*dua burre* (edhe gra)

iliriano

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Hotgirl avash moj, se mos e bene gjoksin grope :lol:
Po nuk po na thua do hame ndonje dasem kete vere apo jo? u be me shume se nje vit qe ke hapur temen dhe s'po shofim rezultate!

Princesha

Primus registratum

Ilirian, na ka marr malli me shku ne dasem, me e lujt lujt lujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ilirjano, mos deshe me u martu gje vete ti xhane qe erdhe te kjo tema? :devil:
se jo per gje po e kom i gjys menje me hy shkesi per kte rozalinden /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

m'qesni i flokkuq( :devil: ) perpara ne i ka vdek nona ati muhabeti /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Hotgirl i ke rene ne te muhabetitit, /pf/images/graemlins/tongue.gif
Rozalinden du un /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

tedo..ja mer ja /pf/images/graemlins/laugh.gif ste shko e kuqja ty :tipsy:

iliriano..ta shofim cna thot rozalinda, se mduket e ka kap nejnji pri qafe ajo :devil:

Princesha

Primus registratum

Jo moj asnji skam kap pri qafet, pse me hap tellallin kot.

Ilirian, cfar kengetarit do na marresh per dasem

2 die 4?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Rozalina bejne per dasma 2 die 4,edhe pse i kam patriota.E kam gjet nje yll tjeter e cila eshte Shkodrane Artiola Toska /pf/images/graemlins/wink.gifvjen ne suedi per koncert ne daten 28 Maj,keshtu qe nuk e le te iki prej ketej deri sa te martohemi :lol:

Kurse per ty Hotgirl ta kam gjet nji kokuq :lol:

hot

Hotgirl

artiola toska osht nare shijaku /pf/images/graemlins/laugh.gif ose peqinse..nji na kto te dyja..

ilirjano..k'sho ai me? :cool:

hot

Hotgirl

eee..sdijsha gjo una :shrug:
vallaiii bilaiii..skom gjet gjo as per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

rrime ne rrime!!!
dynjaja po ben kalamaqerit!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

O HOte pse spo gje ti re . as un spo gjej a e gjejm Veten noi . By the Way . E di qe sbohet gjo po t pakten e bona Zemren Gur dhe te thashe njehere ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

O angel po nuk a shkodrane ajo, un jam shkodrane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe ra fjala, ku ma keni lan burrin mu

iliriano

Primus registratum

Artjola Toska eshte Shkodrane dhe as qe e luan topi,te pakten nga nena.Dhe per mendimin tim eshte nje nga kengetaret me te mira te muzikes popullore. :thumbsup: si shpirt eshte /pf/images/graemlins/wink.gif
Po me sa shof une ju vajza paskeni pordhe shume,jo eshte katundare po eshte qytetare,jo gege po toske,jo katolike po muslimane.Une do tju keshilloja qe te shkonit ne kishe te ndiznit ndonje qiri dhe ti luteni zotit qe tju largoje ato mendime te mykura nga koka.

Ndersa ti Hotgirl une e di te ty ste mbyllet goja,ma ke llapen marshallah /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ska problem se ne dasem do te ftoj por do te ve te ulesh ne tavoline me kalamaqte, andej nga fundi ku mundesh te llapesh sa te duash :lol:

Kurse ti Rozalina pergatitu qe nga fundi javes te pime kafete dhe te caktojme diten e dasmes /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

Ilirian, del ne duel me Robon iher(nuk e di se ca thot Robo-ja, dicka te tille sikur un qenkam gruaja e tij, mos o zot njerezit shofin andrra me sy hap /pf/images/graemlins/laugh.gif ), manej me ke gati