Durrsaket

moerb1915

Primus registratum
Re: Durrsaket

Thashe te shkruaja dicka, se mu duk shume poshte ne rradhe kjo tema...c'ne se durresaket ne albforum s'po mungojne :rolleyes:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ho pra mo se s'po na lejn rehat ne tironcit e qelbet. [/qb]
Me te qelbet se durrsaket s'e besoj se jane!!!!ju mbani ere zhul 2 ore larg

sweet eda

Primus registratum

po per nje kshu
lavazza_side.jpg
vdisni te dilni nje cike me tironcet

moerb1915

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] po per nje kshu
lavazza_side.jpg
vdisni te dilni nje cike me tironcet [/qb]
Kur shprehesh keshtu, mendoj se flet nga eksperienca (se ndryshe pse do ishe kaq e sigurt).
Nqs Durresaket dalin me Tironcit per kafe nuk mendon se deshira eshte e dyaneshme?
Ty te ka kapur njeri prej flokesh dhe te ka cuar ne kafene?

Keto jane pyetje retorike qe nuk kane nevoje per pergjigje (mgjthse po e nuhas nje pergjigje me spec :tipsy: )

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
[qb] ah kno mi lal kno per ty paska qen kjo jete, c'te bojm ne qe na iku jeta prej shalesh!!!! :thumbsup: [/qb]
pse shalet hap i paske majt tina ehhh?epo mire tu ka bo /pf/images/graemlins/laugh.gif
durrsaka ho mer skorpionsa cer boni juve?vallai kom njof dje nji cun durrsak dhe e dini se si ishte apo joooo??flori cun.vetem se kish nji difekt....z'din not hic...pse re ka mes jush nai qe nuk din not ere /pf/images/graemlins/laugh.gif amon mo na felliqni tashiaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...plako, s'do ket qen durrsak, ...do ket qen durrsjan.

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Kollare vdeksh per Tironcit ishalla!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: [/qb]
..c'm kapi kolla kur lexova kte ...qesh tu u myt. :wave:

Belinea

Primus registratum

Dursaket ne pergjithesi jane te mire /pf/images/graemlins/smile.gif
ne pergjithesi thash /pf/images/graemlins/laugh.gif

moerb1915

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb]
[qb]
Me te qelbet se durrsaket s'e besoj se jane!!!!ju mbani ere zhul 2 ore larg [/qb]
Ne lahemi ke deti mi, po ju qe laheni ke Lana, ne vini era brekocka. :lol: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga thursday:
[qb]
Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Kollare vdeksh per Tironcit ishalla!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: [/qb]
..c'm kapi kolla kur lexova kte ...qesh tu u myt. :wave: [/qb]
uje se u myt burri i huj!!!!

bebivogel

Forumium maestatis

too too nice ... burrit te huj i jap long molle une se me zi e kom ... urimin per me vdek per mu sja uroj ... se e du fort fort!!!

PS: thursday ... hec ankoju lalit tat ti ne privat jo kshu haptaz se kto funin dun me ta qit! /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave: :kiss:

Admirali

Primus registratum

Hmmm

Pas nje kohe kaq te gjate, e theva dhe une heshtjen, dhe vendosa te paraqes forcen.

Me falni, desha me thene , paraqes faktin qe jam durrsak dhe une, tashi ca doni me dit per durrsaket?

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb] Hmmm

Pas nje kohe kaq te gjate, e theva dhe une heshtjen, dhe vendosa te paraqes forcen.

Me falni, desha me thene , paraqes faktin qe jam durrsak dhe une, tashi ca doni me dit per durrsaket? [/qb]
PO ty t'vite zor e? :smash: :devil:

Eni_883

Primus registratum

Ciao durrsake dhe durrsake /pf/images/graemlins/smile.gif eka pa njeri Durrsaken(amiren) ka humb pa lene gjurme. O gadurrse ku je mi lal se na bere merak. Ti Admiral vertet pse e tregove vetem tani ate fakt se dhe une jam kurioze si Beba. :rolleyes:

Kollarja

Primus registratum

Jo Admirali i Flotes Detare e ka tregu me koh, s'ka faj ai se nuk mani men ju.
Ec aty Fllota!