E tmerrshme.Me kaloi perpara kur isha me nje tjeter.

aspahiual

Primus registratum
Re: E tmerrshme.Me kaloi perpara kur isha me nje tjeter.

<span style="font-style: italic">Pa ofendime te lutem!</span>

hot

Hotgirl

<span style="font-style: italic">Shkruaji PM, do e vleresoje me shume &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; </span>

assassino26

Primus registratum

Shkruji PM Hotit ti &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Kordelja

Valoris scriptorum

Wow, cfare behet ketu &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Nuk besoj se keni nevoje per paralajmerime, apo jo!

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum

EHHEH cfare pozicioni i veshtire..Per mendimin tim liberalizmat e tepruara ne nje lidhje te vertete dashurie jane absurde...eehh dreqi ta haje,por duam apo nuk duam aty ku ka dashuri ka me dosmosdo respekt,xhelozi,besnikeri....une mendoj qe ti e dashur Ilva je ne nje periudhe tranzite:Ndoshta e gjithe kjo ndodh qe ti te arrish ti kthesh pergjigje vetes tende ndersa e pyet:E dashuroj te dashurin tim?,ndoshta ndodh sepse ti nuk e do ashtu si pretendon dhe do apo nuk do ti kerkon te prehesh ne krahet e dikujt tjeter...Te uroj shume fat me ate qe do te zgejdhesh,mgjse mendoj qe eshte me mire te rrish me te dashurin tend pasi ky tjetri besoj se eshte kalimatar..thjesht ti del me te per te mos u ndjere vetem e nje personi..po kerkon liri,por nuk te duket pak si teper? GooD LucK

aspahiual

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Respekt per moderatoren AMD, me shume respekt</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
rolleyes.gif
eusa_angel.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] Ilva po te dy si mban dot mi? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Menimi i ksasj goces me fut ne menime te thella [/qb]
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
wave.gif

rrobo mos u meno kaq shume ti...he se i fut nje kenge ti dhe je rehat &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Po kjo Ilva se vlersoi mendimin tim pa
wub.gif

P.S po avatari im pse sdel mo..sikur ka ca kohe??? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

ZENEL-M

Primus registratum

ilva: Vajzat u munduan te japin mendime nga me te ndryshme(se si tia kalosh lumit)Por a mundesh te genjesh gjithmone. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/blush.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Per mendimin tim(si i ri),si do qe te jete,te pa apo jo,ai u tregua me i zgjuar,nuk te foli te la te vazdoje jeten sic e zgjodhe vete,u mundove tia hedhesh,por ta hodhi,te la me mendime,te la pa gjume,te vrau shpirtin me mndimet,qe do te kesh ajo eshte zgjuarsi.(Me vjen keq per sa te ndodhi)Nje fjale e urte thote,koka ta ben koka ta peson.Do te pendohesh per ate qe humbe(ndoshta)Por ne qoftese ai nuk te pa,beju e sinqerte,hapja zemren,degjoje se si do te thote.NUK MBAHEN DY GURE NEN SQETUL.(ato qe e bejne i quajme P* por nuk zgjate shume ajo ruge,genjen veten dhe jo djalin)
lol.gif
cry.gif
lol.gif
GOOD LUCK
wave.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Si t'ja bej tani? sepse beri sikur nuk me pa. Nuk jam e sigurte me pa apo jo dhe jam ne hall te madh. Ndihme [/qb]
HO!

gjekec

Primus registratum

Gjeke, ta preva hunden, s'ke turp s'ke!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

kesulkuqja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Si t'ja bej tani? sepse beri sikur nuk me pa. Nuk jam e sigurte me pa apo jo dhe jam ne hall te madh. Ndihme [/qb]
Mire ta beri e ke merituar&lt;shaka&gt;

Alanis

Primus registratum

Sot shpetova mire. Apo s'isha dhe per dore me kete tjetren. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb] Sot shpetova mire. Apo s'isha dhe per dore me kete tjetren. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
na more ti,kujt i thua &quot;kjo tjetra&quot;.
po te mos kishte qene per kete tjetren,do te kishte bere sallate!~ &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Alanis

Primus registratum

Keshtu e ka titullin tema moj shpirt
thumbsup.gif
ca te bej une tani?

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb] Keshtu e ka titullin tema moj shpirt
thumbsup.gif
ca te bej une tani? [/qb]
po mire mor zemer me ndrru teme!!!

juve

Primus registratum

o putrako m'duket se ket e ka pa &quot;ai tjetri&quot;
Sa jan kap mor pa pa pa

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pallavra:
[qb] o putrako m'duket se ket e ka pa &quot;ai tjetri&quot;
Sa jan kap mor pa pa pa [/qb]
ah e shkreta une qe s'kam as ashtu as ashtu!