Durrsaket

durrsaku

Forumium maestatis
Re: Durrsaket

Po s'ka gjo mi ene pa kostum ok osht mjafto ideja se thahesh bohesh dru /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ps-Vallaj jom une qe njis ne muhabet po s'kishe per ta rrujt njeri me t'fol tyna /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Kadal e kadal...... menjemodh.... mos ta rrujn hic po deshen , se edhe une s'e rruj gjo pra..... po bohem edhe une si durrsexat....

durrsaku

Forumium maestatis

Bujrum lale.M'ngja se e mura vesht kush je tina.Mos e rruj jo gershet boje /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Rrofsh laluce ta shtofte Zoti ene tyna.Nicku DurrSexi ngja si nick katnarash mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

erdha me i "smash" durrsaket. /pf/images/graemlins/wink.gif
kot per qef /pf/images/graemlins/tongue.gif

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]erdha me i "smash" durrsaket. /pf/images/graemlins/wink.gif
kot per qef /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
o bluje pse mi /pf/images/graemlins/frown.gif

durrsakja

Primus registratum

Me Laren s'jam pershnet qy kur cau ferren Giulia e paharruar.
Si je ti kinge, kuklla vogel mire?

oj goc karrocieri, me qene Penelat e Van Gogut do t'i zhgaravis turijt. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ju du fort.

p.s. perqafoj zevzeken

durrsakja

Primus registratum

Shef sa mire i permbahemi temes ne /pf/images/graemlins/tongue.gif INDIFERENTE nga qyteti me buzeqeshje te kaltra (copyright i njeres) /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Uaaaaaaa, mos ma merrni neper goje karrocen e babes, se mezi e qisim i kafshate buke me ate qerre kapitaliste. Apo s'kena bo nji kontrate me nji firme taljone keto dite, prandaj s'kom pas kohe me ardhe. Ato thane: Dy rrota te qerres me i ndrru me nji fiat ... Joooooo mer lal se si han goca ato ... qysh e re u veka fiati me qerren me i kanar?!Fiati merdhifi... qerrja s'merdhif naj here... /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Ncuq s'ka merdhif akoma.Do e bleje Toyota japoneze /pf/images/graemlins/wink.gif Kjo karroca jote qeka bo si karroca Dylit vallaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Hika una, se me ket qerre kushedi se kur arrij ne shpi, po s'me ndaloi naj polic me m'vu naj gjobe ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

jona20

big bum bam...

o durrsake he mo,si e keni fillu ket jave mire a keq?
shof shume te preokupume gocen e Dylit,ka ik me vrap ne shpi.Pse mi goce fryken e lipocave ke ti...me ke thon qe je dhe rrace a forte /pf/images/graemlins/tongue.gif

moonlight

Primus registratum

Durrsake, gezuar festen e clirimit te Durresit! Paste vec dite te bukura qyteti yne! /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

E keni parasysh si osht ne Durres sot?! /pf/images/graemlins/smile.gif
Nxenesit i kane oret e shkurtuara, nga ora 11 , tek rezistenza do jete plot, rruget plot me flamure..... /pf/images/graemlins/smile.gif

Eni_883

Primus registratum

U mblodhet prape sa mire bete. ja erdha dhe una. Ca behet ketej. Si keni qene iher?? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Goca e karrocaxhiut:
[qb]E keni parasysh si osht ne Durres sot?! /pf/images/graemlins/smile.gif
Nxenesit i kane oret e shkurtuara, nga ora 11 , tek rezistenza do jete plot, rruget plot me flamure..... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Sa man men mi shejton.Identik ene mu kto gjojna me kujtohen po i kam thone te ajo tema tjeter per festen /pf/images/graemlins/smile.gif

Eni mire lal ti si ke qene ? Cer thote plazhi anej ka Florida ? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif