*dua burre* (edhe gra)

bolonjezja

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

kujtova se nuk isha une.... :confused: se mos me thua gje mua ti..... :smash:
p.s:gjithsesi mos i merrni parasysh keto gjera ju,hote,se.....mai dire mai.... :devil: :devil:

hot

Hotgirl

kush e kapi e kapi..ju te tjeret majeni me dor /pf/images/graemlins/laugh.gif ne krujeni..
-koken dmth :devil: sa tju vijnt ment..se ku sju shko menja jvue mo :lol:

bolonjezja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ksajt ti ngecim zeqon..kte tjetrin ta ngecim me naj kotec :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ate ZeQoN e kam qejf une ,por ca te bej qe s'ma var hic.... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kush e kapi e kapi..ju te tjeret majeni me dor /pf/images/graemlins/laugh.gif ne krujeni..
-koken dmth :devil: sa tju vijnt ment..se ku sju shko menja jvue mo :lol: [/qb]
:lol: :lol:
shote po ca te bejme me mire vone se kurre? :wink:

bolonjezja

Primus registratum

hajer ishalla......... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Tedo akoma nuk e ke gjet dhe ti eeeee :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca bohet o vlla, gjithe ky cun i bukur ti duhet te kishe nja 3 tashi :devil:

Princesha

Primus registratum

Un them se kjo teme duhet te mbyllet, se i fut dyrnjan ne siklet dite e nate tu shkru te kjo teme e beqar qe beqar mbeten edhe kshu premton edhe e ardhmja /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po ju them po hyni ne gjynah /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

shote me vjen keq por dhe une bashkohem me mendimin e princesesh. :goofy:
shote ti e pyete b*** kur e hape temen tani fillo e futju punes se duam nuse ne :shrug:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Tedo akoma nuk e ke gjet dhe ti eeeee :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca bohet o vlla, gjithe ky cun i bukur ti duhet te kishe nja 3 tashi :devil: [/qb]
Eh MUa me rrofte Reklama se vallai une i kom nja 5 . POr Ne Endrra Nje Ne cdo NAte dhe te shtunen Iki ne PUne dhe te Djelen e Bej PUshim se dhe Zoti e beri PUshim . Jo me ADAMI...

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: Tedo
duku me shpesh dhe na vizito edhe ke tema tjeter ke Grimca, mos u boj kaq menjemodh qe vje vetem ke tema e shokut tat ose Shotes /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] :lol: :lol: Tedo
duku me shpesh dhe na vizito edhe ke tema tjeter ke Grimca, mos u boj kaq menjemodh qe vje vetem ke tema e shokut tat ose Shotes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ho pra Llapo mo,se kjo shoqja i ka postimet me pare,boj zahmet ne tina e hudh i gjys llafi anej ka grimcat.
Hajt Turqeta /pf/images/graemlins/laugh.gif