Durrsaket

bebi

Primus registratum
Re: Durrsaket

Fillimisht postuar nga Amira:
[qb]IIIIIIIIII ma shpifet temen me te kuqe /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
aktion078.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]Amira duroje te kuqen zemer se une e kom nga dashuria per bregun e detit pranej vij ne ju vizitoj... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ço ri ti kamuniste tumi,paske ardh me na dhone men ne DurrSexave /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ne jemi o jeshila ose blu si buzeqeshja e qytetit tone mo /pf/images/graemlins/wink.gif

T[]

Forumium praecox

Ju po ju te merrni ne qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]Mos me shaj XHembil se te myta... /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe une e dashuroj ngjyren e qytetit tuaj.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ho i here po ishe burre nrroje ate gjone poshte nicku-t /pf/images/graemlins/tongue.gif

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga T[]:
[qb]Ju po ju te merrni ne qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa humorist /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Si jeni o durrsake se na mori malli. U bera ca kohe me mungesa. Ca behet ketej?? si ja kaloni??

jona20

big bum bam...

eni ketu cdo gje rri ne vend numro...duhet nje inisiatore me i leviz gjerat nga veni /pf/images/graemlins/frown.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Ho i here ec e jepi icik drejtim tina se na iku tema per shalesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

grace

Primus registratum

kur pasa dal kjo teme keshtu qe se paskem pa une /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Vetem per durrsaket?? shume mire!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga The Genius:
[qb]any sexy dursake ktej nga lagja juj[/qb]
T'gjith Durrsexa i ke /pf/images/graemlins/wink.gif Zgjidh e merr /pf/images/graemlins/tongue.gif