Durrsaket

dirty vegas

Primus registratum
Re: Durrsaket

Fillimisht postuar nga Zomi:
[qb] D. Tabaku tani eshte J. Puka. Te pakten keshtu e kam lene une... [/qb]
oooo ...aty kom bo 8-vjecaren, po marova nja 2 vjet para se tu ndrronte emri.

..meqe ra fjala lagjeve, e kom pas shpin te lagja 4, njit me gastranomin.

moerb1915

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Robo:
[qb] Po dil ihere ti nga lagja ime po nuk ta bona lapidarin mu ne mes se rruges,hajde po ta majti [/qb]
Degjo ktu ti Robo, jo lapidarin po dhe gjithe "shkallet" qe rrethojne rezistencen te me vesh rreth lapidarit s'vij une te lagja jote.
Se e kam lagjen time si yll me bisht qe ju nga lagja juve e shifni me teleskop /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

moerb1915

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ke lagja jevgjve je ti kshu plako? [/qb]
Nqs e ke me mu:
E para punes nuk jam M por jam F.
E dyta punes s'ke pse na shan lagjen pa na thene njehere lagjen tate...qe pastaj pas nje numerimi te ndershem te jevgjve tek te dyja lagjet te shohim kush e fiton titullin "lagja jevgjve".
Dhe e treta punes nqs nuk e ke me mu, harroje cfare thashe perpara.

Kaq kisha une.

Kollarja

Primus registratum

Homi gaxhije, don me e provu i here mi?
Ne juvgjit jemi t'fort si hekrri mi.
Shi kjo, gaxhija.

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga on/off:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] s;jam aq seksi sa Teuta joooo [/qb]
shi,shi sa modeste qe eshte mer !pa pa pa....... :kiss: :kiss: [/qb]
po mar shembull nga durrsaket!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

moerb1915

Primus registratum

Qyqe, qyqe, qyqe...kane marr per se koti te gjithe me duket (pervec meje). Njoni na merret me astronomi, tjetri po na fton ne shesh te mejdanit, dhe too too nice thote qe jemi modeste (me duket se vetem per indiferentizem jemi akuzuar, por ca s'bon vaki).

Une po ja fus nje kenge per qefin tim se u pa puna :rockband:

sweet eda

Primus registratum

ah kno mi lal kno per ty paska qen kjo jete, c'te bojm ne qe na iku jeta prej shalesh!!!! :thumbsup:

mostro

Putraku

[qb] ah kno mi lal kno per ty paska qen kjo jete, c'te bojm ne qe na iku jeta prej shalesh!!!! :thumbsup: [/qb]
pse shalet hap i paske majt tina ehhh?epo mire tu ka bo /pf/images/graemlins/laugh.gif
durrsaka ho mer skorpionsa cer boni juve?vallai kom njof dje nji cun durrsak dhe e dini se si ishte apo joooo??flori cun.vetem se kish nji difekt....z'din not hic...pse re ka mes jush nai qe nuk din not ere /pf/images/graemlins/laugh.gif amon mo na felliqni tashiaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

ai do kete qene(dursian prej malsis madhe)robo dhe jo dursak!mos ngaterro k**** me dollarin!!!!

roald

Primus registratum

[qb] ah kno mi lal kno per ty paska qen kjo jete, c'te bojm ne qe na iku jeta prej shalesh!!!! :thumbsup: [/qb]
me verte mund te shpjegohesh me mire se as une nuk e kuptova kete te fundit!!!!

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Zomi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ke lagja jevgjve je ti kshu plako? [/qb]
Nqs e ke me mu:
E para punes nuk jam M por jam F.
E dyta punes s'ke pse na shan lagjen pa na thene njehere lagjen tate...qe pastaj pas nje numerimi te ndershem te jevgjve tek te dyja lagjet te shohim kush e fiton titullin "lagja jevgjve".
Dhe e treta punes nqs nuk e ke me mu, harroje cfare thashe perpara.

Kaq kisha une. [/qb]
zomi mos te vij keq hiç se me ate emer qe je regjistruar ti i kane jevgjit,arrixhit,kepucaret.marangozet dhe kuajt!!!dhe meqe qeke F,ngelin vetem ato 2 te parat!!!!!

moerb1915

Primus registratum

Jo re, pse te me vi keq mu me padijenine tende.
Me fal po e me e shumta qe mund te bej eshte te te nxjerr ne drite vetem per kete rast.
Emrin e vertete se kam Zomi po shshshsh...mos i thuj njeriut. Le te me marrin per jevg se bohet muhabeti me interesant.

Ja dhe nje kenge pershendetese per Too too nice :rockband:

moerb1915

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
pse shalet hap i paske majt tina ehhh?epo mire tu ka bo /pf/images/graemlins/laugh.gif
durrsaka ho mer skorpionsa cer boni juve?vallai kom njof dje nji cun durrsak dhe e dini se si ishte apo joooo??flori cun.vetem se kish nji difekt....z'din not hic...pse re ka mes jush nai qe nuk din not ere /pf/images/graemlins/laugh.gif amon mo na felliqni tashiaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Putraku, thuaj shyqyr ju kemi lene juve tironcave i cik det me mesuar not, dhe tani beni c'beni talleni me ato qe s'dine :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb] - Translation ... please /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pyet putrakun, per perkthimin.....e kam thene kur isha ne frymezim per te folur puro tironce!!!

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga on/off:
[qb]
me verte mund te shpjegohesh me mire se as une nuk e kuptova kete te fundit!!!! [/qb]
eh On/off vdes i cik per t'u kap ke fjalet e mija, po duhet te lexosh shkrimet para meje lali, ndryshe s'ta shpjegoj dot!!!!