Me pelqen shume qe flet sinqerisht jevgu.Keshtu arrij te kuptoj mire veprimet mashkulloreFillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Jane te lidhura.Terheqja fizike ka te beje shume.Eshte hipokrit ai qe thote qe terheqja fizike s'ka rendesi ose rol.Jemi njerez te gjalle.Nje prekje eshte sa per mijera fjale.Puthja eshte kurorezimi i aktit dashuror.
Ne sjemi nga 40-50 vjeç qe na ka ikur mosha per kto gjera.Duken si te rendomta por fakti eshte se thjesht na vjen zor t'ja pohojme vetes.
Ai kur behet xheloz per ty,nuk te imagjinon ty duke bere muhabet me shokun tend.Te imagjinon diku tjeter.Te jesh e sigurt per kete! [/qb]
Pastaj ti spaske vajt akoma ne Fier po vike tek une per i kafe.Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] M.q.s ti je nga Iliria qysh tani s'ka problem. [/qb]
C'maskara, dashka dhe shpjegime. Hej bela!Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Ne fakt duhet te isha ne pune dhe isha duke pire kafe me ket dreq tjetri qe s'duhet me taku mo tashi. Problemi eshte se do thote jo kush ishte e terci e verci. [/qb]
Kete dua te di edhe une... Pse i the ketij tjetrit qe je vetem??? Pastaj keto genjeshtra jane me rrezik, njerezit njihen me njeri tjetrin, njerezit flasin... Nuk ma do mendja qe ky djali i kafes te doje shume kohe te zbuloje nga burime te tjera qe ti ke nje te dashur.Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Une vajza me avatar mashkulli, e kuptova ate qe thua ti po nuk eshte kaq e lehte qe atij ti them qe une e kam nje tjeter kur ne fillim i kam then eqe jam vetem. [/qb]