si thoni ju /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:

Dua

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Piramida:
ku do ta cojne tere ate te bardhe si thoni ju /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:
Perdoreni per embelsire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

,....nga Dua

Guest

Fillimisht postuar nga Piramida:
[qb]po djemat shqipetare nuk vijne nga planet tjeter.
ku do ta cojne tere ate te bardhe si thoni ju /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy: [/qb]
shiteni ne trreg :tipsy: