*dua burre* (edhe gra)

Florus

Forumium maestatis
Re: *dua burre* (edhe gra)

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] kur them cerre e kam llafin per hotin, ramblen, dolce viten, te gjitha under 20 :shrug: [/qb]
:eek: se mos jane minorene fare moj...une per veten e ime sdijsha gjo :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

:smash: :smash: avash avash ti, se nuk jemi aq jo mos kujto, i kemi kalu 18, dhe ti nuk je dhe aq me i madh jo, nje vit duhet te jesh me shume se une dhe hoti :book:

hot

Hotgirl

na merci pleshtat megjith fole muve rambles dolces,ne tgjith "cerrnise" forumore :tipsy: :wave:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] :smash: avash avash ti, se nuk jemi aq jo mos kujto, i kemi kalu 18, dhe ti nuk je dhe aq me i madh jo, nje vit duhet te jesh me shume se une dhe hoti :book: [/qb]
ramble informacionet nuk i ke te sakta... /pf/images/graemlins/tongue.gif nderro burim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

:lol: angel, aty ke erosi nuk kam hy kohet e fundit se eshte dh**** muhabeti /pf/images/graemlins/blush.gif

p.s. Ciao plakaruqe :lol: :wave:

bolonjezja

Primus registratum

po ti paske lajthitur fare sonte mo Flobo.... :eek: :eek: pupuppupupupupupuuuu..............nejse.une erdha ketu me gjet i burr...po t'mir amo...qysh e dini ju vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :wink:

Kollarja

Primus registratum

Kto çerret e vogla, Shotja, Rambla, Angeldevil, dhe ku di une, sa i pelqen vetja mi none :lol: :lol: :sleep: