*dua burre* (edhe gra)

iliriano

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] ...ilitiano...sic e shikon une jetoj mbi oqean /pf/images/graemlins/wink.gif dhe me duhet sheqeri...se kripe ka oqeani sa te duash :devil: [/qb]
moj po leri ato ti se une te njof, te kam dhe kojshi?
po s'ke faj ti se po s'ta bera gardhin dy metra
por mos me thencin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif sheqer je vete ti ..si puna ime /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: [/qb]
sshhttt ne se pak na thrrasin sheqere neve kta :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shote kripa ben pune?
se shkrin boren. :wink:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIAN:
[qb]
[qb] ...ilitiano...sic e shikon une jetoj mbi oqean /pf/images/graemlins/wink.gif dhe me duhet sheqeri...se kripe ka oqeani sa te duash :devil: [/qb]
moj po leri ato ti se une te njof, te kam dhe kojshi?
po s'ke faj ti se po s'ta bera gardhin dy metra
por mos me thencin. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
boj edhe avlli ti po deshe se e gjej nje shteg una :devil:

dolce_vita

Primus registratum

[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif sheqer je vete ti ..si puna ime /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: [/qb]
sshhttt ne se pak na thrrasin sheqere neve kta :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol:
bohen tgjithe me diabet, smundje sheqeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ILIRIAN:
[qb]
[qb]
shote kripa ben pune?
se shkrin boren. :wink: [/qb]
shi si e shperdoron krypen ky :smash: :smash:

Florus

Forumium maestatis

Ktu o bo i lomsh qe s'e merr vesh i pari te dytin :eek: kush thot jom i/e zon kush thot jo te kan genjy :devil: hajde merre vesh :smash: Ke pa p.sh qe s'pysim me per mu /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

He me u martun rrobt knej eeeeee
u lidhen e u zgidhen apo ne proces e siper jane /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bolonjezja

Primus registratum

ciao people!!!!me falni,por ngaqe nuk jam futur me prej 5 ditesh,e kam humbur pak fillin.... :confused: :confused: gjithsesi,Hote:ka naj te re per mua apo jo???? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

iiiiiiiii :mad: ti Rein nga njera ane behesh xheloze e nga tjetra vjen ketu te dua burre :confused: :smash: me sqaro pak mua ti tani edhe subitoooo :devil:

hot

Hotgirl

ksajt ti ngecim zeqon..kte tjetrin ta ngecim me naj kotec :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif