*dua burre* (edhe gra)

Princesha

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Robo-79, anetar i familjes forumore esht, thot qe esht burri im ai, kshu thot ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

derr derr derr..e asigjo s'qitet ne drit..e mani veten edhe per cuna te squte pale :confused:

Florus

Forumium maestatis

ere ca u bo knejna :rolleyes:
shote, e shof qe ti paske nel me keq se te gjith, mos u bej merak se te kom gjet nji ashu sic e do ti...gango me i llaf :cool:
do te coj 1 foto per pun ditesh :wave:

ladouce2005

Primus registratum

MOS JA QANI HALLIN HOTES ORRRRRE NJEREZ SE ESHTE E ZONJA VEDIT AJO, PO GERRMONI TE GJENI NDONJE THERRIMKE PER VETE :devil:

beshbossi

Primus registratum

aaaaaaaaa hote po na e sjell muhabetin e!!!!epo mire pra!!!!! flobo ate foton ma nis mua!

iliriano

Primus registratum

Rozalina po mire ti si thua?Ti di qe te kesh ndonje burre legal ketu ne Af?
Hajde familje hajde!Nuk po njofin me as burrat :lol:

hotgirl jan shtuar derrat ketu ne forum,kujdes veshet /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

angel, ty ta kam dergu mi lal po sem ke kthy pergjigje :rolleyes: u treme mduket /pf/images/graemlins/laugh.gif
MELove, ne qe munohena per te tjeret i kena mrregull punet per vete /pf/images/graemlins/wink.gif un ke pesa jam...edhe 2 me mungojn :angel:

ODISEA

Primus registratum

Dolen nja 4 veta nga kjo tema me duket...
Kjo qe e ka hap temen, e paska menien me qendru gjate :devil:

Princesha

Primus registratum

Ilirian taman e ke ti, un skam burr legal kshu qe dakort.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Kerko divorcin njehere e mos e luaj bishtin sa andej e sa ktej se vete ishe dakort me qene gruja ime

Princesha

Primus registratum

Te kam than un ty, mos rri dit e nate ne pun ti, mendjen te paret, se te ik peshku per dursh /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Rozalina dakort cfare?
Une dua te martohem me ty :kiss:
Ti nese je dakort, thuaje ketu ne shesh te beqarve /pf/images/graemlins/wink.gif

Robo lere vajzen te lire te zgjedhi djalin me te cilin do rrahi krahet drejt lumturise
:thumbsup:

Florus

Forumium maestatis

apapapa si u be ktu si ke disa telenovela /pf/images/graemlins/wink.gif rozalina ti kush i bi me qen :rolleyes: celeste :idea:

Aragorn kush doli prej loje mo :eek: un du me lujt akoma... :goofy: :devil:

Princesha

Primus registratum

Po e them Ilirian, se jam trime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua te martohem me ty :wub:

P.S Hajde me limuzine me me lyp ne shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

:eek: she she rozalina :rockband: kur e ndjen qe eshte i duhuri ska frik ta thote sheshit :thumbsup:
rosela me verte qe qenka bere e forte loja... fillojm lujm ne /pf/images/graemlins/laugh.gif
angel sa eshte ora /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Duhet me u martu dikush me taman(Iliriani dhe un /pf/images/graemlins/laugh.gif ), qe me i vu kta te tjert ne levizje, pah ca ban xhelozia e :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

du me u pleks me noj danezo-norvegjez..kush m'nimo?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif