*dua burre* (edhe gra)

assassino26

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Hoto,duket qe jena bo per njoni tjetrin.Shif tina,vetem ke deti gomonja e dinamiti e ke menjen /pf/images/graemlins/laugh.gif
TE puth i here fort :kiss: une tyja edhe masnej nami le te behet hudhe dinamitin po deshe :wub:

RAUL

Primus registratum

hote..po ku kom pare me hap agjenci un.
une erdha ne agjencin tuaj thash mos keni vend pune bosh per mua. /pf/images/graemlins/frown.gif

RAUL

Primus registratum

hote,une nuk iki nga dera e agjencis tende pa me dhan vendin e punes dhe pik. /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Rrahul /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa njeri zemermire qenke ti, vec per te miren e popullit menoke /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

Rozalina :kiss:
une boj vetem detyrat qe me ka ngarkuar partia(gju me gju me popullin)..c'far thot populli ben partia.... /pf/images/graemlins/wink.gif

ah per zemer mire uneee, i lej gjith popullin beqo. /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

ky e leka gjith popllin beqo..qeka per magazin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
si thoni tja fusim?? dmth teseren e magazines ne xhep ee?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

:lol:
hopa..hote, ti futja ketij se une po ja fus rozalines /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

hote e ke nda mendjen me ma futeee? hajde hajr ishalla,zoti te rujt jarabi se po bo sevap... :kiss:

Princesha

Primus registratum

:lol: Raul (me pelqen me ta permend emrin se na fillon te dyve me rrrrr /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ilirian, kujt don me ja fut ti, se te fus ne dor noj futmaxhie edhe te tregon se ca asht e futmja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hote, kape nji her ne dore kyt Rrahulin, se i ban ner /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Rozalinaaaaaa..what a sexy name /pf/images/graemlins/smile.gif sa her permend emrin tend,mishi ngrefet koka koka. /pf/images/graemlins/wink.gif

me duket se hote eshte bo pishman,ka frik se mos ja fus.....desha me then te magazina. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

edhe ktu me t'futme qenka bo :wink:

temes i duheshka nderru emri ne: "dua burre/grua sa per tja futur" :devil:
ne kuptimin sa per ta zhvatur nga paret ee /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

hajde pra t'ja fusim njani tjetrit se me ket rast bojm edhe sevap sa anej knej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Hoto e du rrallen i pari me ta fut.Massnej ma fut ti mu po deshe.Perfitoj qe je online me mua,se e di qe ke shume oferta me ta fut e me ja fut. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Uraaaaa..ja futa Hotit,tashi ec ma fut Hoto(kujdes mi se un ta futa lehte)

hot

Hotgirl

peshkatari ka qy q'par qe ja fut peshkut, i shkreti..valle hala se ka mor vesht qe shota masi hudhi traktet iku u mcef vete?? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

darma

Primus registratum

a jeni ju ato qe gjeni burra...a po ma gjeni dhe mu nji po jo peshkatarin se nuk i du te virgjer une nuk kam durim edhe ti mesoj...

hot

Hotgirl

lol..peshkatari ka sa koh qe e ka hup virgjerine me peshqit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

ho me, shof qe paskeni bo sevap gjith noten dje :wink: peshkatari 1her paska bo sevap si per bajram :devil:

Roza, e pse duhet ta humb orientimin :confused: kam shoten qe me drejton /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

aha..e paske hup rrugen ka sa koh ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif