fati limiton shpirtin , ndersa Shpirti I lire e krijon vete fatin .
Ti je e lire vetem brenda dhomes qe pershkrova me siper. Ti mund te vendosesh te dalesh nga porta dhe te pranosh fatin tend i cili nuk eshte gje tjeter vecse shuma e gjithckaje qe ti ke bere dhe te eshte bere. Llogaritjet nuk i bej une. Ekzaktesia matematikore, e pasojave qe kane sjelle aktet e tua, eshte e pagabueshme. Ligji eshte i drejte. Le te themi se ke disa pluse dhe ke disa minuse. Ne qofte se ti del me minus atehere ti automatikisht do te drejtohesh ne te kaluaren e cila nuk eshte e bukur. Ne qofte se del me plus atehere do te drejtohesh ne te ardhmen dhe do te zesh nje vend miniskyl ose mazhiskyl e cila ndryshe do te perkthehej te lashe halete e te tjereve ose te jesh shefe e nje organizate konfederatiste.
Nqs rezultati eshte zero atehere ti do te rilindesh ne kete bote te tashme e cila e ka nje te ardhme te njohur. Ketu nuk flasim per te ardhmen e vertete e cila eshte lineare.
Sic e thashe karmen nuk e solla une. As infinitin e gatuar ne dhomat e njerezve pa shpirt. Nqs ti me ke quajtur statistike ashtu do te te quaj dhe une. Shenja e infinitit ose e "perjetesise" eshte numri tete i shtrire horizontalisht. Une ndryshe e quaj edhe kravate papillon (dicka qe te ze fytin).
Ajo qe infiniti, i gatuar nga njerezit te cilet kane zene nje vend te mire ne kete spektakel te shemtuar, presupozon, nuk eshte gje tjeter vecse nje cikel gjashte mijevjecar i cili fillon tek njera ane e tetes dhe vjen duke u ngushtuar dhe duke u ngushtuar deri sa arrin ne piken e daljes ne anen tjeter te tetes e cila nuk eshte gje tjeter vecse rilindja e shpirtit ne boten fizike.
Ndryshe mund t'ju jap shembullin e nje hourglass. Nje hourglass ka te njejten karakteristike si shenja e infinitit. Ajo perngjason me shifren tete vecse nuk eshte horizontal (lejon sistemin e qarkullimit) por vertikal. Kur te gjithe shpirtrat e vdekur jane misheruar ne toke, havaja apo "qielli" larte mbetet bosh. Pa shpirtra. Renia e fundit e kokrres se reres ne hourglass presupozon nje fenomen te tille. Domethene ne nje moment te caktuar ne kohe gjithkush qe ka jetuar para gjashte mije vjetesh fillon dhe rijeton ne keto kohe moderne. Kjo eshte ajo qe debilat e quajne renie. Do apo nuk do, ti do te biesh sepse nuk ke ku te qendrosh i varur ne nje hourglass qe ka formen e nje dome siper ashtu sikurse edhe poshte.
Nqs nuk gjendet nje NJERI jashte i cili do te ktheje kete hour glass up side down atehere shpirti do te gjendet trapped ne kete bote fizike e cila do te kthehet ne nje bote ku fantazmat jetojne perbri njeriut.
Ardhja e Jehoves u parashikua dhe pritja e saj nuk ndodhi. Te vrasesh nenen e Zotit do te thote te vrasesh origjinen e TIJ si dhe LINDJEN e TIJ.
Kjo ka ndodhur miliona vjete me pare. POR idiote si puna juaj nuk jane ne gjendje te kuptojne dicka te tille.
Nqs Zoti do te kishte nderhyre para kohe atehere ingredientet e ketij "eksperimenti" nuk do te kishin qene te njejte dhe rezultati do te kishte qene ndryshe.
Ndaj, mos vini te me thoni ku ishe ti kur une pata probleme te tilla ne jete.
Elohim