*dua burre* (edhe gra)

hot

Hotgirl
Re: *dua burre* (edhe gra)

ka munci /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa shum qe ju ha dora ca-ve mor amani /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

hote q'jane kto :confused: moj zemer?une i mir jom,qefin ta boj tamom. /pf/images/graemlins/tongue.gif apo do te shkosh te pyesish babin,se je akoma nen mosh. :smash:

iliriano

Primus registratum

Rahul hota ka liri fjale dhe veprimi,e kena moderatoren me t'mire /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hote,si ja thote ajo kenga moj e Gunther :rockband:

Princesha

Primus registratum

Flobo tashi a ke ardh me u marr me drejtime apo don me u martu /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

iliriano mir e the /pf/images/graemlins/laugh.gif

ohlala..teeny weeny string bikini shotes sja ben syri terrc :devil:

lol /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos u zini mos u grini se gjermani esht i imi /pf/images/graemlins/laugh.gif

(lol..ce kam kap me kte gjermanin une /pf/images/graemlins/laugh.gif )

assassino26

Primus registratum

Hote,do ta hudh ne gjyq Agjencine tuj.Ceshte kjo ofeze e madhe per ne te virgjerit.Pse e lejon darmen te flase ashu per ne.Po per ne qe jemi te virtgjer kush do e vere doren ne zemerr te na ndimoje.
Une e terheq padine ne momentin qe ti me jep fjalen se do merresh me mua seriozisht.Mos harro qe kam qene magazinier ketu edhe qe kur ika une u prish malli ne magazine.Kliente ka plot po magazina eshte bosh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Diku ne 1 vend sekret e kam 1 magazine te mbushur plot me madh te fresket qe e trajnoj perdite dhe e mbaj ne gjendje gadishmerie per ta heshur ne treg /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

uh la la
cha cha cha
Hotgirl duke te imagjinuar ty tani me string bikini... mu kujtua per bela pela bisht prere e xha selmanit :lol:

hot

Hotgirl

peshko vallai kur smkan bo moderatore ene ktu vaaap tjau pres koken tgjithve /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol

nejse :rolleyes: endrra me sy hap :devil:

iihh..prit se harrova se ca do thojsha :confused:

assassino26

Primus registratum

Ho pra ca do thojshe,je dakort te besh kompromis edhe ketu /pf/images/graemlins/wink.gif
Nejse ti e di,une skembengul shume ti e di.Aq ftofet sa eshte anej ka je ti duhet te me lutesh ti mua te te ngrof /pf/images/graemlins/laugh.gif
TE puc fort sherrxhia e Af-se
:kiss:
P.S
Pse ke kaq pak postime ti?ca ka ndodhur ti ke qene kampionja ketu :confused:

Florus

Forumium maestatis

Rozalina un me u martu du po thash t'i bej punet persmari :angel: du me maru pun te tema fejeses 1her pra /pf/images/graemlins/wink.gif jo si ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif

iliriano

Primus registratum

O flobo me prit deri sa te shkojne punet persembari ke per t'ngel beqar deri sa dalesh ne pension.dhe aq me teper nese mendon t'martohesh ketu n'forum.

Pune te mbare o peshkatar, qe the ti Hotes ja kane modifikuar biografine se ka pas ca njolla.
Por modifikimi i biografise tani i ka dale si penges,nuk e len me u rrit :lol: 1.50 cm ka mbet /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

peshko..e kam deklaru haptas...ma hoqi njollen drejtori /pf/images/graemlins/laugh.gif ,kshu qe mos pyt si shum per postimet..

ne mo m'mer me t'mira me pa prish menjen :rolleyes: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

darma

Primus registratum

Me vjen keq Peshkatar une bera thjesht nje kerkese per veten time por meqe ra fjala po te kete aq mall te mire ajo magazina jote sekrete pse akoma i virgjer ti mo vlla dil ore shiko driten...se po te ikin ditet prej shalesh....

The_Braveheart

Primus registratum

Hi all mirese ju gjej .HotGirl me vjen mire qe te bjen ner men per beqot naqe .Por nji gja moj burrnesh deshta me te than (si su lodhe pash besen tuj lujt ,apo prej hallit e ke edhe ti ) :goofy: /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

pri hallit re /pf/images/graemlins/laugh.gif pse te jep njeri falas sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

darma,virgjeria eshte gje e shenjte,se jap ashu une kot me kot ne tym...Do ja jap kujt te du vete edhe do menohem mire.
Hotit psh do ja jepsha me kenaqsi,por se do ca ti besh.Kush do me gjeje 1 elektrik dore te shof cik bote se me paska ike jeta per shalesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

lol /pf/images/graemlins/laugh.gif
kerkoja sta jep
mere se s'thot gjo

osht parimi /pf/images/graemlins/laugh.gif