*dua burre* (edhe gra)

sweet eda

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

papappa per mu mosha me e bukur eshte kur te vjetersohem edhe te kujtoj vitet e rinise ne usa, duke me dale shpirti pas autobuzave edhe trenave, edhe do qesh duke ia treguar niperve edhe mbesave

hot

Hotgirl

ore,po pse na shani more pse na shani..cti bojm qe na linden ne 80s na /pf/images/graemlins/laugh.gif fajin e kan mamallaret ne baballaret..
masanejtha,thoni po deshet nqse ju shtyhet muabeti pa ne..
skeni me cin t'kapeni masanej :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] :smash: avash avash ti, se nuk jemi aq jo mos kujto, i kemi kalu 18, dhe ti nuk je dhe aq me i madh jo, nje vit duhet te jesh me shume se une dhe hoti :book: [/qb]
ramble informacionet nuk i ke te sakta... /pf/images/graemlins/tongue.gif nderro burim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pak a shume ti ishe informacion nese te kujtohet /pf/images/graemlins/wink.gif , sepse nuk te njoh dhe nuk njoh njerez qe mund te njohin ty

nga te erdhi ideja qe na pelqen vetja kollare :confused:

hot

Hotgirl

ramble..leni mi..cmeresh me pleq e me plaka? :sleep:
ato aq dun,sa te mledhin grupin,ne te hudhen ne sulm..oburra!!!
tmajn protezat thuj,se mos i bin pertok :devil:

hot

Hotgirl

nje ku mi ke,kan dal foto grupi
barn%20dance3.jpg

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Hote kur e mbledhe grupin mi?
Po shoh edhe dike,diku po nuk me kujtohet se kush :devil: [/qb]
ai mustaqebardhi anej osht kallarja :devil:

Florus

Forumium maestatis

Kush osht burri jot mi amon :confused: :rolleyes: jo se jam xheloz...kot sa per kurjozitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

bolonjezja

Primus registratum

ehhhhh... /pf/images/graemlins/wink.gif ate e shof vetem une..... /pf/images/graemlins/wink.gif
p.s.eshte ai qe mban aparatin fotografik ne duar..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bolonjezja

Primus registratum

u t'rafte pika ishalla...... :smash: burrin tim shan ti me? :eek: po i morsh t'keqen se osht sozi e bred pitit, :wub: vec....me ca ndryshime te parendesishme....po ai s'do me dale,qe mos duken kto t'tjeret t'shemtute.... :devil: :devil: :devil:

Florus

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/frown.gif me shave eee :cry: mir mir mbaj prad bitin tat ti se une po marr dolcen (eshte e zon mduket :rolleyes: ) ose princeshen (edhe kjo e zon mduket :rolleyes: )ose ose :idea: ohuuu tani sme vje ndermen ndonjera e pazonme :cry:

bolonjezja

Primus registratum

po kush t'shajti ty me qe mu thafte goja mu ishalla...... :cry: :cry: shajta ato t'fotografise... /pf/images/graemlins/laugh.gif prit,prit se nuk i shajta:thashe te verteten... :devil: :devil:
po ne ti amo,sa shpejt qe m'tradhtove... :cry:

Florus

Forumium maestatis

Jo mi jo se ishte vec nje provokim qe te bera ty...desha te shihja reagimin tend :book: po dhe une si e genjej veten kot...ti vete the qe ke burre /pf/images/graemlins/frown.gif

bolonjezja

Primus registratum

po mire mo,ne (une dhe burri im)jemi shoqeri e hapur......i pranojme eksperiencat e reja...qe na cojne drejt permiresimit,kuptohet....keto jan e prova per vlefshmerine e marteses tone.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

ncncncnc eksperimente thote, na beri edhe kavje :smash: jajajaja sdu kshu una...o mu o ate :cool: